Temmuz 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı İçin Toplu İtiraz Metinleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeyna78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Temmuz 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı İçin Toplu İtiraz Metinleri

ya yazılanları okuyorumda ne kadar çok tedirgin tırsak insan var bu forumda tesmerden yetkili kişi burdamısın heyyy sana sesleniyorum mutlumusunuz bu sistemi ya düzene sokun ya da bir gün bu sistemi birileri sizin gözünüze ya da o beyninize sokacak burası hukuk devleti herkes hakkını arayacak en başta da dedim bu meslekte kimse hakkını aramıyor hani neredesiniz millet ben bugün 5 kere yusuf sürmene mail attım her aklıma geldiğinde de farklı farklı tepkilerimi dile getiriyorum neymiş hocayı sinirlendiyormuşuz çok da tınnnn Yusuf Sürmen ya da asistanı sizlerde bu yazımı okuyorsanız sizde dikkate alın bir daha ki sınavda öyle ya da böyle hafifleyeceksiniz yumuşayacaksınız bunları yaapaacaaksııınııızzzzz.

zeyna78 ' Alıntı:
ncllp ' Alıntı:
SERHAT123 ' Alıntı:
Arkadaşlar biz imza toplamaya devam ediyoruz.

Lütfen dilekçemizi almak için [email protected] adresine bir mail atın.

ncllp ayrıca faxın başında ağaç oldum:)

kusura bakma biraz yoğundum gönderdim kaç faks olduğunu merak ediyorum

Ben ve sen toplam 2 :)

devam et,ilerleme var :)

HACKHAN senin maliyet dersin yok mu, hadi canım milletle uğraşacağına git de dersini çalış anca verirsin, bak yusuf sürmen maliyet sorularını da hazırlarsa yakarsın dosyayı ona göre ;)

Arkadaşlar biz Zeyna78 hanımın hazırladığı metinden farklı olarak Türmoba sunulmak üzere bir dilekçe hazırladık.

Bu dilekçedeki talebimiz sınav hakkının 7 ye çıkartılması ve/veya sınav hakkı bitenlerin 2 yıl bekleme sürelerinin kaldırılması ile ilgilidir.

dilekçeyi edinmek için [email protected] a mail atabilirsiniz.

Desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca diğer metni de desteklediğimizi bildirmek isteriz

saygılar sevgiler

arkadaşlar dilekçenizin sonuna

bir grup smmm adayı yazmayın

isim soy isim yazın

sonra bi kişi aynı şeyi deli gibi göndermiş durmuş derler

15 kişi olduk
ben duygulanmaya filan başladım
bu kadar kişi bile beklemiyordum doğrusu

Hepinize çok teşekkürler.
desteklerinizin devamını bekliyoruz

not: bizim dilekçemiz bu dorumda yayımlanan metinden farklıdır.

saygı ve sevgiyle

sm³ ' Alıntı:
HACKHAN senin maliyet dersin yok mu, hadi canım milletle uğraşacağına git de dersini çalış anca verirsin, bak yusuf sürmen maliyet sorularını da hazırlarsa yakarsın dosyayı ona göre ;)

:D tam unutmuştum nerden hatırlattın

BaZZaM ' Alıntı:
Arkadaşlar ne yaptınız? Özlem hanımın hazırladığı metini gönderdiniz mi? Eğer göndermeye başladıysanız bende göndereceğim.
ben gönderdim nerdeyse hepsini sadece hotmailden uyarı geldi sınırı odoldurmuşum diğer mail adresimden devam etcem..mail atarken de çoklu ileti yolluyorum kimlere yolladığım gözüksün diye...ama atan yok malesef...:(:(

zeyna78 ' Alıntı:
BaZZaM ' Alıntı:
Arkadaşlar ne yaptınız? Özlem hanımın hazırladığı metini gönderdiniz mi? Eğer göndermeye başladıysanız bende göndereceğim.

evet arkadaşım başladık.
Hadi hayırlısı...

sm³ ' Alıntı:

Özlem bunu beğendi :)

bu şikayeti face book ortamınamı taşıyalım diyorsun onumu ima ediyorsun :)

HaCkHaN ' Alıntı:
arkadaşlar dilekçenizin sonuna

bir grup smmm adayı yazmayın

isim soy isim yazın

sonra bi kişi aynı şeyi deli gibi göndermiş durmuş derler
bak bu süperdi öldüm gülmekten, ayrıca gerçekler acıdır özellikle maliyet gerçeği...

yusuf hocaya gerek yok ki yurdakul hocanında maaşallahı var soru hazırlama konusunda

soruyu anlamak için önce bilmeceyi çözmeniz gerekiyor

zeyna78 ' Alıntı:
BaZZaM ' Alıntı:

evet arkadaşım başladık.
Hadi hayırlısı...

sm³ ' Alıntı:

Özlem bunu beğendi :)
tuğba da bunu beğendi :)

Ne kadar komik ve esprili davranabiliyorsunuz, sanırım son hakkı olan pek yok furmda herkes vakit geçirmek ya da şu veya bu şekilde birşeyler karalamış olmak için yazıyor.. Çok üzüldüm :( Halbuki benim meslektaşlarım, yüzlerce meslektaşının çektiği sıkıntıyı hemen kabullenmeli ve çözüm yolları aramalıdır diye biliyorum..

