Transformers 3

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gcatar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gcatar

Katkı Sunan Üye
Arkadaşlar transformers 3 ü izleyen varmı önerirmisiniz. Beğendinizmi 3D nasıl iyimi uçuruyomu izleyeni fikirleriniz nedir.

Ynt: Transformers 3

Serinin diğer filmlerini izlediniz mi bilmiyorum ama..Transformers gibi bir film için tavsiye istenmez sayın gcatar..:)

1 ve 2'deki gibi en can alıcı sahneler filmin sonuna saklanmamış bu sefer.. her an her şey olabiliyor..kesinlikle izleyin ve arşivinizde bulundurun..

3D için söylenebilecek çok bir şey yok.. yalnız iyisini arıyorsanız.. Cinebonus'da izleyin..

Anadolu yakasında nautilus.. avrupa yakasında kanyon'u her zaman beğenmişimdir..

Yok ben cinebonus'a uyuzum.. izlemem diyorsanız.. İstinye park AFM'de filmin hakkını verir..:)

Akşam sinemaya gidecem, eğer girmişse vizyona sırf senin için gideceğim kişiye sevmememe rağmen robot araba filmine gitmek için telkinde bulunucam. Aşk filminden iyidir.

rooniin ' Alıntı:
Akşam sinemaya gidecem, eğer girmişse vizyona sırf senin için gideceğim kişiye sevmememe rağmen robot araba filmine gitmek için telkinde bulunucam. Aşk filminden iyidir.

konak pierdeki sinemaya gitmelisin..

Konak cırt, gül gibi forum bornova var.

forum bornovada kazıklanırsın..

konak piere gidersen.. limon şekeri ile popcorn hediye veriyorlar.. :D
benden söylemesi

İrem35 ' Alıntı:
........... popcorn hediye veriyorlar.. :D
benden söylemesi
Popcorn teklifi iyiymiş de şu patlamış mısıra popcorn demiyolar mı deli oluyorum. 40 yıldır mısır, darı vb... popcorn nerden çıkıyor anlamıyorum. Evde yapsan yemezler, ama orda popcorn diye bir süslüyorlar millet sanki kıtlıktan çıkmış. Ama ben gene de foruma gideyim. Konak falan, şimdi metroya bin, veya araba ile gitsen park et bir yığın dert, tasa. Foruma bir girerim, sinema dahil 5 saat sonra çıkarım, ne park derdi var ne ulaşım. Artık kazık mazık zevkin veresiyesi olmaz hesabı.

forum çok kalabalık oluyor.. gerçekten tavsiye etmem..
oraya bir giriyon, ucunu, başını kaçırıyon; 45 saatte anca çıkabiliyosun.. yemek derdi, vitrin derdi, sinema.. bide kalabalık..
eve gidiyosun yorulmuş bir halde, kendini koltuğa atıyosun.. ne o? sinema keyfi, sinema seyrettim... bababababa..:D

hem yoruluyon, hem kazık yiyon, hemde üstüne bide para veriyon :D

boşver sen.. en iyisimi evde dvd keyfi yap yada pierdeki sinemaya git.. rahat orası.. :D

İzmir'de eve mi girilir yahu. Varsın kalabalık olsun iki insan görürüz, Pierden komisyon mu alıyorsun.

pierde, has çay-kahve evinin muhasebesi bende ;D ;D ;D
komisyon alıcam tabiki.

Yazma. Oranın muhasebesi kimde biliyorum belki 2012 de bendeler:)

forwhom ' Alıntı:
Serinin diğer filmlerini izlediniz mi bilmiyorum ama..Transformers gibi bir film için tavsiye istenmez sayın gcatar..:)

1 ve 2'deki gibi en can alıcı sahneler filmin sonuna saklanmamış bu sefer.. her an her şey olabiliyor..kesinlikle izleyin ve arşivinizde bulundurun..

3D için söylenebilecek çok bir şey yok.. yalnız iyisini arıyorsanız.. Cinebonus'da izleyin..

Anadolu yakasında nautilus.. avrupa yakasında kanyon'u her zaman beğenmişimdir..

Yok ben cinebonus'a uyuzum.. izlemem diyorsanız.. İstinye park AFM'de filmin hakkını verir..:)

Sayın forwhom serinin 1. ve 2. filmini tabiki izledim benim istediğim tavsiye filmin 3d si ve akıcı olup olmayışı hakkında idi çünkü sinema sitelerinde ki yorumlara bakıyorum hiçbiri diğerini tutmuyor bende kararsız kaldım ve forumdaşlarımın yorumlarını duymak istedim :D yorumlarınız için tşk ederim.

