sm³ ' Alıntı:arkadaşlar yok mu dershaneye giden ? hocaların üzerinde durduğu konular neler ? bi zahmet yazıverseniz...
cnm geçen dönem bildiğin üzere bende senin yerindeydim vergiyle yatıp kalkıyordum beni az motive etmedin burdan güsel dileklerinlenaztuğ ' Alıntı:selam arkadaşlar ha gayret son tekrarlar yapılıyor...
vergiye çalıştım (en azından öyle zannediyorum) sorular bellibaşlı yerlerden gelirse 60/70 alabilirim 8) amaaaa;
abuksubuk yerlerden deşilerek çıkartılmış sorular gelirse kala dabilirim. :'(
vergi benim için çok cansıkıcı bir ders okuyorum okuyorum unutuyorum, maddeleri karıştırıyorum falan , zaten ucubucağı da yok konuların. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çalışıp anladığımız yerlerden gelir sorular.
hepimize başarılar![]()
canım benim çooooook teşekkür ederim bu güzel sözlerin ve dileklerin üzerine ne söylesem az sınav öncesi büyük moral oldu bana. inşallah Allah çalışan herkesin emiğinin karşılığını verir de şu sıkıntılardan kurtuluruz.cemileonat ' Alıntı:cnm geçen dönem bildiğin üzere bende senin yerindeydim vergiyle yatıp kalkıyordum beni az motive etmedin burdan güsel dileklerinlenaztuğ ' Alıntı:selam arkadaşlar ha gayret son tekrarlar yapılıyor...
vergiye çalıştım (en azından öyle zannediyorum) sorular bellibaşlı yerlerden gelirse 60/70 alabilirim 8) amaaaa;
abuksubuk yerlerden deşilerek çıkartılmış sorular gelirse kala dabilirim. :'(
vergi benim için çok cansıkıcı bir ders okuyorum okuyorum unutuyorum, maddeleri karıştırıyorum falan , zaten ucubucağı da yok konuların. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çalışıp anladığımız yerlerden gelir sorular.
hepimize başarılar![]()
allahım çok şükür temmuzda bu sınav sitresinden beni kurtardı inşallah gönlünden geçen olur seninde !!! normal hayatına geri dönüş yaparsın
hayırlı haberlerini bekliyorum
"ayrıca burdan sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum allah yardımcınız olsun"
alny ' Alıntı:arkadaşlar merhaba. vergi hocasının notu kıtmıdır acaba. şöyle ki kdv tarhiyatın muhattabında vergi tevkifatı yapacak kişi yerine aklıma gelmediği için vekilleri dedimancak gerisi aynen doğru. son sorum tam doğru. tasfiye memurlarım boş. diğer soru da yarım.. sizce o yanlış kelimem için tüm sorumu iptal ederler mi. yoksa 50 alıp geçebilir miyim.. bilgisi olan var mı acaba ?
alny ' Alıntı:arkadaşlar merhaba. vergi hocasının notu kıtmıdır acaba. şöyle ki kdv tarhiyatın muhattabında vergi tevkifatı yapacak kişi yerine aklıma gelmediği için vekilleri dedimancak gerisi aynen doğru. son sorum tam doğru. tasfiye memurlarım boş. diğer soru da yarım.. sizce o yanlış kelimem için tüm sorumu iptal ederler mi. yoksa 50 alıp geçebilir miyim.. bilgisi olan var mı acaba ?
medcezir ' Alıntı:derya deniz vergi valla kolaydı ama böyle bir sınavda kimse kolaya çalışmaz
sizce son soruda sadece hesaplamaya kaç puan verir
bence geçersiniz vergi hocasının notu bol öyle herşeyden not kırmıyor anladığım kadarıyla ben temmuzda ancak 50 yle geçerim derken 70 aldım.alny ' Alıntı:arkadaşlar merhaba. vergi hocasının notu kıtmıdır acaba. şöyle ki kdv tarhiyatın muhattabında vergi tevkifatı yapacak kişi yerine aklıma gelmediği için vekilleri dedimancak gerisi aynen doğru. son sorum tam doğru. tasfiye memurlarım boş. diğer soru da yarım.. sizce o yanlış kelimem için tüm sorumu iptal ederler mi. yoksa 50 alıp geçebilir miyim.. bilgisi olan var mı acaba ?
ThinkDifferent ' Alıntı:alny ' Alıntı:arkadaşlar merhaba. vergi hocasının notu kıtmıdır acaba. şöyle ki kdv tarhiyatın muhattabında vergi tevkifatı yapacak kişi yerine aklıma gelmediği için vekilleri dedimancak gerisi aynen doğru. son sorum tam doğru. tasfiye memurlarım boş. diğer soru da yarım.. sizce o yanlış kelimem için tüm sorumu iptal ederler mi. yoksa 50 alıp geçebilir miyim.. bilgisi olan var mı acaba ?
Umarım geçersin arkadaşım. Benim durumum seninkinden beter... Ben 1. soruyu tam yaptım. 2. ve 3. sorular yarım ve 4. soruyuda saçmaladım resmen. Ve son hakkımdı...
ugurrrrr ' Alıntı:mrb sserpil kitap olarak eray mercanı öneririm ancak kitabın basım tarihi ile sınav tarihi arasındaki mevzuat değişikliklerinide takip etmen gerekebilir, uygulama sorularıda bu kitapta mevcut ama yinede yakınında bulunan bir vergi dairesinden yada www.gib.gov sitesinden temin edebileceğin kitapçıklarada mutlaka çalış...
zaten hangi kitabı alırsan al o 3 sorunun cevabı var. çünkü kanun soruyor. vergi hukuku dersi çok derin bir ders çalış çalış bitmeyen bir ders. ben birazda şans olduğunu düşünüyorum mesela bu dönem amme alacakları sormayacak dedim çalışmadım şansıma gelmedi.sserpil ' Alıntı:ugurrrrr ' Alıntı:mrb sserpil kitap olarak eray mercanı öneririm ancak kitabın basım tarihi ile sınav tarihi arasındaki mevzuat değişikliklerinide takip etmen gerekebilir, uygulama sorularıda bu kitapta mevcut ama yinede yakınında bulunan bir vergi dairesinden yada www.gib.gov sitesinden temin edebileceğin kitapçıklarada mutlaka çalış...
teşekkür ederim ugurrrrr.Bu dediğin Kitapta baya çok konu varmış.. hatta aralık 2010 vergi sınavındaki ilk üç sorunun cevabı var..
tam aradığım kaynak derhal şipariş ediyorum bu kitabı.sağolasın..