Merhabalar, ben Trendyol'da satış yapıyorum. Faturalamayla ilgili bir kaç problemim oldu ve işin içinden çıkamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Örneklendirme
Giderler:
Ürün Alışı: 19₺
Trendyol Komisyonu(Kdv Dahil), (%22):27,5₺
Kdv(%18): 22.5₺
Kargo Ücreti(Kdv Dahil): 29₺
Paketlemeler:
Hediye: 3.2₺
Hediye Paketi: 0.35₺
Balonlu Paket: 1.25₺
Toplam Paketleme Giderleri: 4.8₺
Gelir Vergisi(%22.5)
Satışlarımda Trendyol Komisyonu %22, Gelir Vergisi %22.5, Kdv %18, Kargo Ücretiyse Kdv Dahil 29₺' dir.
Satış:
Trendyol Satışı(Kdv Dahil): 125₺
Yukarıda sattığım bir üründen benim net kazancım ne olur. Tam olarak çözümleyemediğim için yardım talep ediyorum. Ben ürünü 19₺' ye tekrardan satın aldıktan sonra bana net ne kadar para kalır. Ne kadar gelir vergisi öderim, ödeyeceğim Kdv ne olur, reklam verdiğim zaman, örnek olarak; bu ürünü satmak için 10₺ reklam verdiğimde bana kalan ücret ne olur? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ben bu işin içinden çıkamadım. Tam olarak satışlarımda ne kadar kar ettiğimi bilemediğim için fiyat belirlemekte zorlanıyorum. Hayırlı Günler Herkese
Örneklendirme
Giderler:
Ürün Alışı: 19₺
Trendyol Komisyonu(Kdv Dahil), (%22):27,5₺
Kdv(%18): 22.5₺
Kargo Ücreti(Kdv Dahil): 29₺
Paketlemeler:
Hediye: 3.2₺
Hediye Paketi: 0.35₺
Balonlu Paket: 1.25₺
Toplam Paketleme Giderleri: 4.8₺
Gelir Vergisi(%22.5)
Satışlarımda Trendyol Komisyonu %22, Gelir Vergisi %22.5, Kdv %18, Kargo Ücretiyse Kdv Dahil 29₺' dir.
Satış:
Trendyol Satışı(Kdv Dahil): 125₺
Yukarıda sattığım bir üründen benim net kazancım ne olur. Tam olarak çözümleyemediğim için yardım talep ediyorum. Ben ürünü 19₺' ye tekrardan satın aldıktan sonra bana net ne kadar para kalır. Ne kadar gelir vergisi öderim, ödeyeceğim Kdv ne olur, reklam verdiğim zaman, örnek olarak; bu ürünü satmak için 10₺ reklam verdiğimde bana kalan ücret ne olur? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ben bu işin içinden çıkamadım. Tam olarak satışlarımda ne kadar kar ettiğimi bilemediğim için fiyat belirlemekte zorlanıyorum. Hayırlı Günler Herkese