Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

SERENGÜL ' Alıntı:
dersaneyim gitmek lazım ne dersiniz önümde kos koca 5 ders var sınava resmen yeniden giricem

bence dersaneye gitmen iyi olur tek ders falan olsa gerek yok ama evde insan tek başına çalışma isteği olmuyor dersneye gittinmi mecburen çalışıyorsun,,
ama sonuçlar çok geç açıkladıkları için dersaneler başlayalı baya oldu 1 aylık bir kaybın olur.

elinde yusuf sürmenin notları olan arkadaşlar notları paylaşabilirlermiii acabaaa .... : :'( :-[ ???

s3m ' Alıntı:
Bence kaynakları sağlam seçtikten sonra dersane şart değil.Dersane evde çalışamayanları disipline sokuyor biraz o kadar.

vallaha çok çalıştım geçerim dediğim derslerden bile geçemedim kafam karışık moralim bozuk, bildiğin sağlam bir kaynak varmı

Deha nın kaynaklarının çok iyi olduğunu duydum.Ben sadece 707 soru bankası kitabını aldım ama sınava gittiğimde hemen herkeste dehanın kaynaklarını gördüm.Onun dışında ben de İslam Çankayanın sarı ve 2 ciltlik kitabı var bir de Yurdakul Çaldağın Maliyet kitabı var ki bu kaynağın ağır olduğu yorumunu yapıyor herkes.

Arkadaşlar Finansal Muhasebe ve Maliyet Muhasebesinden nasıl çalışabiliriz yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı?

bende dehaya gittim sadace muhasebe kastı onun kaynağını bulursan dehanın kitapları iyidir

tşk aso34 walla 2 ayda sanırım 3 dersim yetişmeyecek.Ders seçicem sanırım.

islam çankayanın kitapları ben staja başlatmada hiç fayda görmedim

aso34 ' Alıntı:
bende dehaya gittim sadace muhasebe kastı onun kaynağını bulursan dehanın kitapları iyidir

dehaya dersaneyemi gittin , eğer cevabın evet se ders ücretleri ve eğitimin nasıl tavsiye edermisin?

önemli değil arkadaşım inşallah hepimiz aralıkta bitiririz bu işi

serengül evet dehaya gittim bin binbeşyüz arası

Arkadaşlar benim sınava ilk girişimdi, açıkçası çalışamadım, dershaneye de gidemedim. Amaaa 7/5 yaptım. Maliyet ve tabiki Vergi Hukuku kaldı. İnşallah aralık sınavında onları da geçerim. Tüm yeni meslek mensuplarını kutluyor, darısı başıma ve başınıza diyorum. Bu arada denetim gerçekten beni de şok etti. En az 75-80 bekliyordum.

simfuntan ' Alıntı:
Arkadaşlar benim sınava ilk girişimdi, açıkçası çalışamadım, dershaneye de gidemedim. Amaaa 7/5 yaptım. Maliyet ve tabiki Vergi Hukuku kaldı. İnşallah aralık sınavında onları da geçerim. Tüm yeni meslek mensuplarını kutluyor, darısı başıma ve başınıza diyorum. Bu arada denetim gerçekten beni de şok etti. En az 75-80 bekliyordum.
Finansal Muhasebeden kaç aldınız ve bu derse çalışma öneriniz nedir?

arkadaşlar sizi meşgul ettiğim için özür dilerim ama sanırım BUNALIMDAYIM nasıl çıkıcam!

simfuntan ' Alıntı:
tbrk ederim arkadaşım. inşallah aralığa yetki .

3 dersim kaldı Maliyet Muhasebesi Finansal Muh ve Meslek hukuku ders seçmek istemesemde 2 ay kala bu 3 dersi nasıl veririm bilmiyorum?Bu süreci tekrar yaşama düşüncesi bile beni strese sokuyor ??Napıcam hiç bilmiyorum.Tecrübe ve önerilerinize açığım arkadaşlar :(..

Selamlar,

İlk girişimdi. Başlangıçta hedefim 7/7 idi ancak olmadı. Finansal muhasebe hocasının değiştiğinden geç haberim oldu.

Notlarım ve beklentilerim:

Finansal Muhasebe 14 Diyecek bir şeyim yok.
Finansal Tablolar ve Analizi 80 Bir soruda matematiksel hata yapmıştım. 75 üzerinden geçer not almayı planlıyordum. Beklediğimden fazla geldi.
Maliyet Muhasebesi 55 En güvendiğim dersti. 40 puanlık soruyu yapabileceğimi biliyordum. 60 puanlık sorudan da bir şekilde 10 puan almayı hedefliyordum. 40 puanlık soruda yine çok küçük bir hata yapıp sonucu yanlış bulmuştum. 60 puanlık soruyu yanlış da olsa çözmüş, bir sonuç bulmuştum. Yaptığım küçük hataya baya üzülmüştüm. Sadece sonuca odaklanmamışlar demek ki. Geçmeyi beklemiyordum.
Muhasebe Denetimi 54 50-60 puan arası bekliyordum. Sonuç normal.
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50 Vergi hocasının puanı demek ki bol gerçekten. Tüm derslerde tüm sorulara iyi kötü cevap vermiştim. Vergi de bunlardan biri. Sağolsun.
Hukuk 90 Beklediğim puan.
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 50 Çok iyi geçmedi ama 60-70 alırım diyordum. 50 az ama yeterli en azından.

Staj Tamamlama Notu - 100

Ya üniversitedeyken sınava 1 hafta-15 gün kala çalışır geçerdik.Tabiiki şimdi sorumluluklarımız o zamanla aynı değil ama o zaman yaptıysak doğru yöntemi bulup yine yaparız.İşte sorun yöntemi bulmakta??Ağlıycam yaa!!!

holden17 ' Alıntı:
Selamlar,

İlk girişimdi. Başlangıçta hedefim 7/7 idi ancak olmadı. Finansal muhasebe hocasının değiştiğinden geç haberim oldu.

Notlarım ve beklentilerim:

Finansal Muhasebe 14 Diyecek bir şeyim yok.
Finansal Tablolar ve Analizi 80 Bir soruda matematiksel hata yapmıştım. 75 üzerinden geçer not almayı planlıyordum. Beklediğimden fazla geldi.
Maliyet Muhasebesi 55 En güvendiğim dersti. 40 puanlık soruyu yapabileceğimi biliyordum. 60 puanlık sorudan da bir şekilde 10 puan almayı hedefliyordum. 40 puanlık soruda yine çok küçük bir hata yapıp sonucu yanlış bulmuştum. 60 puanlık soruyu yanlış da olsa çözmüş, bir sonuç bulmuştum. Yaptığım küçük hataya baya üzülmüştüm. Sadece sonuca odaklanmamışlar demek ki. Geçmeyi beklemiyordum.
Muhasebe Denetimi 54 50-60 puan arası bekliyordum. Sonuç normal.
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50 Vergi hocasının puanı demek ki bol gerçekten. Tüm derslerde tüm sorulara iyi kötü cevap vermiştim. Vergi de bunlardan biri. Sağolsun.
Hukuk 90 Beklediğim puan.
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 50 Çok iyi geçmedi ama 60-70 alırım diyordum. 50 az ama yeterli en azından.

Staj Tamamlama Notu - 100
puanlar iyi ben de finansaldan 14 aldım kopyamı çekildi yoksa:)

aso34 ' Alıntı:
simfuntan ' Alıntı:
tbrk ederim arkadaşım. inşallah aralığa yetki .

Teşekkür ederim.