Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

martta pas geçtim sorular kaymak temmuz soruları bomba bakalım aralık ne olcak

aysehumeyra ' Alıntı:
soner_son ' Alıntı:
MAHİ ' Alıntı:
jaques ' Alıntı:
Hasan türedinin denetim kitabını iki yerde buldum biri 1996 basım, diğeri 2000 basım yılı, acaba ileri tarihli başka güncel kitabı varmıdır ? 2000 basım olanı alacağım

Hasan Türedi kitabından çalışan arkadaşlar bize yardımcı olabilirler mi lütfen :/

arkadaşlar Hasan TÜREDİ'nin iki kitabını tarbzon derya kitap evinden sipariş verdim. tel:0462 326 8590

Muhasebe ve Denetim Uygulamaları
Muhasebe Denetimi

verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim numarayı aradım,,hasan türedi'nin ve yusuf sürmen'in kitaplarının bulunduğunu söylediler. Ücretini yatırıp sipariş edeceğim..

rica ederim. umarım işe yarar kitaplar.

kartal69 arkadaşım sana bir mesaj attım bakabilmisin.t.ş.k ler.

merhaba arkadaşlar.bende siteye yeni üye oldum. temmuz sınavı ilk girişimdi ama öle siteleri falan araştıracak vaktim olmadı malesef çünkü stajımın uzama ihtimali vardı ve sınava gireceğim son 3 haftada belli oldu.çok şükür 7/3 yaptım.denetim vergi hukuku ve herkesin olduğu gibi benimde maliyet ve finansal kaldı..burda sizlerle aralık ayı sınavına en iyi şekilde hazırlanacağımıza inanıyorum. hepimize kolay gelsin ;D

arkadaşlar finansal ve maliyet sınavından mutlaka itiraz edelim. not ne olursa olsun ..tepkimizi gösterelim derim .

arkadaşlar itirazlar ne zaman başlıyor?hemen yapabiliyormuyuz?

maliyet ve fin. muhasebenin komisyon üyeleri aralıktaki sınavda da aynı kişiler mi olacak?

fikret79 ' Alıntı:
arkadaşlar itirazlar ne zaman başlıyor?hemen yapabiliyormuyuz?
Bugün işbankasından ders başına 15 lira yatırıp yarın Tesmerin online işlemler bölümünden itirazını yapabilirsin.
Belki toplamayı yanlış yapmıştır belli mi olur? Belki daha insaflı birinin eline gelir kağıtlar.. İtiraz etmekte fayda var zarar yok..

itiraz edelim arkadaşlar kalmayı hak edende etmeyende kaldı hatalarını anlasınlar

Arkadaşlar yurdakul hocanın kitabında son sınavda çıkan fireli safha sorusuna benzer sorular varmı elinde bu kitap bulunan arkadaşlar tavsiye ederler mi?Tek dersim maliyet kaldı elimde bir kaynak yok kaynak tavsiye edicek olan olursa sevinirim.

arkadaşlarım notları gönderirseniz çok iyi olur

arkadaşlar maliyet muh. 1.sorusuna benzer soruya herhangi bir yerde rastlayan var mı ? kaynak açısından bilgi sahibi olalım.

arkadaşlar bence tüm derslere geçmiş yılların sınav sorularını çözerek çalışın benzer ya da aynı sorular çıkıyo

feyruka ' Alıntı:
arkadaşlar bence tüm derslere geçmiş yılların sınav sorularını çözerek çalışın benzer ya da aynı sorular çıkıyo
maliyet muhasebesi son sınavı hatırlatırım arkadaşlar daha önce çıkmış hangi sınava benziyodu o yüzden maliyet muhasebesi için kaynak arayışındayım.

keşke dediğin gibi olsa geçmiş yıl sorular çıksa

Sevincc ' Alıntı:
cakmasmmm ' Alıntı:
ilk girişimdi 7/4 yaptım

finansal muhasebe
maliyet
denetim kaldı

kazanan arkadaşlar tebrik ediyorum.

aynı durumdayız benimde ilk girişim 7/4 yaptım ve aynı derslerden kaldım finansaldan 18 almışım yanlış yaptığım kayıtların yanında doğru yaptığım kayıtlarda vardı neye göre not veriyos sayın yusuf sürmen acaba işimiz zor

bilmiyorum ama yevmiye kayıtlarının yanına 62 den tavşan mı yapsaydım acaba not verirmiydi benim yevmiye kayıtlarım 2 yevmiye kaydı yalnıştı. dehanın cevabına göre tabii ama defteri kebirden bilançoya aktarımda hatam vardı bilanço tutmadı gelir tablosunun yarısını yapabilmiştim 30 aldım

akkara ' Alıntı:
feyruka ' Alıntı:
maliyet muhasebesi son sınavı hatırlatırım arkadaşlar daha önce çıkmış hangi sınava benziyodu o yüzden maliyet muhasebesi için kaynak arayışındayım.

Kesinlikle katılıyorum. Maliyet muhasebesi son sınavda "safha maliyet sorusu içinde fire ve eşdeğer ürün miktarı" konuları vardı. Keza kademeli dağıtım sorusunun soruluş şekli bile farklıydı. Tabi bu sınavın bir daha bu şekilde yapılmayacağını diliyor ve öngörüyorum. Soru ne kadar zor olursa olsun en azından anlaşılabilir olmalı 1. soru anlaşılabilir bile değildi.