aysec ' Alıntı:Geçen sınav 35 bekliyordum 50 aldım vergiden hakikatten vergicinin notu bol, içini ferah tutKTB ' Alıntı:kaya34 ' Alıntı:vergi hocasının notu çok bolmuşozgur34 ' Alıntı:eski dönem dershanedeki arkadaşlar söylemişti vergi dersinde notlar bol diyePETROS ' Alıntı:ozgur34
benimde tek ders vergi acaba nasıl not verdiler?
yüreğim ağzımda bekliyorum
İnşallah notu bol olmuştur,
Aynen benimde yüreğim ağzımda ismmo dan telefon bekliyorum.
kaya 34 vergi hocasının notunun bol oldugunu nerden duydun ? kaynak saglam mı ?
aynen banada öle dedilerserwet ' Alıntı:az önce istanbul odasını aradım. sonuçlar bize gelmedi, gelince aramaya başlıycaz geçenleri dediler. şu an aramaya başlamadık dediler.
Yok ben daha önce SMMM oldum. Yeni değil. Ama 20 beklerken 50 almıştım.KTB ' Alıntı:elfin hangi odadansın aradın mı ve vergı den kac beklerken kac aldın lutfen yaz?
elfin ' Alıntı:Yok ben daha önce SMMM oldum. Yeni değil. Ama 20 beklerken 50 almıştım.KTB ' Alıntı:elfin hangi odadansın aradın mı ve vergı den kac beklerken kac aldın lutfen yaz?
elfin ' Alıntı:Vergi Hocasının notu bol.) Ben hala nasıl SMMM oldum şaşırıyorum. Cidden bol notu.
Yok ben ilk hakkımda çalışmadan verdim vergiyi.KTB ' Alıntı:elfin ' Alıntı:Yok ben daha önce SMMM oldum. Yeni değil. Ama 20 beklerken 50 almıştım.KTB ' Alıntı:elfin hangi odadansın aradın mı ve vergı den kac beklerken kac aldın lutfen yaz?
tek ders vergı mıydı bahsettıgın dönem ?