Temmuz 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı İçin Toplu İtiraz Metinleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeyna78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Temmuz 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı İçin Toplu İtiraz Metinleri

ben hepsini imzalarım sorun yok gına geldi:)

SERHAT123 ' Alıntı:
Merhabalar

sınav hakkının arttırılması ve 2 yıllık bekleme süresinin kaldırılması ile ilgili bir başvuru dilekçesi hazırladık.
lütfen başvurumuz için bizi destekler misiniz?

özel mesajlarınızla maillerinizi bildirirseniz dilekçeyi size gönderip, numaramıza faxlamanızı rica edeceğim

desteklerinizi esirgemeyin.

özelden mail adresimi gönderdim ne kadar çok olursak o kadar şansımız artar

ncllp ' Alıntı:
SERHAT123 ' Alıntı:
Merhabalar

sınav hakkının arttırılması ve 2 yıllık bekleme süresinin kaldırılması ile ilgili bir başvuru dilekçesi hazırladık.
lütfen başvurumuz için bizi destekler misiniz?

özel mesajlarınızla maillerinizi bildirirseniz dilekçeyi size gönderip, numaramıza faxlamanızı rica edeceğim

desteklerinizi esirgemeyin.

özelden mail adresimi gönderdim ne kadar çok olursak o kadar şansımız artar

Arkadaşlar bence sınava yönelik olsun eleştirlerimiz sınav hakkının artırılmasıyla olacak iş değil

Arkadaşlar ben aşağıdaki numarayı aradım ve hiç tepki gelmediğini söylediler lütfen herkes arasın mağdur olduğunu dile getirsin öncelikle
Karadeniz Teknik Üniversitesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Telefon : 0462 377 29 58-377 29 08

2 yıl bekleyip geçmiş derslerden tekrar sil baştan sınava tabi olmak çok acımasız değil mi sizce :(

ncllp ' Alıntı:
2 yıl bekleyip geçmiş derslerden tekrar sil baştan sınava tabi olmak çok acımasız değil mi sizce :(
Arkadaşım tabiki çok acımasız sınav bu şekilde olduktan sonra size isterlerse sınırsız hak versin ler
ben olaya bu yönden bakıyorum.

arkadaşlar hiç arayan oldumu Allah aşkına

merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum, pazar gününden beri şok içindeyim. sınavdan sonra bütün forum sitelerine baktım sınavlarla ilgili bi yorum yoktu, herkes memnun diye düşündüm. Bgn bu forumda benim gibi düşünenlerin çok olduğunu görünce sevindim. Son on yılda maliyetten ve finansal muhasebeden bu kadar zor soru sorulduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Bu bence çok büyük bi haksızlık ve kasti yapılmış bişey diye düşünüyorum. Özel Smmm sınavında Sm lere sorulan soruları görmüşsünüzdür mutlaka, ticaret lisesi öğrencisine verseniz rahatlıkla yapar o soruları. bize sorulan sorular ile mukayese kabul etmez. hem bu adaletsizliğe hemde bu sınav sorularına kesinlikle itiraz etmeliyiz ve sesimizi duyurmalıyız. her ne yapmamız gerekiyorsa bende yapmaya hazırım.

hadi ne yapacaksak yapalım artık....:(

marjinall ' Alıntı:

İyide Katü yü neden arayacağız kime tepki vereceğiz gidipde sürmen efendiyemi tepki vereceğiz. Adam zaten insaflı olsa böyle soru sormazdı. Bizim itiraz edeceğimiz yer TESMER, TÜRMOB yada Odalarımız KATÜ ne alaka sınavı katü hazırlamadıki hocam, illa tepki gösterecekseniz sürmen efendiye bi mail atarsınız olur biter ancak katü ne alaka gerçekten anlamadım.

bence de tesmer y.sürmeni uyarmalı orta bir yol bulmalı ya da olmayacaksa yollamalı..nedir bu yaa....bazen türkiyede yaşamaktan nefret ediyorum...2 günde 7 sınav...ve sonuç hüsran..insanda ne akıl bıraktılar ne de para...ya orta karar sorsunlar...geçen sınavda maliyet çok kolaydı ve buna rağmen dikkatsizlikten ya da çalışmadığından geçemeyenler oldu...ya kalan her türlü oluyor...çalışanla çalışmayan bu şekilde de anlaşılabiliyor...kasmanın mantığı yok...

Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun maliyet ve finansal muhasebe soruları gerçekten çok zordu. Özellikle fin. muhasebe sorularını görünce inanamadım bu kadar yıllık eğitimim ve meslek hayatım var cevaplarken çok düşündüm, çok zaman kaybettim sorular saçmaydı. Şikayetler için ne yapılması gerekiyorsa yapalım arkadaşlar resmen bizimle oynuyorlar. Maliyet muhasebesi ayrı bir saçmalık 2 soru bir dönem çok basit bir dönem çok zor böyle olursa kim 7/7 yaparki sorsunlar 4-5 konudan 5 soru veya 10 soru ona göre değerlendirsinler bilgimizi.

arkadaşlar bu sınav biri zor biri kolay oluyor.. kasım maliyet saçma ve zordu 30 almıştım.. mart maliyette çok çok kolaydı yüksek not alıp geçtim.. her dönemde 1-2 ders zor oluyor kaldığnız dersleri geciktirmeden sabırla çalışın.. benim gördüğüm en çok itiraz ilk önce sınavlara çalışmakta acele etmeyen 2-3 sınav sonra aklı başına gelenler tutuşmaya başlıyor sonrada bir bakmışsın son hakkın gelmiş.. disiplinli olup az bir çalışmayla en en en fazla 3 sınavda bitirirsiniz.. herkese sabır ve başarılar

stonhand ' Alıntı:
marjinall ' Alıntı:

Arkadaşım ben aradım hocanın numarası ve telefonla konuştuğum bayan bize hiç tepki gelmedi
hocamızın öğleden sonra geleceğini söyledi soruları hazırlayan tesmer değil sonuç ta yusuf sürmen hoca

İyide Katü yü neden arayacağız kime tepki vereceğiz gidipde sürmen efendiyemi tepki vereceğiz. Adam zaten insaflı olsa böyle soru sormazdı. Bizim itiraz edeceğimiz yer TESMER, TÜRMOB yada Odalarımız KATÜ ne alaka sınavı katü hazırlamadıki hocam, illa tepki gösterecekseniz sürmen efendiye bi mail atarsınız olur biter ancak katü ne alaka gerçekten anlamadım.

Valla bravo

sadece 2 kişi destek verdi:) süper birlik olup acayip mücadele veriyoruz. biz bu güçle acayip kamu oyu oluştururuz:)

değerli destek verenler
dilekçeyi çoğaltıp birden fazla imza ile belirttiğim faxa gönderirseniz çok sevinirim

dilekçede katılmadığınız yerler olabilir. ama bizim taleplerimizi göz önüne alın lütfen.

hepimiz tek dilekçeyle başvuracağız diye bir kaide yok bizim dilekçemize de destek verin biz de başka başvurulara da destek vereceğiz.

sevgi ve saygıyla

Bende hazırım napılacaksa sizden bilgi bekliyorum.
azıcık sinirim geçsin diye şimdilik aşağıdaki maili attım yusufun mailine.Birazdanda turmob ve tesmer yöneticilerine mail atacağım

Yusuf Bey Merhaba,

Ben, Smmm yeterlilik Mart ve Temmuz sınavlarında Finansal Muhasebe dersinden sınava girdim.Soruları sizin hazırladığınızı öğrendim.Soruları hazırlarken, bir Smmm adayının bu soruları yapması gerektiğini düşündüğünüzü sanıyorum.Fakat soruları hazırlarken ve kağıtları okurken ;

* %10 başarı ortalaması olan bir sınavı aşarak stajımızı başlattığımızı,
* Stajımızı çok zor şartlar altında yaptığımızı,stajı yapacak işyerini çok zor bularak,maaş almadan Ssk primimizi kendimizin ödediğini,
* Staj yaparken hiç bir eğitim almadığımızı,
* Stajımız süresince yüksek meblağlar alınarak verilen, içinde 2001 yılından kalma bilgilerin olduğu , Eğitim cd'si sınavda sorulan sorularla hiç bir alakasının olmadığını,
* Stajı başlatma sınavı ve stajımız esnasında değişik adlar altında fahiş paralar alınıp sömürüldüğümüzü,
* Girdiğimiz sınavın dünyada eşi benzeri olmayan,belli bir kitap olmadığından onlarca kitaba çalışarak geçilemediğini,
* Her hocanın kendi kitabını övüp satmaya çalıştığını,
* Bu sınavda çok torpiller döndüğünü,
* 4 yıl üniversite eğitimi görüp üzerine 3 yıl staj yaptığımızı, ve ilkokul,ortaokul,lise mezunu serbest muhasebecilerin çok kolay bir sınavla bizimle aynı ünvana sahip olduğunu,
* Mali müşavir belgesine sahip kişilerin, ancak %5 'nin sizin hazırladığınız soruları yapabileceğini,
* Sınav sırasında 3 saatlik sürenin yetmediğini,

Bilmenizi istedim.

Saygılarımla,

Bunu nereye göndericez adreste verirmisin?

tmm ben gönderdim, gerçi bu soruları hazırlayan bi insanın bizi ne kadar dikkate alacağıda şüpheli, vicdansız bunlar.

gönderilmiştir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...