Yapılandırmaların Kredi Kartı İle Ödenmesi Yöntemi

Tahsin Kurt

Fenomen Üye
Platin Üye
Üyelik
5 Nis 2007
Mesajlar
9,694
Konum
İstanbul
Arkadaşlar selamlar
Malum bu yapılandırmaları şu anda bankalar almamaktadır.Vergi dairelerinde de aşırı yığılma söz konusudur.Bu taksitleri veya tamamını internet üzerinden kredi kartıyla ödeyebiliyorsunuz.Bilmeyenler için yöntemi anlatayım.Ödeme yapmadım ama gidiş yolu aşağıda yazdığım şekildedir.

Öncelikle internet explorer bazen sayfayı açmıyor,diğer tarayıcıları denemenizi öneririm.
Bu arada normal internet vergi dairesi ekranında bu giriş bölümü yoktur.Yani normal giriş yöntemi ile bu ekrana ulaşamıyoruz.

Google'dan ilgili linki bulabilmeniz için "vergide büyük yapılandırma fırsatı" araması yapmanız yeterlidir.İlgili linke tıklayın.
Sırasıyla aşağıdaki resimleri takip edin.



Şifre ile giriş yapacak olanlar x işaretini kapatıp kullanıcı girişi bölümünden girebilirler.



Defaten veya taksitle seçmeniz halinde ilgili yere tıklayın



Buradan ilgili taksidi tikleyip sayfanın en altındaki ödeme yap yerine tıklıyorsunuz



Burasıda sizi kart bilgilerinin yazıldığı banka ekranına yönlendirecektir.
Faydalı olması dileğiyle.
 
Tahsinciğim

Google'dan ilgili linki ararken sahtekarların eline düşebilirsin aslında vergini ödediğini zannedersin fakat sahtecilere para kaptırırsın. Hatırlarsan geçmişte böyle bir olay olmuştu ve GİB uyarı yapmıştı. Bence GİB açıklama yapmadan böyle bir şeye kalkışmak hata olur.

 
Ferhat üstadım tabiki bu risk her zaman vardır.
Fakat ödeme aşamasına gelinceye kadar birkaç aşamadan geçiliyor.Ben sayfanın doğruluğunu garanti etmiyorum tabiki.Bu bölümleri kullanarak ödemesini yapan 1-2 mükellefim oldu.Banada onlar haber verdi.Bende paylaştım.Sorumluluk kullananındır,ona birşey diyemem :)
Yarın gib'den detayları öğrenmeye çalışacağım.
Görüşmek üzere
 
Hatta bu arada benzerlik olduğunu güşündüğüm küçük bir bilgi paylaşayım.(sayfanın kopyalanmasıyla alakalı)
Malum kredi kartıyla yapılan ödemelerde genelde onay teyidi istenir.Bu daha ziyade kısa mesajla kod teyidi şeklinde oluyor.İsmmm'nin sitesinen nisbi aidat ödemesini yapanlar var mı? Eminim ki vardır.Burası hiç teyit istemiyor mesela :) Bilgileri yazıp okey dediğin anda hemen "ödeme işlemi gerçekleşmiştir" uyarısı geliyor.Bence buranın güvenilirliği bahsettiğim sayfanın güvenirliliğinden daha zayıf,ama hepimiz kullanıyoruz :)
Bunuda antiparantez belirtmiş olayım :)
 

Benzer konular

Üst