helal olsun 7 / 7 çok iyi herkes finansaldan dökmüşleruftuna ' Alıntı:Herkese selam 7/7 yapmıştım notlar geldi
Finansal 75
Analiz 85
Maliyet 60
Denetim 50
Vergi 50
Hukuk 75
Meslek 65
İnşallah kazanamayan arkadaşla bir dahaki sefere başarılı olur.
uftuna ' Alıntı:Herkese selam 7/7 yapmıştım notlar geldi
Finansal 75
Analiz 85
Maliyet 60
Denetim 50
Vergi 50
Hukuk 75
Meslek 65
canım hiç canını sıkma diğer iki notun gayet de iyi finansal muhasebeden geçmeyi bekleyen bir arkadaşım da kaldı aralıkta biticek bak görüceksinnaztuğ ' Alıntı:2. girişimdi....
fin muhasebe:25 aldım. martta 17 idi 8 puanlık bi artış var
vergi:35 aldım. martta 30 almıştım hem de hiç çalışmadan. bu defa çalıştım ama 5 puan fazla alabildim
hukuk:85 bekliyordum
meslek hukuku:65 bekliyordum
inşallah canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim aralıkta elimden geleni yapıcamcemileonat ' Alıntı:canım hiç canını sıkma diğer iki notun gayet de iyi finansal muhasebeden geçmeyi bekleyen bir arkadaşım da kaldı aralıkta biticek bak görüceksinnaztuğ ' Alıntı:2. girişimdi....
fin muhasebe:25 aldım. martta 17 idi 8 puanlık bi artış var
vergi:35 aldım. martta 30 almıştım hem de hiç çalışmadan. bu defa çalıştım ama 5 puan fazla alabildim
hukuk:85 bekliyordum
meslek hukuku:65 bekliyordum
elfin ' Alıntı:finansal muhasebeden geçenler karı zararı tutturdu mu? Hoca Kar yada zarar bulmayanı mı bırakıyor acaba?
Çok teşekkür ederim, ama inanın tek çalışmadığım ders finansal muhasebe, hemde hiç çalışmadımece10 ' Alıntı:uftuna ' Alıntı:Herkese selam 7/7 yapmıştım notlar geldi
Finansal 75
Analiz 85
Maliyet 60
Denetim 50
Vergi 50
Hukuk 75
Meslek 65
tüm kalbimle tebrik ediorum..
çook başarılı.
rica etsem finansal muh. ye nasıl çalıştığını bizimle paylaşırmısın ??
smmmfeltach ' Alıntı:helal olsun 7 / 7 çok iyi herkes finansaldan dökmüşleruftuna ' Alıntı:Herkese selam 7/7 yapmıştım notlar geldi
Finansal 75
Analiz 85
Maliyet 60
Denetim 50
Vergi 50
Hukuk 75
Meslek 65
hatırlanmak çok güzel 2 dersim vardı.vergi+denetim72+70 almışım.akseker ' Alıntı:ufuk arkadaşımızın yanlış hatırlamıyorsam 2 dersi vardı.