Düşündük gişenin önünde , değmez dedik, gitmedik.

dandik film.. o kadar beklemiştim halbuki :(

[/quote]

Sayın forwhom serinin 1. ve 2. filmini tabiki izledim benim istediğim tavsiye filmin 3d si ve akıcı olup olmayışı hakkında idi çünkü sinema sitelerinde ki yorumlara bakıyorum hiçbiri diğerini tutmuyor bende kararsız kaldım ve forumdaşlarımın yorumlarını duymak istedim :D yorumlarınız için tşk ederim.
[/quote]

Bu işler hep böyledir sayın Gcatar..Memnuniyetsizlik her daim yakamızda..

Her hangi bir insan için çok mühim ve önemli bir konu.. bazı insanların hayatlarında..incir çekirdeğinin hacmi kadar yer kaplamıyor olabilir..

İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapmanızda yarar var.. iş kişisel yoruma kalırsa.. kararsızlığa kapılır insan:)

10 dakika önce.. motor sporlarını çok sevdiğimi söyledim bir arkadaşa.. söylemez olaydım..:) yunan askeri gibi bakmaya başladı bana:) O hiç sevmiyormuş..:)

Ben şahsen birilerinin yorumuyla filme gidip gitmeme kararını vermem.her film herkeste farklı etki yaratır.Bence salon tavsiyesi alın ama film hakkında yorumlara bakmayın..Gidin izleyin...

twolf ' Alıntı:
Ben şahsen birilerinin yorumuyla filme gidip gitmeme kararını vermem.her film herkeste farklı etki yaratır.Bence salon tavsiyesi alın ama film hakkında yorumlara bakmayın..Gidin izleyin...

Evet ben de tam bunu yazmayı düşünüyordum.
Herkesin zevki, bakış açısı, beklentileri farklıdır.

O nedenle herkes izlesin öyle karar versin.

Hiç unutmuyorum; Evita müzikaline gidip izlemiş ve çok beğenmiştim. Bir yerde konuşurken söz etmiş ve beğendiğimi söyledim. Bir arkadaş hemen müdahale etti. Hiç beğenmemiş. Sordum neden diye cevap:

"Çok müzik vardı" :)

nguroy ' Alıntı:
twolf ' Alıntı:

Evet ben de tam bunu yazmayı düşünüyordum.
Herkesin zevki, bakış açısı, beklentileri farklıdır.

O nedenle herkes izlesin öyle karar versin.

Hiç unutmuyorum; Evita müzikaline gidip izlemiş ve çok beğenmiştim. Bir yerde konuşurken söz etmiş ve beğendiğimi söyledim. Bir arkadaş hemen müdahale etti. Hiç beğenmemiş. Sordum neden diye cevap:

"Çok müzik vardı" :)

Matrixi izliyorum,filmin sonunda ön koltuktan bi ses duydum:
"çok saçma yaa" :)

Ben ilk matrixi izlerken ön koltuklardan 3-4 kişi daha yarı olmadan kalkıp bu nedir ya diye bağıra söylene dışarı çıkmıştı.

Evitayı ilk izlemeye gittiğimde 20.dakikada bunlar ne zaman konuşacak diye gülüp çıkmıştık filmden, 5 gün sonra belki 1.000 kişi kapasiteli açık hava sinemasında 3 kişi izledik filmi. Gülüp filmden çıkan da benim, akabinde tekrar gidip izleyen de benim, film de aynı film, değişen ne?

Bu gün için anlaşılmaz olan film kötü mü?
Bu gün için gişe yapan film iyi film mi?
Kriter ne?
Trasformers robot arabaları konu edinen çoluk çocuk filmi mi yoksa felsefesi mi var?

Bir arkadaştan 150 tane kadar film almıştım izlemek için, filmlerden bir tanesi tek mekanda 4 kişi arasında geçiyor, çok dalga geçmiştim arkadaşla bu nasıl film diye, halbu ki derin felsefesi var mış, ama ben hala anlayamadım o felsefeyi, zaten anlayasım da yok, herker her filmin felsefesini anlamak zorunda mı? Filmin felsefesi mi olmalı, yoksa hoş vakit mi geçirtmeli? Hoş vakit geçirtmeli ise hoş vakit gerçirmeye uygun bir gün geçirdik mi?

Yani konu biraz uzadı ama, sanırım bazı şeyleri dolaylı anlatabildim.