Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışırsa olur. 5 kişiyi denedim hepsi yanlış çıktı. Kendimi denedim kimlik no yanlış diyor. Sonra vergi no yanlış diyor. Halbuki hepsi doğru. Başkalarını da denedik malesef hiç biri doğru çıkmadı.
Ben birçok kişiyi denedim,hepside doğru.sorun yok.Dikkat etmemiz gereken nokta şu:sorgulayan kişinin bölümüne hep kendi bilgilerimizi yazacaz.müşterininkini değil.kolay gelsin
güzel bir uygulama içeriğini bir türlü göremedim hata veriyor
Girilen T.C. Kimlik Numarası Başka Birine Ait, Lütfen Bilgilerinizi Kontrol Edip Tekrar Deneyiniz! çalıştıran arkadaşlar nasıl çalışıtırıyor?
Yapmış olduklarınızın doğru çıktığını söylüyorsunuz ancak ben her defasında girdiğimde hep hata veriyor nasil bir işlem yapıyorsunuzda işlemi başarıyla gerçekleştiriyorsunuz
Bana yardımcı olursanız bu konuda sevinirim
bilgiler tam girildiğinde çalışıyor. ( sorun bakanlığa online bağlı vd olmaması olabilir mi? yada vd ili ve vd seçimi hatalı girilmiş olabilir mi?)
e-vergi levhası ile ilgili iletmek istediğiniz başka sorularınızı
Lütfen [email protected] adresine bildiriniz.
Not: bu bilgiler neden saklanır ki :?: anlamış değilim. (eskiden bankaya yapılan ödemelerde makbuzlar ilgili vd gönderiliyor orada elle tekrar maliye kayıtlarına alınıyordu. bu işlemde aylarca sürdüğü için verginizi zamanında ödesenizde vd borçlu gözüküyordunuz. buda prestij kaybı idi ama şimdi tüm bilgiler anında aktarılıyor.)
Sayın sofist, ekran açıldığında iki bölüm var.1.bölüme kendinize ait bilgileri eksiksiz olarak giriniz. 2.bölümede sorgulayacağınız müşteriye ait vergi kimlik numarasını giriniz. sorgulama butonuna basınca sonuç hemen geliyor. kolay gelsin
Bende çok kere denedim.En son şimdi denedim ama sonuç hep aynı.TC kimlik numarası .....diye devam eden uyarı geliyor.Açabilen arkadaşlar nasıl oluyorda çalıştırabildiler anlayamadım doğrusu.iyi günler herkese
Merhaba arkadaşlar,
önce kendi kimlik bilgilerinizi girin (sol taraftan) ve sonra müşterinizin sorgulama bilgilerinizi girin (sağ tarafta), Sorgula deyin....