Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

ZEMHERİREİS01 ' Alıntı:
SERBAY SAAT BİRDE ARADIM ODAYI BİR SAAT SONRA KARGODAN GELİR DEDİLER DALGAMI GEÇİYORLAR NE KARGOSU YA ALLAH AŞKINA
vala aynen bana dedıler yaa hiç sorma teknoloji kargoyla hala adanada demek..fax var eski teknoloji,,mail var yeni teknoloji bizde daha eskileri bee anlamadım gitti.

arkadaşlar belki 30 kere aradım ismmmo yu her seferinde başka bi birimi aradım en sonunda bezdiler listeye bakmak zorunda kaldılar. :)

mora ' Alıntı:
arkadaşlar belki 30 kere aradım ismmmo yu her seferinde başka bi birimi aradım en sonunda bezdiler listeye bakmak zorunda kaldılar. :)

eeee sonuç , bitmiş mi sonunda ??

vala reisim benım de tek ders meslek hukuku hayırlısı olcak inş..

soyadım y ile başlıyor. istanbul odaısndan ve 3 dersim vardı. denetim meslek hukuku ve vergi. notları hiç sormaıdm ama ne iyi ne kötü diyebiliyordum geçersem sınırdan geçerim diyordum.

istanbul odasındayum tek dersim maliyet ve son hakkımdı soyadım A ile başlıyor çok şükür sonunda bende smmm oldum

İster tesadüf deyin isterseniz zaten belliydi deyin ancak Ankarada gazeteye ilan verilir verilmez pazartesi tesmerin sitesinden sonuçlar şu saatte açıklanacak demeleri bile bence basın yoluyla konulan tepkiyi ciddiye aldıklarını gösteriyor.

Sınav sonucuna gelince ben zaten aranmayacaktım 7de 3 yapsam öpüp başıma koyarım 7de 4 de çıldırırım 7de 5 yaparsam işyerinin çatısına çıkar bağırırım. 7de 1 bile yapsam üzülmem ne diyeyim çok çalışmadımı insan tembel oldummuda böyle oluyor.

samsun ben aradım tek ders vergi 40 almam gerekirdi 60 aldım geçtiiiiim.bittiiiiiiii

eyup.sezgin ' Alıntı:
samsun ben aradım tek ders vergi 40 almam gerekirdi 60 aldım geçtiiiiim.bittiiiiiiii

arkadaşım içime su serptin ümidim geri geldi...hayırlı olsun tüm kazanan arkadaşlarım. bol kazançlı hayırlı uğurlu olsun ruhsatınız inşallah....

bursadan arandım finansal ve vergiden girmiştim geçmişim ikiside kritikti kaç aldım bilmiyorum
bitti Allah'a çok şükür :))

etugba ' Alıntı:
bursadan arandım finansal ve vergiden girmiştim geçmişim ikiside kritikti kaç aldım bilmiyorum
bitti Allah'a çok şükür :))

tebrikler, hocam başımız benzermiş sonumuzda benzer inşallah
haydi finansal haydi vergi bitmiş olun
başkan ara artık beni

Arkadaşlar sonunda bitti 21 dk önce ismmm odası aradı soyadım ç tc 3 ile başlıyor

izmirden aranan var mı arkadaşlar ??? ??? ???

hayırlısıyla benzer inşAllah :)

bu arada bursa odasının aramaları 1 saat daha sürecekmiş, kalanlar umudunu kesmesin.

şimdi İSMMMO'dan aradılar ben de kazandım :) soyadım b ile başlıyor tc 51... ile. 2 dersim vardı. temel hukuk ve meslek hukuku. iyi geçmişti güzel notlar bekliyordum. notları söylemediler ama umduğum gibi geçtim. darısı herkesin başına.