smmmfeltach ' Alıntı:hepsine girme istersen,yavaş yavaş hallet derim.SERENGÜL ' Alıntı:bu ruh haliyle normale nasıl dönüçem bilmiyorum önümde 5 ders var ve hiç iyi değilim
vallahı bırı bana malıyetten bahsetmesın ne buya 25 almışım yeter dıyeceğim var.stonhand ' Alıntı:Finansal Muhasebe 29 29
Finansal Tablolar ve Analizi 53 53
Maliyet Muhasebesi 0 0
Muhasebe Denetimi 16 16
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50 50
Hukuk 70 70
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 50 50
Staj Tamamlama Notu - 100
Adam maliyetten direkt 0 vermiş yahu insan utanırda bi 5 puan verir be 7de 4 yatım ve en güzelide vergiden geçtim 1500 sayfalık kitap okumaktan kurtuldum sınavda her yıl yaptığım emsal kira bedeli çıktı yahu sınava bile girmeyecektim Allahtan girmişim 50 yi kaptım kurtuldum. Sürmenin notları var hasan türedinin kitabınıda hatmederim ama maliyetten ne halt edicem bilmiyorummm
eğer verdiğin cevaplara güveniyonsan hiç durma itiraz et derim.itiraz edenler genelde iyi sonuç alıyorSERENGÜL ' Alıntı:smmmfeltach ' Alıntı:hepsine girme istersen,yavaş yavaş hallet derim.SERENGÜL ' Alıntı:bu ruh haliyle normale nasıl dönüçem bilmiyorum önümde 5 ders var ve hiç iyi değilim
70 beklediğim dersten 36 ile kalmak şok etti beni itiraz edicem ama bişey deyişmeyecek çünki zihniyet aynı
smmmfeltach ' Alıntı:eğer verdiğin cevaplara güveniyonsan hiç durma itiraz et derim.itiraz edenler genelde iyi sonuç alıyorSERENGÜL ' Alıntı:smmmfeltach ' Alıntı:hepsine girme istersen,yavaş yavaş hallet derim.SERENGÜL ' Alıntı:bu ruh haliyle normale nasıl dönüçem bilmiyorum önümde 5 ders var ve hiç iyi değilim
70 beklediğim dersten 36 ile kalmak şok etti beni itiraz edicem ama bişey deyişmeyecek çünki zihniyet aynı
tabiki zor bi süreç ama en azından itiraz edeceğin dersleri sona bırakırsın.en son onlara çalışırsın.SERENGÜL ' Alıntı:smmmfeltach ' Alıntı:eğer verdiğin cevaplara güveniyonsan hiç durma itiraz et derim.itiraz edenler genelde iyi sonuç alıyorSERENGÜL ' Alıntı:smmmfeltach ' Alıntı:hepsine girme istersen,yavaş yavaş hallet derim.SERENGÜL ' Alıntı:bu ruh haliyle normale nasıl dönüçem bilmiyorum önümde 5 ders var ve hiç iyi değilim
sınava var yaklaşık 2.5 ay 15 gün itiraz süresi emin değilim ama sanırım 30 günde itiraz sonucu süresi var geriye sürede kalmıyor..... konsantire olmak çok zor
nevarneyok ' Alıntı:ikinci girişimde denetim vergi ve meslek hukuku kalmıştı
denetim ve meslek hukukundan geçerim bişekilde diyipte denetim 34 meslek hukuku 65 olmuş
vergi acaba geçirirlermi dediğim dersten 75 almışım.
denetimin şokundan verginin sevincini yaşayamadım resmen
tek dersim şimdi denetim kaldı. sanırım itiraz edicem o kadar da kötü bir kağıt vermemiştim.
ne kaybederimki dimi ama ???