Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

bu denetim de bi tuhaflık var hemen hemen herkesin puanı aynı: 34

F.muh,Mlyt,Meslek h.kaldı.e sınava da 2 ay kaldı ve ben bu zamana kadar hiç bakamadım.F.muh.yi mart a mı bıraksam.Bu ders yetişir mi 2 ayda yaa!!

arkadaşlar denetım 40 puanlık iki soruda tamdı denetım programının bır kaç maddesnı yazdım aldıgım not 50 adam fena not kırmış o kadarda olmaz..

kaya34 ' Alıntı:
vergiden 40 aldım ıtıraz etsek neolur sızce?
Bende ilkinde 40 almıştım itarz ettim bişeyh çıkmadı.
İtrirazını et ders çalışmaya da başla itiraz sonuçlarını bekleme.
Derim...

denetim hocasının puanı az ben 90 alrım gözüyle baktığım sınavdan 50 almışım
nerdeyse kalıyormuşum ya şaşırdım :-\

aso34 ' Alıntı:
denetim hocasının puanı az ben 90 alrım gözüyle baktığım sınavdan 50 almışım
nerdeyse kalıyormuşum ya şaşırdım :-\
Aynen arkadaşım,inan 100 lük kağıt verdim.Yani bu kadar kıracak neyine taktı ki 50 geldi anlayamadım?

aynen adam heralde kendi 50 ye adamış geçecek kadar not vermiş finansal dan sonra bence en korkulcak ders denetim

deryatufekci ' Alıntı:
aso34 ' Alıntı:
aynen adam heralde kendi 50 ye adamış geçecek kadar not vermiş finansal dan sonra bence en korkulcak ders denetim

bana nasıl 12 vermiş halaa anlayamadım

bende finansal 14 aldım ya :-[ bide muhasebeci olcaz diğer dersler yüksek ama fayda etmiyor şimdilik. birkere kafadan sözeleri yaptım.

Bunlar sanki kağıt okumuyor da egolarını üzerimizden tatmin ediyor!

benim tek dersim kaldı ve bu da denetim. eğer temmuz sınavında ben o kağıtla 12 aldıysam, bir daha bu dersi asla geçemem, yani mümkün görünmüyor, kağıdım çok iyiydi daha iyisini yapamam

valla bir arkadaştan duydum ben onun yalancısıyım doğru mu yalanmı bilmem. sözde finansal sorunlarını hazırlayan hoca istanbula gelmiş heryer smmm görüncce ya bukadar kolaymı muhasebeci olunuyor bundan sonra görürler bakalım demiş . (odönemde bize vurmuş oluyor heralde bir önceki sınavı zor değildi.)

s3m ' Alıntı:

aynen öyle üşünüyorum, sadece 2 ders verdim çpk üzgünüm hele denetimden en az 70 beklerken 36 şok oldum ama hakkımı helal etmiyorum , bir yandan sınava girmeden yoksu soru satın alarak sınav geçsinler bir yandan sen yaptığının karşılığını alama... Allah belalarını versin.

deryatufekci ' Alıntı:
benim tek dersim kaldı ve bu da denetim. eğer temmuz sınavında ben o kağıtla 12 aldıysam, bir daha bu dersi asla geçemem, yani mümkün görünmüyor, kağıdım çok iyiydi daha iyisini yapamam
inşallah yaparız arkadaşım benimde tek finansal kaldi ilk girişimdi. allah yardımcımız olsn

Napıcaz arkadaşlar bu finansal muhasebeyi?Bir de tanım soruyo.Bir sonraki dönem de Yusuf Hoca gidecek komisyondan deniyordu,bilgisi olan var mı?

SERENGÜL ' Alıntı:
s3m ' Alıntı:
Zor ama canımızı sıkmadan önümüzdeki derslere nasıl hazırlanırız ona bakmaya çalışıcaz.Başka çaremiz yok.

aynen öyle üşünüyorum, sadece 2 ders verdim çpk üzgünüm hele denetimden en az 70 beklerken 36 şok oldum ama hakkımı helal etmiyorum , bir yandan sınava girmeden yoksu soru satın alarak sınav geçsinler bir yandan sen yaptığının karşılığını alama... Allah belalarını versin.

SERENGÜL ' Alıntı:
s3m ' Alıntı:

milleti sm den smmm ye geçirirken sordukları sorularıda bize sorsunlar yada o sınavıda zorlaştırsınlar bende buna takıldım ya ...... >:( onları kim okuyor acaba puanları bolca veriyorlar

dersaneyim gitmek lazım ne dersiniz önümde kos koca 5 ders var sınava resmen yeniden giricem

Bence kaynakları sağlam seçtikten sonra dersane şart değil.Dersane evde çalışamayanları disipline sokuyor biraz o kadar.