Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

benim kocamda muhasebe denetim maliyet ve meslekten kalmış ben ilkimde 5 i vermiştim hanımlar daha başarılı bu sınavda bence :>

Finansal Muhasebe 29 29
Finansal Tablolar ve Analizi 53 53
Maliyet Muhasebesi 0 0
Muhasebe Denetimi 16 16
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50 50
Hukuk 70 70
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 50 50

Staj Tamamlama Notu - 100

Adam maliyetten direkt 0 vermiş yahu insan utanırda bi 5 puan verir be 7de 4 yatım ve en güzelide vergiden geçtim 1500 sayfalık kitap okumaktan kurtuldum sınavda her yıl yaptığım emsal kira bedeli çıktı yahu sınava bile girmeyecektim Allahtan girmişim 50 yi kaptım kurtuldum. Sürmenin notları var hasan türedinin kitabınıda hatmederim ama maliyetten ne halt edicem bilmiyorummm

smmmfeltach ' Alıntı:
SERENGÜL ' Alıntı:
bu ruh haliyle normale nasıl dönüçem bilmiyorum önümde 5 ders var ve hiç iyi değilim
hepsine girme istersen,yavaş yavaş hallet derim.

70 beklediğim dersten 36 ile kalmak şok etti beni itiraz edicem ama bişey deyişmeyecek çünki zihniyet aynı

stonhand ' Alıntı:
Finansal Muhasebe 29 29
Finansal Tablolar ve Analizi 53 53
Maliyet Muhasebesi 0 0
Muhasebe Denetimi 16 16
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50 50
Hukuk 70 70
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 50 50

Staj Tamamlama Notu - 100

Adam maliyetten direkt 0 vermiş yahu insan utanırda bi 5 puan verir be 7de 4 yatım ve en güzelide vergiden geçtim 1500 sayfalık kitap okumaktan kurtuldum sınavda her yıl yaptığım emsal kira bedeli çıktı yahu sınava bile girmeyecektim Allahtan girmişim 50 yi kaptım kurtuldum. Sürmenin notları var hasan türedinin kitabınıda hatmederim ama maliyetten ne halt edicem bilmiyorummm
vallahı bırı bana malıyetten bahsetmesın ne buya 25 almışım yeter dıyeceğim var.

öncelikle kazananları tebrik ederim.benimde 2 dersim kaldı fin.muh.ve vergi şimdi bu finansal muhasebeden yüksek not alan arkadaşlardan tüyolar bekliyorum.arkadaşlar bunu nasıl başardınız en az 40-50 alırım diyordum şok şok şok 13 aldım inanılır gibi değil sanki sadece 1 sayfayı okumuşlar gibi sırf kebirlere puan verseler bu puanı alırdım hiçmi doğru kaydım yok açılışıda doğru yapmıştım lütfen yardım!!!!

SERENGÜL ' Alıntı:
smmmfeltach ' Alıntı:
SERENGÜL ' Alıntı:
bu ruh haliyle normale nasıl dönüçem bilmiyorum önümde 5 ders var ve hiç iyi değilim

70 beklediğim dersten 36 ile kalmak şok etti beni itiraz edicem ama bişey deyişmeyecek çünki zihniyet aynı
eğer verdiğin cevaplara güveniyonsan hiç durma itiraz et derim.itiraz edenler genelde iyi sonuç alıyor

15 gün içinde itiraz ediliyo sanırım sonuçlar kaç gunde açıklanuyo arkadaslar?

smmmfeltach ' Alıntı:
SERENGÜL ' Alıntı:
smmmfeltach ' Alıntı:
SERENGÜL ' Alıntı:

eğer verdiğin cevaplara güveniyonsan hiç durma itiraz et derim.itiraz edenler genelde iyi sonuç alıyor

sınava var yaklaşık 2.5 ay 15 gün itiraz süresi emin değilim ama sanırım 30 günde itiraz sonucu süresi var geriye sürede kalmıyor..... konsantire olmak çok zor

