P
proaccount
Ziyaretçi
Ynt: Temmuz 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı İçin Toplu İtiraz Metinleri
ben hepsini imzalarım sorun yok gına geldi
ben hepsini imzalarım sorun yok gına geldi

SERHAT123 ' Alıntı:Merhabalar
sınav hakkının arttırılması ve 2 yıllık bekleme süresinin kaldırılması ile ilgili bir başvuru dilekçesi hazırladık.
lütfen başvurumuz için bizi destekler misiniz?
özel mesajlarınızla maillerinizi bildirirseniz dilekçeyi size gönderip, numaramıza faxlamanızı rica edeceğim
desteklerinizi esirgemeyin.
ncllp ' Alıntı:SERHAT123 ' Alıntı:Merhabalar
sınav hakkının arttırılması ve 2 yıllık bekleme süresinin kaldırılması ile ilgili bir başvuru dilekçesi hazırladık.
lütfen başvurumuz için bizi destekler misiniz?
özel mesajlarınızla maillerinizi bildirirseniz dilekçeyi size gönderip, numaramıza faxlamanızı rica edeceğim
desteklerinizi esirgemeyin.
özelden mail adresimi gönderdim ne kadar çok olursak o kadar şansımız artar
Arkadaşım tabiki çok acımasız sınav bu şekilde olduktan sonra size isterlerse sınırsız hak versin lerncllp ' Alıntı:2 yıl bekleyip geçmiş derslerden tekrar sil baştan sınava tabi olmak çok acımasız değil mi sizce![]()
marjinall ' Alıntı:Karadeniz Teknik Üniversitesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Telefon : 0462 377 29 58-377 29 08
arkadaşlar hiç arayan oldumu Allah aşkına
stonhand ' Alıntı:marjinall ' Alıntı:Karadeniz Teknik Üniversitesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Telefon : 0462 377 29 58-377 29 08
Arkadaşım ben aradım hocanın numarası ve telefonla konuştuğum bayan bize hiç tepki gelmedi
hocamızın öğleden sonra geleceğini söyledi soruları hazırlayan tesmer değil sonuç ta yusuf sürmen hoca
arkadaşlar hiç arayan oldumu Allah aşkına
İyide Katü yü neden arayacağız kime tepki vereceğiz gidipde sürmen efendiyemi tepki vereceğiz. Adam zaten insaflı olsa böyle soru sormazdı. Bizim itiraz edeceğimiz yer TESMER, TÜRMOB yada Odalarımız KATÜ ne alaka sınavı katü hazırlamadıki hocam, illa tepki gösterecekseniz sürmen efendiye bi mail atarsınız olur biter ancak katü ne alaka gerçekten anlamadım.