s3m ' Alıntı:ayrıca denetimden de 100 lük kağıt verdim.ve 50 geldi!Mesela Adana ve sanırım Antalya(bunu tam bilmiyorum)ilk defa bu dönem 7/7 yapan çıkmamış.
Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.SERENGÜL ' Alıntı:denetimde aynı durumu yaşayan çok var bende 70 beklerken 36 aldım ve itiraz ettim.s3m ' Alıntı:ayrıca denetimden de 100 lük kağıt verdim.ve 50 geldi!Mesela Adana ve sanırım Antalya(bunu tam bilmiyorum)ilk defa bu dönem 7/7 yapan çıkmamış.
s3m ' Alıntı:ayrıca denetimden de 100 lük kağıt verdim.ve 50 geldi!Mesela Adana ve sanırım Antalya(bunu tam bilmiyorum)ilk defa bu dönem 7/7 yapan çıkmamış.
sayın uftuna finansal muhasebe den nasıl 75 aldınınız özellikle hangi kaynaklardan çalıştınızuftuna ' Alıntı:s3m ' Alıntı:ayrıca denetimden de 100 lük kağıt verdim.ve 50 geldi!Mesela Adana ve sanırım Antalya(bunu tam bilmiyorum)ilk defa bu dönem 7/7 yapan çıkmamış.
Ben Antalya odaya kayıtlıyım 7/7 yaptım. Finansal muhasebeden 75 aldım. Hem sözel hem diğer bütün kayıtları yaptım, yevmiye kayıtlarının bir tanesinde işlem hatası yaparak rakamı yanlış yazmıştım.
marjinall ' Alıntı:sayın uftuna finansal muhasebe den nasıl 75 aldınınız özellikle hangi kaynaklardan çalıştınızuftuna ' Alıntı:s3m ' Alıntı:ayrıca denetimden de 100 lük kağıt verdim.ve 50 geldi!Mesela Adana ve sanırım Antalya(bunu tam bilmiyorum)ilk defa bu dönem 7/7 yapan çıkmamış.
Ben Antalya odaya kayıtlıyım 7/7 yaptım. Finansal muhasebeden 75 aldım. Hem sözel hem diğer bütün kayıtları yaptım, yevmiye kayıtlarının bir tanesinde işlem hatası yaparak rakamı yanlış yazmıştım.
tek dersim finansal muhasebe kaldı yardımcı olursanız cok sevinirim.
bu arada ruhsatınız hayırlı olsun.
s3m ' Alıntı:Aynı derse ait kağıtlar farklı hocalar tarafından mı okunuyor,yoksa hocaların değişken ruh halinde eşref saatine denk gelen geçiyor diğer saatine denk gelen kalıyor mu?Anlamak mümkün değil.Yani bir de hiiç çalışmadan geçtim diyenleri de okuyorum ya(üniversitede çok yaparlardı bilirdik o grubu)o zaman gülüyorum sadece.Arkadaşım çalışmadan geçecek dahiane bir zekan var da neden bu meslekle zaman kaybediyorsun be arkadaşım!