Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı
bu denetim de bi tuhaflık var hemen hemen herkesin puanı aynı: 34
bu denetim de bi tuhaflık var hemen hemen herkesin puanı aynı: 34
Bende ilkinde 40 almıştım itarz ettim bişeyh çıkmadı.kaya34 ' Alıntı:vergiden 40 aldım ıtıraz etsek neolur sızce?
Aynen arkadaşım,inan 100 lük kağıt verdim.Yani bu kadar kıracak neyine taktı ki 50 geldi anlayamadım?aso34 ' Alıntı:denetim hocasının puanı az ben 90 alrım gözüyle baktığım sınavdan 50 almışım
nerdeyse kalıyormuşum ya şaşırdım :-\
aso34 ' Alıntı:aynen adam heralde kendi 50 ye adamış geçecek kadar not vermiş finansal dan sonra bence en korkulcak ders denetim
acaba geçtin mi ben geçtim seni merak ediyorumkutluel ' Alıntı:off site açılmıyorrrrrrr
deryatufekci ' Alıntı:aso34 ' Alıntı:aynen adam heralde kendi 50 ye adamış geçecek kadar not vermiş finansal dan sonra bence en korkulcak ders denetim
bana nasıl 12 vermiş halaa anlayamadım
bende finansal 14 aldım ya :-[ bide muhasebeci olcaz diğer dersler yüksek ama fayda etmiyor şimdilik. birkere kafadan sözeleri yaptım.
s3m ' Alıntı:Bunlar sanki kağıt okumuyor da egolarını üzerimizden tatmin ediyor!
inşallah yaparız arkadaşım benimde tek finansal kaldi ilk girişimdi. allah yardımcımız olsnderyatufekci ' Alıntı:benim tek dersim kaldı ve bu da denetim. eğer temmuz sınavında ben o kağıtla 12 aldıysam, bir daha bu dersi asla geçemem, yani mümkün görünmüyor, kağıdım çok iyiydi daha iyisini yapamam
SERENGÜL ' Alıntı:Zor ama canımızı sıkmadan önümüzdeki derslere nasıl hazırlanırız ona bakmaya çalışıcaz.Başka çaremiz yok.s3m ' Alıntı:Bunlar sanki kağıt okumuyor da egolarını üzerimizden tatmin ediyor!
aynen öyle üşünüyorum, sadece 2 ders verdim çpk üzgünüm hele denetimden en az 70 beklerken 36 şok oldum ama hakkımı helal etmiyorum , bir yandan sınava girmeden yoksu soru satın alarak sınav geçsinler bir yandan sen yaptığının karşılığını alama... Allah belalarını versin.
SERENGÜL ' Alıntı:s3m ' Alıntı:Bunlar sanki kağıt okumuyor da egolarını üzerimizden tatmin ediyor!
aynen öyle üşünüyorum, sadece 2 ders verdim çpk üzgünüm hele denetimden en az 70 beklerken 36 şok oldum ama hakkımı helal etmiyorum , bir yandan sınava girmeden yoksu soru satın alarak sınav geçsinler bir yandan sen yaptığının karşılığını alama... Allah belalarını versin.