sınav yönetmeliğinde bir değişiklik yok şu an için.sınavdan bahsediyorum yeni konular,yeni sınav tarihleri falan..?
sınav yönetmeliğinde bir değişiklik yok şu an için.sınavdan bahsediyorum yeni konular,yeni sınav tarihleri falan..?
teşekkürler tyasin46..dilekçenin oldugu sitede twitter ve facebook adreslerim var..oradan irtibat sağlıyoruz arkadaşlarla..yani 2013 yılı muhtemelen aynen devam edecek yeterlilik sınavında bir değişiklik yok..? bende takipteyim rapunzell..
yeni çıkmış bir konu değil. zaten 2 yıldır gündemde olan bir mevzu.bu konu nerden çıktı arkadaşlar şimdi ?
sizi gercekten tebrik ederim. sınavlardan kalmadıgı halde kalan arkadaşların hakkını arayalım diyebilecek çok az insan var çünkü..kimse başına gelmeden bunu bilemez. şu an sınavlara girenlerin bizim durumumuza düşmeyeceği ne malum..ben tek ders yüzünden bekliyorum ve sınavlardan gecemeyip bekleyenlerin çok büyük bir çoğunluğu da tek ders yüzünden bekliyor malesef..arkadaşlar bizler bireysel dava açamıyormuyuz.
toplanalım bireysel dava açalım.
bizim hakkımızı gasp etmeye kimsenin hakkı. tamam ben sınavdan kalmadım ama olsun kalan arkadaşların hakkını arayalşım.
maliyet muhasebesinden bekliyorum. aslında bekleme sürem doldu. aralık sınavına girme hakkım vardı ama dosya açtırmadım tekrar. belki yeni yönetmelik çıkar diye beklemiştim. şimdide konu yargıya gitti. bakalım ne olacak?tek dersten ve bekleme süresinde olan arkadaşların allah yardımcısı olsun. zor durum. rapunzel sen hangidersten bekliyorsun peki...
teşekkürler nurbanu.inşallah bu adaletsizliğe bir son verilir.ben ve birkaç arkadaşım twitter dan sürekli konuyu yetkililere aktarıyoruz. ayrıca mail yolu ilde de dilekçeyi nerdeyse tüm milletvekillerine ulaştırdık. bir arkadaşımız yüz yüze bülent arıç ile görüştü ve dilekçeyi elden iletti. başka bir arkadaşımız ankarada siyasi partilerin grup başkanlarından randevu alarak konuyu bizzat ankaraya giderek yüz yüze iletti ve yine bu arkadaşımız antalyada yapılan bir sempozyuma giderek gelir idaresi yetkililerinden faruk gözübüyük ile bizzat görüşerek dilekçemizi iletti. yücel akdemir de bize destek veriyor.ve birçok arkadaşımız mail ve twitter yolu ile mücademize destek veriyor.yeni yönetmelik çıkmasa bile en azından tek dersten bekleyenler için bir af sınavı yapılmasını talep ediyoruz.dilekçeden haberim yoktu.konu sayesinde öğrendim ve imzaladım.
inşallah bu sınav adaletiszliğine çare olur