Temmuz 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı İçin Toplu İtiraz Metinleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeyna78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Temmuz 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı İçin Toplu İtiraz Metinleri

izmir0035 lütfen bir meslektaşa yakışır cümleler kur, ciddiyetten falan bahsetmişsin ama çok ciddiyetsiz cümleler kurmuşsun, insanları ahmaklıkla ve umursamazlıkla falan suçlayarak hakaret ediyosun, kimseye hakaret etmeye hakkın yok bu bir, ikincisi millet zaten sinir küpü çoğu arkadaşın sinirden eli titriyo bi kaç espri yapıp insanları rahatlatmanın ne sakıncası var, ayrıca bu ölüm kalım savaşı değil biraz rahat olun lütfen dünyanın sonu değil...

Dilekçeler karıştı:)

Arkadaşlar bu başlık altında 2 değişik kampanya yürütülüyor.

Bizim 2 yıllık bekleme süresi ve sınav hakkı arttırımı ile ilgili dilekçemizi almak için

[email protected] adresine mail atarsanız hemen paylaşalım.

dilekçemiz şu ana kadar 20 meslek mensubu tarafından imzalandı.

hepinize teşekkür ederim

nevermind ' Alıntı:
özleme katılıyorum..katılım yok ya..onu beğenmedik burası olamış..sadeve laf yetiştiyorsunuz..ayrıca bir grup smm adayı yazmanıne neresi anormal..biz bir bütünlük içnde birbirimiz desteklemiyormuyuz...şahsımızca hareket etmiyoruz..ayrıca mail alan kişi zaten farklı isimlerden mail alcak bir kişi durmadan mail atmış gibi bir durum olmaz...bir kişinin 100 tane mail adresi olcak değil ya..ben üzerime düşen görevimi yaptım ve 2 mail adresimi de kullanarak tüm türmob ve m.vekillerine bu metni ulaştırdım...

bi grup meslek adayı yazarsanız

ya delinin biri aynı faksı sabahtan beri çekip duruyor derler

isim yazarsan ha bu mehmetten haa bu ayşeden derler

faks çekmiyoruz mail atıyoruz...

nevermind ' Alıntı:
faks çekmiyoruz mail atıyoruz...

bu sefer bi kişi 100 tane mail adresi almış,aynı şeyi mail atıp duruyor derler

fax çekeceksin,üstelik birde mail atacaksın

altınada ismini soy ismi ve imzanı basacaksın

cesaretinizi ve kararlılığınızı bu noktada böyle belgeleyeceksiniz

candan hanım nasıl benim dilekçemi beğendiniz mi ? gayet net olmuş dimi ?

Tüm mail adreslerine mail attım. Sınav hakları ve bekleme süresi hakkındaki dilekçeyi de (kısmen katılmasam da) imzalayıp faxladım.

Eleştiriye açık olmadıklarından, hatalarını kabul etmediklerinden nedense eminim. Böyle bir vizyonları olduğunu sanmıyorum. Hayata bakışları bence buna ters.

Herkesin eline sağlık.

aynen sadece fax çekemiyorm..

Teşekkür ederim holden17

elbette hepimizin farklı farklı görüşleri, çeşitli istekleri mevcut.

ancak biz böyle bir çalışma yapmayı amaçladık.

desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

İyi günler herkese,
Kimsenin moralini bozmak istemem fakat geçen hafta ASMMMO bilgilendirme toplantısında tesmer sınav bölümü başkanı vardı ve bu komisyon üyelerinin tarzının bu olduğunu ve komisyondaki görevleri bitene kadar bu şekilde devam edeceğini söyledi.oradada bu sorunlar dile getirildi kimse kabul etmedi.sınavdan sonra 80-90 lık kağıttan 20 aldım diyenlerin çok olduğunu ama bunun mümkün olmadığını bilen her zaman yapar sınav stresiyle farkında değilsiniz dendi.açıkça her yiğidin yoğurt yiyişi farklı sizde ona göre çalışın dediler.
pazar günkü sınav saatlerinin değişmesi içinde yarım saat aranın bilen ve çalışan biri için sorun olmayacağını belirttiler.bunları niye yazıyorum şimdiye kadar kimse birşey yapmamış bana değmeyen yılan bin yıl yaşasın mantığıyla ben geçeyim ne olursa olsun öyle değil ama ortada çok büyük haksızlıklar var.
eğer güçlü ve istikrarlı bir şekilde söylediklerimizin ardında duracak olursak daha çok ses getirir diye düşünüyorum.bir defaya mahsus değil sürekli bu istekleri dile getirmeliyiz diye düşünüyorum.
sizleri destekliyorum

hemen maillara başla o zaman tuğçe...diğer sayfalarda metin ve mail adresleri var..

Bende bekleme süresi ile ilgili olanı imzalayıp taratıp mail ile gönderdim .Diğerini birazdan tüm maillere atacağım

tuğçe hanım bizde(serhat123 ve proaccount) aynen sizin gibi düşünüyoruz.
Bu adamların tarzını değiştirmenin, sınavlarda adil olmalarını sağlamanın imkanı olmadığını düşünüyoruz.

bu sebeple sınav hakkımızın arttırılması veya 2 yıllık bekleme süresinin kaldırılması ile ilgili bir başvuru dilekçesi hazırladık.

[email protected] a bir mail atarsanız sizinle paylaşalım size katılın.

olmaz mı?

saygılar

sınavdan sonra 80-90 lık kağıttan 20 aldım diyenlerin çok olduğunu ama bunun mümkün olmadığını bilen her zaman yapar sınav stresiyle farkında değilsiniz dendi

bu cümleye sonuna kadar katılıyorum

sınavdan sonra adam ne yaptığını hatırlamıyor 80 gelir diyor sonra 20 alınca şaşırıyor , yok böyle bişey

bana girdiğim tüm sınavlarda hakkım neyse onu vermişler

Sevgili forumu izleyip üye olmayan meslek mensubu, meslek mensubu olmayanlar.

şu kampanyada bizi desteklerseniz seviniriz.

Sevgili SMMM belgesini almış meslek mensupları,

2 Yıllık bekleme süresinin kaldırılması talebimiz ileride YMM Sınavlarında başarısız olmanız durumunda 2 yıl bekletilmemeniz imkanını size sağlacağını düşünüyoruz.

düşünüyoruz sadece tabi:) siz imza vermezseni hiç bir şey yapamayız.

Saygılarımızla

arkadaşlar merhageçen hafta ilk kez katılanlardanım smmm sınavına.
YUSUF HOCA'nın tarzını hiç bişey,hiç bir tepki değiştirmez.Adamı tanıyanlar var,derslerini alanlar,Adam 2003-2004 de de böyleymiş.Hiç mi kimse tepki göstermemiştir bu hoca ya..İllaki göstermiştir.. Halimiz duman..

bence bi havuz oluşturalım herkes oraya adını tc sini bağlı olduğu odayı falan yazsın sonra biri (bu kişi önderimiz zeyna78 nikli sayın özlem keklik hanımefendi olabilir.) oluşan bu listeyi gönderilecek olan dilekçenin altına eklesin, böylece bir grup smmm komedisinden kurtulmuş oluruz...

savun kurnaza sorar mısınız nerden çalışmış sınava nasıl geçmiş bize kaynak göstersin

sordum..cevap bekliyorum

Sorun bence zor sormasında değil. Başından beri bu şekilde sorulsa diyecek bir şey olmaz.

Ben inanmıyordum ancak bir dönem zor bir dönem kolay sormalar, hocalar değişince sorulan soruların farklı olması.

Tutarlılık ilkesini biliyoruz biz finansal tablolarda da onlar farkında mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...