Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı
martta pas geçtim sorular kaymak temmuz soruları bomba bakalım aralık ne olcak
martta pas geçtim sorular kaymak temmuz soruları bomba bakalım aralık ne olcak
aysehumeyra ' Alıntı:soner_son ' Alıntı:MAHİ ' Alıntı:jaques ' Alıntı:Hasan türedinin denetim kitabını iki yerde buldum biri 1996 basım, diğeri 2000 basım yılı, acaba ileri tarihli başka güncel kitabı varmıdır ? 2000 basım olanı alacağım
Hasan Türedi kitabından çalışan arkadaşlar bize yardımcı olabilirler mi lütfen :/
arkadaşlar Hasan TÜREDİ'nin iki kitabını tarbzon derya kitap evinden sipariş verdim. tel:0462 326 8590
Muhasebe ve Denetim Uygulamaları
Muhasebe Denetimi
verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim numarayı aradım,,hasan türedi'nin ve yusuf sürmen'in kitaplarının bulunduğunu söylediler. Ücretini yatırıp sipariş edeceğim..
Kesinlikle katılıyorum.SERHAT123 ' Alıntı:arkadaşlar finansal ve maliyet sınavından mutlaka itiraz edelim. not ne olursa olsun ..tepkimizi gösterelim derim .
Bugün işbankasından ders başına 15 lira yatırıp yarın Tesmerin online işlemler bölümünden itirazını yapabilirsin.fikret79 ' Alıntı:arkadaşlar itirazlar ne zaman başlıyor?hemen yapabiliyormuyuz?
maliyet muhasebesi son sınavı hatırlatırım arkadaşlar daha önce çıkmış hangi sınava benziyodu o yüzden maliyet muhasebesi için kaynak arayışındayım.feyruka ' Alıntı:arkadaşlar bence tüm derslere geçmiş yılların sınav sorularını çözerek çalışın benzer ya da aynı sorular çıkıyo
Sevincc ' Alıntı:cakmasmmm ' Alıntı:ilk girişimdi 7/4 yaptım
finansal muhasebe
maliyet
denetim kaldı
kazanan arkadaşlar tebrik ediyorum.
aynı durumdayız benimde ilk girişim 7/4 yaptım ve aynı derslerden kaldım finansaldan 18 almışım yanlış yaptığım kayıtların yanında doğru yaptığım kayıtlarda vardı neye göre not veriyos sayın yusuf sürmen acaba işimiz zor
akkara ' Alıntı:maliyet muhasebesi son sınavı hatırlatırım arkadaşlar daha önce çıkmış hangi sınava benziyodu o yüzden maliyet muhasebesi için kaynak arayışındayım.feyruka ' Alıntı:arkadaşlar bence tüm derslere geçmiş yılların sınav sorularını çözerek çalışın benzer ya da aynı sorular çıkıyo