Dilekçe de komik olan bir grup enayi der gibi bir grup smmm adayı bu ne ya :o ? Biz en önce kendimize saygı duyalım arkadaşlar..

Türmob başkanına mı e-mail atılacak karar alalım on binlerce birden aynı metni atalım mail, herkes kendi derdine düşmesin, diyelim ki Türmob başkanı Sayın Türker'e yeter ya başkanım artık adam gibi sorular sorun gına geldi derdiniz paraysa toplu yatıralım da uğraştırmayın bizi Allah aşkına diyelim, on binler aynı metni yazsın !

Sonra meclisteki Mali Müşavir olan ama Mali Müşavirliği unutmuş başta Türmob onursal başkanı Sayın Mustafa Özyürek olmak üzere diğer bir sürü Mali Müşavir milletvekiline e-mail atalım hep birlikte on binlerce atalım, diyelim ki Sayın Meslektaş büyüklerimiz bizi ne çabuk unuttunuz, biz bu mesleğe adım atıcak temiz, dürüst, namuslu, Atatürkçü, çağdaş gençleriz bizleri harcama yoluna değil, bizleri kazanma yoluna neden bakmıyor; neden bizleri untuyorsunuz diyelim !

Ama ne olursa olsun Sayın Forumdaşlar, Sayın Meslek Mensupları, Bu Mesleği Severek Yapan Her Türlü Saygın Kişiler ne olursunuz burada komik bir durum varmış gibi, öyle ahmakça umursamazca davranmayalım, bugün de olsun bir kere olsun iğneyi kendimize batırmış farz edip canımızın yandığını hissedelim ve yarın bizim de başımıza aynısı gelir diye bir kez olsun düşünelim..

Biraz ciddi olalım olur mu Lütfen ?

BaZZaM ' Alıntı:
Arkadaşlar bir de muhabbetlerinizi başka bir forum başlığı altında yapsanız daha iyi olmaz mı? Özlem hanımın yazdığı metin 3-4 sayfa gerilere düşmüş bile. Lütfen konunun kaynamasına sebep olmayın.

Bu konuda ciddi olmayanlar veya saçmalayacak olanlar yazıp ta önemli metinleri geriletmesinler lütfen biraz insanlık..

CANDANDINC

biz öyle bir dilekçe hazırladık.
Eğer [email protected] adresine bir mail atarsanız paylaşmak isteriz.

Saygılarımızla

ncllp ' Alıntı:
yusuf hocaya gerek yok ki yurdakul hocanında maaşallahı var soru hazırlama konusunda

soruyu anlamak için önce bilmeceyi çözmeniz gerekiyor

önce bilmeceyimi çözmemiz lazım ??? ben kağıtta bilmece görmedim,bilmecedemi sormuş

yahu bu dilekçe çok sokak ağzıyla yazılmış , olmamış

hadi o zaman onu yapalım bunu yapalım kimsede icraat yok ben hala yollamaya devam ediyor merak ediyorum zeyna ve benden başka atan var bu metni??imzaya katkıda bulunmak isitoyrum ama şu an faksım yok...

TÜRKİYE MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİR ODALAR BİRLİĞİNE
ANKARA

Sınav Sorularında istikrar sağlanması,aday meslek mensupları arasında eşitlik ilkesinin uygulanması konusunda gerekenin yapılmasını müsadeelerinize arz ederiz.

Saygılarımızla

GGYYMA

(GEZMİŞ GÖRMÜŞ YALAMIŞ YUTMUŞ MESLEK ADAYLARI)

Bunu bi arkadaş odaya götürcek,2 nüsha tarih sayı alacak, bu kadar

özleme katılıyorum..katılım yok ya..onu beğenmedik burası olamış..sadeve laf yetiştiyorsunuz..ayrıca bir grup smm adayı yazmanıne neresi anormal..biz bir bütünlük içnde birbirimiz desteklemiyormuyuz...şahsımızca hareket etmiyoruz..ayrıca mail alan kişi zaten farklı isimlerden mail alcak bir kişi durmadan mail atmış gibi bir durum olmaz...bir kişinin 100 tane mail adresi olcak değil ya..ben üzerime düşen görevimi yaptım ve 2 mail adresimi de kullanarak tüm türmob ve m.vekillerine bu metni ulaştırdım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...