Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

Ben SMMM olduğumda aranmamıştım. Ümidinizi yitirmeyin.

aRKADAŞLAR 0212 315 84 00 ismmmo ndan aradılar aramıza hoşgeldiniz dediler... SMMM oldum darısı başınıza ama notları söylemiyorlar... Vergiden 40 beklerken Odadan aradılar ve karışık arıyorlar arkadaşlar
Soyadım B Tc no 33***** **** :o

7/4 arkadaşlar. denetim maliyet ve fin muh kalmışım. diğerleri 63 70 70 75. sürpriz finansal muhasebe oldu.

OSMAN_55 ' Alıntı:
7/4 arkadaşlar. denetim maliyet ve fin muh kalmışım. diğerleri 63 70 70 75. sürpriz finansal muhasebe oldu.

finansaldan kaç bekliyordun arkadaşım nasıl geçmişti?bende finansaldan çok korkuyorum.biraz bilgi verirsen sevinirim. birde denetim nasıl geçmişti?

hala aramadılarya tek ders denetim bırakmış olamazlar beni denetim proğramının 9 tanesinin 7 si birebir denetim teknikleri 10 taneside birebir iç denetçi bağımsız denetçi bayağı fark yazdım daha ne yapacaktımki ismmmooooooooo araman lazımmmmm

OSMAN_55 ' Alıntı:

notları nasıl öğreniyorsunuz...?

şimdi İSMMMO'dan aradılar ben de kazandım :) soyadım b ile başlıyor tc 51... ile. 2 dersim vardı. temel hukuk ve meslek hukuku. iyi geçmişti güzel notlar bekliyordum. notları söylemediler ama umduğum gibi geçtim. darısı herkesin başına.

valla finansal muh 50 en az. hadi olsun da 40 olsun. denetim de öyleydi. 34 ne alak. en az 40 olması lazımdı.

adana odası arandım arkadaşlar hepinize hayırlı olsun...akşam soy ismim

ben aranmadım ya finansal muhasebedende konuşulanlar iç açıcı değil offf bunaldım ya...

İstanbul odasından haber bekleyenler umutsuzluk yaşamasın cunku sekreter arayıp yonetıcıyı baglıyor bu da zaman kaybı anlatabıldım mı ?

finansal muhasebe inanılmaz fiyasko. çok şaşırdım.

çok moralim bozuldu finansal muhasebeye ya belki bi umut tek ders geçirirler demiştim ama baksana söylenenler işimiz var muhasebe ile...

HAYIRLI OLSUN SERBAY

Forum Kurallarına Uyunuz ve Küçük Harflar Kullanınız) Yönetim...

OSMAN_55 ' Alıntı:
valla finansal muh 50 en az. hadi olsun da 40 olsun. denetim de öyleydi. 34 ne alak. en az 40 olması lazımdı.

arkadaşım ilk sınavın mı?diğer sınavdada kalanların tümünü verirsin inşallah hayırlı olsun sanada çoğu gitmiş azı kalmış nede olsa..denetim maliyet ve finansalıda bir sonraki sınavda geçtiğini duyarsın inşallah...