pers13 ' Alıntı:İşyeri hekimimiz olmasına rağmen bir işçi işyeri hekimine gözükmek istemiyor hastaneye gitmek için vizite kağıdı istiyor. Amacı hiç birşey olmamasına rağmen rapor almak vizite kağıdı vermek zorundamıyım vermesen ne olur?
pers13 ' Alıntı:İşyeri hekimimiz olmasına rağmen bir işçi işyeri hekimine gözükmek istemiyor hastaneye gitmek için vizite kağıdı istiyor. Amacı hiç birşey olmamasına rağmen rapor almak vizite kağıdı vermek zorundamıyım vermesen ne olur?
keremcem ' Alıntı:Ne alakası var?Vizite kağıdı istedi diye tutanak tutamazsınız,işten çıkatamazsınız,çıkartırsanız kıdem-ihbar herbişeyini de ödemek zorunda kalırsınız.
kaynakçı ' Alıntı:1- ben yeni bir sistem oluşturdum.. .doktorun geldigi günlerde( salı-çarşamba) viziteye cıkmak yasak..eğerki doktorun dışında bir branşsa(kadın hastalıkları vb.) doktordan imzalı kagıt ve vizite talep formu ile servisimize geliyorlar..
vitize talep formunda birim şefi ve amirinin imzası dahilinde...
vizite kadıgını verdikten sonra doktordan iş başı kagıdı yada rapor getirmek zorundadır.
bunlardan herhangi birini getirmedigi takdirde haala viziede görünmekte ve bu nedenle işbaşı yapamaz durumdadır...
bir uygulama ile vizite kadıgını mazeret ve diger izinler için kullanamaz duruma gelir.. ve mazeret izinlerine ücretsiz veya ücretli izin yazmak zorunda kalıyorlar..
2 - hastalık için her daim vizite kagıdı cıkarıp veriyorum.özel hastaneler istiyor devmet hastaneleri istemiyor felan...istemezler diye ayırmak şu dönemde anlamsız.