hayatinrengi ' Alıntı:İstanbul odası arandımdenetim vergi ve meslek hukuku vardı vergi den kritikti geçmişim
hayatinrengi ' Alıntı:İstanbul odası arandımdenetim vergi ve meslek hukuku vardı vergi den kritikti geçmişim
benim derslerrrrrrrrrrrr. meslek hukuku ve denetim nasıl geçmişti????hayatinrengi ' Alıntı:İstanbul odası arandımdenetim vergi ve meslek hukuku vardı vergi den kritikti geçmişim
soyadınız hangi harf tebrik ederimhayatinrengi ' Alıntı:İstanbul odası arandımdenetim vergi ve meslek hukuku vardı vergi den kritikti geçmişim
es.esen ' Alıntı:ya tek ders finansal muhasebeden geçen yok mu
tebrik ederim.kaya34 ' Alıntı:soyadınız hangi harf tebrik ederimhayatinrengi ' Alıntı:İstanbul odası arandımdenetim vergi ve meslek hukuku vardı vergi den kritikti geçmişim
elfstrl ' Alıntı:es.esen ' Alıntı:ya tek ders finansal muhasebeden geçen yok mu
bi senle ben varız tek ders finansal muh.olan sanırım.
soyadınız hangı harfle basluyofeyruka ' Alıntı:benim derslerrrrrrrrrrrr. meslek hukuku ve denetim nasıl geçmişti????hayatinrengi ' Alıntı:İstanbul odası arandımdenetim vergi ve meslek hukuku vardı vergi den kritikti geçmişim
adley ' Alıntı:arkadaşlar malatya odasından arandım.artık bende smmm yim. darısı tüm emek verenlerin başına...
canay ' Alıntı:helisen ' Alıntı:iki kişi değilsiniz.. bizim oda uyuyor sanırım.. (inşallah.. ondan dolayı aramamışlardır.tgtd ' Alıntı:canay ' Alıntı:Antalya'dan aranan yok mu hala ?sadece ikimiz varız heralde antalya dan
![]()
aradım sabah, başkan ankara'dan gelmiş dinleniyormuş)
tgtd ' Alıntı:canay ' Alıntı:helisen ' Alıntı:iki kişi değilsiniz.. bizim oda uyuyor sanırım.. (inşallah.. ondan dolayı aramamışlardır.tgtd ' Alıntı:canay ' Alıntı:Antalya'dan aranan yok mu hala ?sadece ikimiz varız heralde antalya dan
![]()
aradım sabah, başkan ankara'dan gelmiş dinleniyormuş)
O zaman antalya da arama yapılamyacak 17.00 beklicez![]()
es.esen ' Alıntı:elfstrl ' Alıntı:es.esen ' Alıntı:ya tek ders finansal muhasebeden geçen yok mu
bi senle ben varız tek ders finansal muh.olan sanırım.
ya bi ihtimal zaten geçerim diyorum ama inş biter bu çile
HaCkHaN ' Alıntı:arandımda en sonunda
oda başkanı ASMMM oda başkanı Mehmet Koç tarafından![]()