Ücret Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SMMM YASSEV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SMMM YASSEV

Ziyaretçi
arkadaşlar son çalıştığım şirketten 3 aylık maaş alacağım var ama bi türlü alamıyorum ben bu alacağımı şirketin alacaklılarından talep ede bilirmiyim yoksa mahkemeyemi vermem lazım nasıl yapıcam bilmiyorum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Ynt: Ücret Hakkında

Şirket alcaklarından talep etmeniz mümkün, Şirket buna izin verirse tabi.3 kişi olan firmada buna itiraz etmez ise.

Ancak alamadığınız maaşlarınız ile ilgili, tavsiyem bir avukat ile görüşüp, firmayı mahkemeye vermenizdir.

talebimi noter yada avukat vasıtasıylamı yapmalıyım ve yaptığımız zaman şirketten izinmi alması lazım ödeme için

öncelikle noterden ihtarname çekip 7 gün içerisinde ödenmesini talep ediniz. Ödenmediği takdirde elinizdeki dökümanlarla birlikte (ücret bordroları) icraya başvurun.. Ancak alacağınız kesinleştikten sonra şirketin alacaklı olduğu firmalardan talep edebilirsiniz.. Onun da icra kanalıyla yapılması gerek.
En iyisi avukat tutmak ama alacağınız paraya değermi onu da siz değerlendirin...

SMMM YASSEV ' Alıntı:
talebimi noter yada avukat vasıtasıylamı yapmalıyım ve yaptığımız zaman şirketten izinmi alması lazım ödeme için

arkadaşım smmm olarak sen bu parayı alamazsan diğer çalışan kimseler hiç alamaz.. sana tavsiyem önce bölge çalışmaya git vermezlerse avukata git... eğer bu hadde gelmişse firmanın açıklarını en iyi sen bilirsin.. tehdit et ve parayı al :)

ugur6666 ' Alıntı:
SMMM YASSEV ' Alıntı:

arkadaşım smmm olarak sen bu parayı alamazsan diğer çalışan kimseler hiç alamaz.. sana tavsiyem önce bölge çalışmaya git vermezlerse avukata git... eğer bu hadde gelmişse firmanın açıklarını en iyi sen bilirsin.. tehdit et ve parayı al :)

Ne güzel tavsiyelerde bulunuyorsun arkadaşım. ??? :-\
Çalıştığı firmanın bilgilerini/açıklarını kullanmak.
Tehdik etmek.

:o

Bir dakika sayın forumdaşlar;

Burda bir tuhaflık seziyorum. Şimdi soruyu soran nick SMMM yassev. Bu arkadaş gerçekten SMMM mi yoksa kendine amaç edindiği için mi böyle nick almış?

Eğer gerçekten bir smmm böyle bir soruyu soruyorsa durum vahim demektir. :-[

Ayrıca verilen tavsiye de çok daha vahim. Tehdit suçtur arkadaşlar. TCK ya girer.

nguroy ' Alıntı:
Bir dakika sayın forumdaşlar;

Burda bir tuhaflık seziyorum. Şimdi soruyu soran nick SMMM yassev. Bu arkadaş gerçekten SMMM mi yoksa kendine amaç edindiği için mi böyle nick almış?

Eğer gerçekten bir smmm böyle bir soruyu soruyorsa durum vahim demektir. :-[

Ayrıca verilen tavsiye de çok daha vahim. Tehdit suçtur arkadaşlar. TCK ya girer.
:D

ZİNDAN ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
SMMM YASSEV ' Alıntı:

Tehdik etmek.

ya işi uzatmaya gerek yok.. kolay yoldan alsın diyorum işte ...

ugur6666 ' Alıntı:
ZİNDAN ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
SMMM YASSEV ' Alıntı:

Tehdik etmek.

ya işi uzatmaya gerek yok.. kolay yoldan alsın diyorum işte ...

Merhaba,

- Vermiş olduğun fikirlerde ciddimisin, değil misin? Ciddiysen oranı nedir?
- Diyelim ki soruyu soran SMMM olduğunu varsayalım, siz bu mesleğin muhteviyatını ve özünü anlayabilmişmisiniz?
- Bütün bu tavsiyelerinizin neticesinde, uygulamanın gerçekleştiğini varsayarak, gerek tck adına gerekse mesleki durum karşısında durumunuzu kestirebiliyor musunuz?

Bizim burada eskiler; "Bekara avrat boşamak kolay olur" derler. Bu durumda sizin tavsiyelerinizin ciddi olmadığı kanaatindeyim.

Kolaygelin