ecesu ' Alıntı:
ya şoktayım yevmiye kayıtlarımda doğrular vardı kebir yaptım gelir tablosu yaptım
sermayeyi 294 bulmuştum ,sözellere de
cevap verdim aldığım puan 13 şoktayım inanın.tek dersim bu
seninle aynı durumdayım arkadaşım tek dersim ve 2. sınav hakkım bende aynen gelir tablosunu yapıp hatta bilançoya bile başlamıştım vakit yetmedi zararı açıklanan cevapla az bir farkla bende buldum enflasyon düzeltmesini akreditif hesabını yanlış yaptım ama yansıtmalarım falan hep doğru.ben itiraz edeceğim sonuç değişmese bile tepki vermek adına paramı yatırdım sisteme geçmesini bekliyorum. garip olanda bu bizim buradan bir arkadaşta en az 50 alırım derken 23 aldı bende 23 aldım.13 alan arkadaşlarım var 5 alan bile var. garip olan 13 23 gibi notları bol bol vermesi oldu.muhasebe bu ,bir işlem hatalı olsa kar zarar elbette hatalı çıkacaktır ama sen baksana muhasebe mantığını kullanmış mı?neye göre 13 leri 23 leri bol bol dağıtırlar anlamak mümkün değil.özel sınavda 1 saatlik sınav yapıp yıllardır muhasebeciyim diye öğünen insanalara lise dengi sorularla mali müşavirlik ruhsatı dağıtan zihniyet bize gelincemi meslekte standartlaşma yok kalite türküsü tutturuyor?aynı şartlarda onlarda bizimle aynı sınavlara girip kalan kalıp geçen geçse ve gerçek manada bir standart oturtma hevesi olduğuna kanaat getirsem hiçbir şekilde hiçbirşeye itirazım olmayacak ama 5 dersten maliyet ve analizden muaf tutularak yapılan sınavlarda yılların üstadlarına (!) lise öğrencisine sorulmayacak tarzda sorular sorup bizide süründüren zihniyeti şiddetle kınıyorum ve onları Allaha havale ediyorum 5,5 yaşındaki çocuğum 1,5 yaşındayken başladım bu sınav serüvenine benim değilsede benle birlikte süründürülen çocuğumun hakkını sorsun inşallah Rabbim bu zihniyete vesselam.....