Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

feyruka ' Alıntı:
ya her odaya sadece kendi adaylarının belgesi mi gönderiliyo? yani ben başka bi odayı arayarak öğrenemezmiyim acaba istanbul odasının arayacağı yok :-(
bende aynı şeyi düşündüm tekirdağ odayı arayıp sorcam

gidişatım dogruydu sadece sonuç ise yanlıştı. bu da anlaşılıyorki sonuca bakmıyor malıyet hocası.gidişat gercekten önemliymiş arkadaşlar.ama malıyetten kurtuldugumada sevındım:)

s.u. ' Alıntı:
maliyetten geçen arkadaşlar sınavınız ve gelen not ile ilgili yorum yaparmısınız
çatlıyoruz burdaaaaaaaaaaa

1.sorumda sadece bir kaç hata vardı

2.sorum gidişat doğru olsada sonuç tamamen yanlıştı

60 ile geçtim

sinan kardeş nerelerdesin ?

Odaların bir kısmı ellerinde notlar olmasına rağmen soylemıyolar ve aramıyorlar.ben kendım kocaelı odasını arayarak sonucu öğrendım.denetım ve vergı kalmıştı ıkısındende gectım.vergıden butun sorları cevapladım sadece amme alacakları yarımdı.denetımdende 3 soruyuda Hasan türedının kıtabından cevapladım.aldığım puanları bılmıyorum ama Mali müşavir olduğumu bılıyorum.darısı herkesin başına....:))))))

arkadaşlar çok şükür arandım bende. 4 dersim kalmıştı. smmm yim artık. ( istanbul)

phoboss ' Alıntı:
gidişatım dogruydu sadece sonuç ise yanlıştı. bu da anlaşılıyorki sonuca bakmıyor malıyet hocası.gidişat gercekten önemliymiş arkadaşlar.ama malıyetten kurtuldugumada sevındım:)

geçmiş olsun tebrikler darısı başımıza benimde dediğin gibi umarım bende kurtulurum

HaCkHaN ' Alıntı:
s.u. ' Alıntı:
maliyetten geçen arkadaşlar sınavınız ve gelen not ile ilgili yorum yaparmısınız
çatlıyoruz burdaaaaaaaaaaa

1.sorumda sadece bir kaç hata vardı

2.sorum gidişat doğru olsada sonuç tamamen yanlıştı

60 ile geçtim

teşekkürler
tebrikler umarım geçeriz bizde

Daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım,

İstanbul odası,

Soyisim U,

Tc. 45...

saat 12.19 da arandım

darısı başınıza arkadaşlar

arkadaşlar az önce başka bir odayı aradım kendileri sadece geçenlerin değil bütün adayların notlarının geldiğini söyledi ama sadece kendi odalarında kayıtlı olanlarınki gelmiş. malesef istanbulu göremiyorlarmış :-(

Qeremm ' Alıntı:
arkadaşlar çok şükür arandım bende. 4 dersim kalmıştı. smmm yim artık. ( istanbul)
soyadın hangi harfti tebrkler ve nezaman arandınız

ayıp onlara ait. bursa'da aynı. ne geniş adamlar ya, umurlarında değil.

12:34 itibari ile istanbul odasından arandım finansal ve meslek hukukundan haber bekliyordum geçmişim soyadım ilice bütün haber bekleyenler aranır inş.