leichteisen ' Alıntı:ANKARADAN BAŞKA ARANAN VAR MI?
HABER VERİN!!!!!!!!!!!!
yeis ' Alıntı:arkadaşlar biraz önce ismmmodan arandım ..denetim,meslekianaliz vardı geçmişim...darısı sizlerin başına..denetimden şüpheliydim sadece 50 civarı bekliyodum geçmişim
gsimge ' Alıntı:yeis ' Alıntı:arkadaşlar biraz önce ismmmodan arandım ..denetim,meslekianaliz vardı geçmişim...darısı sizlerin başına..denetimden şüpheliydim sadece 50 civarı bekliyodum geçmişim
tebrikler tc nin ilk 2 rakamını yazarmısın
yeis ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:yeis ' Alıntı:arkadaşlar biraz önce ismmmodan arandım ..denetim,meslekianaliz vardı geçmişim...darısı sizlerin başına..denetimden şüpheliydim sadece 50 civarı bekliyodum geçmişim
teşekkürler ne soy adı ne tc hiçbir sıralama yok anlaşılan
32*****
HaCkHaN ' Alıntı:leichteisen ' Alıntı:ANKARADAN BAŞKA ARANAN VAR MI?
HABER VERİN!!!!!!!!!!!!
ankaradan aramalar çoktan bitti
yeis ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:yeis ' Alıntı:arkadaşlar biraz önce ismmmodan arandım ..denetim,meslekianaliz vardı geçmişim...darısı sizlerin başına..denetimden şüpheliydim sadece 50 civarı bekliyodum geçmişim
32*****
nischli ' Alıntı:yeis ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:yeis ' Alıntı:arkadaşlar biraz önce ismmmodan arandım ..denetim,meslekianaliz vardı geçmişim...darısı sizlerin başına..denetimden şüpheliydim sadece 50 civarı bekliyodum geçmişim
32*****
arkadaşlar TC no veya soyadı araştırması yapmayın....
çünkü tüm listeyi birkaç kişiye dağıtıyorlar yani birsi 'D' harfinden aranırken bir diğeri 'K' ile başlayanları arıyor...
aranmayanlar sınav sonuçları görene kadar umutlarını kaybetmesinler... çünkü herkesi aramayamiyorlar....
bilen birisi olarak söylüyorum![]()
nischli ' Alıntı:yeis ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:yeis ' Alıntı:arkadaşlar biraz önce ismmmodan arandım ..denetim,meslekianaliz vardı geçmişim...darısı sizlerin başına..denetimden şüpheliydim sadece 50 civarı bekliyodum geçmişim
32*****
çünkü tüm listeyi birkaç kişiye dağıtıyorlar yani birsi 'D' harfinden aranırken bir diğeri 'K' ile başlayanları arıyor...
aranmayanlar sınav sonuçları görene kadar umutlarını kaybetmesinler... çünkü herkesi aramayamiyorlar....
gsimge ' Alıntı:nischli ' Alıntı:yeis ' Alıntı:gsimge ' Alıntı:yeis ' Alıntı:arkadaşlar biraz önce ismmmodan arandım ..denetim,meslekianaliz vardı geçmişim...darısı sizlerin başına..denetimden şüpheliydim sadece 50 civarı bekliyodum geçmişim
32*****
inşallah o istisnalardayımdır.çünkü bittim şu anda artık sabah 10 dan
beri![]()
feltach ' Alıntı:arkadaşlar sonuçları görünceye kadar umudunuzu kaybetmeyin.
ben arandım sağolsun başkan tebrik etti.şu an içim rahat tabiki nette sonuçları yinede 17:00 de bekliyorum.
çok şükür ünvanımı aldım.
darısı başınıza
konyadan
cemileonat ' Alıntı:arkadaşlar tek dersim vergiydi İSMMM den aradılar kazanmışım notumu söylemediler soyadım o![]()
burdan kazanan arkadaşları tebrik ediyorum kazanamayanlar hiç üzülmesinler inanın ben çok savaş verdim çalıştım didindim gerçekten emek verdinmi allah karşılığını veriyor burdan hertürlü paylaşımda emeği ve desteği geçen veya geçmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
özellikle naztuğ , zeyna , mevzuat yardımlarınız ve desteğiniz ve için çok teşekkürler
(saat 15 : 41 de arandım)