SERENGÜL ' Alıntı:
smmmfeltach ' Alıntı:
SERENGÜL ' Alıntı:
smmmfeltach ' Alıntı:
SERENGÜL ' Alıntı:

sınava var yaklaşık 2.5 ay 15 gün itiraz süresi emin değilim ama sanırım 30 günde itiraz sonucu süresi var geriye sürede kalmıyor..... konsantire olmak çok zor
tabiki zor bi süreç ama en azından itiraz edeceğin dersleri sona bırakırsın.en son onlara çalışırsın.

finansal muhasebeden yüksek not almayı başaran arkadaşlar bunun formülünü bize de verin lütfen...

ikinci girişimde denetim vergi ve meslek hukuku kalmıştı
denetim ve meslek hukukundan geçerim bişekilde diyipte denetim 34 meslek hukuku 65 olmuş
vergi acaba geçirirlermi dediğim dersten 75 almışım.
denetimin şokundan verginin sevincini yaşayamadım resmen
tek dersim şimdi denetim kaldı. sanırım itiraz edicem o kadar da kötü bir kağıt vermemiştim.
ne kaybederimki dimi ama ???

arkadaşlar denetim dersini okuyan hoca notları çok kıt.
ben 80 falan beklerken , 52 vermiş.sonuçta geçtim ama şok oldum yani.
diğer dönemde denetim yine böyle olacak aman dikkat edin arkdaşlar.
kaynağı iyi araştırın.ben tesmerin denetim kitasından çalıştım.zor kötek 52 alabildim.biliyosunuz sorularda çok basitti.

Finansaldan sürmen efendinin notlarını getirttik artık o notları hatmedermiyim yer yutarmıyım bilmiyorum ancak 1 ay sadece sürmene odaklanıcam.
Bu sınavdan öğrendiğinm kim ne derse desin Vergi Mevzuatında hoca işin bilip bilmediğinize bakıyor yoksa 30 puanlık soruyu ne kadar tam yapamasamda en az yarım sayfa yazı yazdım son sorudada yazabildiğim kadar yazdım diğe 2 soruda 1 tanesi kesin yanlıştı diğerinde direkt salladım 2 madde tutmuş ve hocanın notu gerçektende bolmuş 50 ile geçtim.
Sınava giren bir arkadaşımda telefonda sadece 30 puanlık soruyu yaptığını ve 50 ile geçtiğini söyledi Allah o hocadan razı olsun ne diyeyim.

Finansal Muhasebe 18
Finansal Tablolar ve Analizi - 53
Maliyet Muhasebesi - 70
Muhasebe Denetimi 26
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50
Hukuk - 50
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 60

Staj Tamamlama Notu - 99

2 dersim kaldı cok şükür ama fınansal beni süründürür

vergiden 40 aldım ıtıraz etsek neolur sızce?

6 dersi geçtim maliyet kaldı sadece maliyeti geçen arkadaşlar kursa gidiyormu veya hangi kaynaktan çalışıyorlar

finansal ve maliyet derslerim kaldı
işin kötü tarafı ise bu iki dersin birinden en az 55 ile geçmem gerekiyor yoksa ortalamam 60 ı bulmuyor :((

yusuf sürmen hocanın notlarını alan arkadaşlardan izmirde olan varsa irtibat kurabilirmiyiz....

nevarneyok ' Alıntı:
ikinci girişimde denetim vergi ve meslek hukuku kalmıştı
denetim ve meslek hukukundan geçerim bişekilde diyipte denetim 34 meslek hukuku 65 olmuş
vergi acaba geçirirlermi dediğim dersten 75 almışım.
denetimin şokundan verginin sevincini yaşayamadım resmen
tek dersim şimdi denetim kaldı. sanırım itiraz edicem o kadar da kötü bir kağıt vermemiştim.
ne kaybederimki dimi ama ???

aynı durumdayız ben de denetim ve meslekten girmiştim. meslekten 60 alarak geçtim ancak denetimden kağıdım çok iyi olmasına rağmen 12 puan almışım, çok ama çok şaşırdım. sizin denetim kağıdınız nasılsı acaba? notu kıt olunurda bu kadar da değil, ben anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar malesef denetimden 80 beklerken 36 gelmiş.Şimdi bu konuda sıkıntı yaşayan arkadaşlar itiraz ederse ve yoğun bir itiraz olursa sonuçlar tekrar değerlendirilir diye düşünüyorum..