personel maaş programı

Yeni E-ödenek Sistemi Hayırlı Olsun....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mcakar19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E posta bildirim süresi 31.12.2012 tairihine uzatıldı.
Sayın parlak1980, bildiğim kadarıyla elektronik ortamda girilen raporların elektronik ortamda görüntülenmesi aynı zamanda çalışmazlık bildirimi girişi yerine geçiyor.
Sizin elinize kağıt ortamında rapor geliyorsa demekki e-ortamda düzenlenmemiş.Girişini yapıyorsanız problem yok.Zaten muhtemelen kağıt ortamında gelen raporu e-ortamda göremeyeceksiniz.
Ceza gelmez aslolan çalışmazlık bildirimin girişidir.Eğer manuel ortamda giriyorsanız sorun yoktur.Eğer iki taraflıda girilebiliyorsa bu sistemsel sorundur. Birisinden birisinin girilmemesinin cezai yaptırımı olamaz.

Son durum nedir arkadaşlar?Rapor kısmında e mail adres kısmı açmışlar.Burayı doldurmak yeterli mi yoksa ayrıca dilekçe de istiyorlar mı? Yukarıda e bildirge demişsiniz.E bildirge ekranında da giriş yeri var mı? NAsıl yapılacak?

Son durum nedir arkadaşlar?Rapor kısmında e mail adres kısmı açmışlar.Burayı doldurmak yeterli mi yoksa ayrıca dilekçe de istiyorlar mı? Yukarıda e bildirge demişsiniz.E bildirge ekranında da giriş yeri var mı? NAsıl yapılacak?

Evet e-bildirge menusunde de mail bildirme kismi var.Bu olay cok sacma oldu.Simdi biz hem e-bildirgeye hemde calisamazlik bilgileri girisi ekranina ayri ayri mi giricez mail adreslerini ? Bir suru is ugras ugras dur bu ne ya. :mad:

Gerçekten ayrı ayrı mı giricez? Yani gerek var mı buna.Bu konuda SGK ile görüşen var mı?

arkadaşlar ,

ben konuyu tam olarak anlamadım.şimdiye kadar raporlarım eksiksiz kağıt ortamında bana geldi. bende hep manuel giriş kısmından rapor bitimini takip 5 gün içerisinde raporlarımı bildirdim.elektronik bildirim kısmındanda raporu bulup onaylamam gerekiyor muydu ? ceza yemiş olabilir miyim :(

Benim bulunduğum bölgede hala kağıt ortamında raporlar geliyor , elektronik olarak bi gelişme yok , ne olur ne olmaz diye tc den elektronik girişten de arama yapıyorum ama çıkmıyor , demekki her yerde henüz bu düzene geçilmedi ;)

Şu an sadece bazı yerlerde var sanırım.Bana geçen günler bir çalışan arayıp söyledi.2 gün rapor almış doktor kağıt olarak rapor düzenlememiş sistemde gözükücek demiş.Bende T.C. kimlik numarası ile baktım gerçekten çıktı.Direk onay verdim sadece ve sonrasında barkodlu bir çıktı aldım.Ama sadece 1 kişide oldu bugüne kadar.Daha heryer uygulamıyor demekki.

Uygulamada aksaklıklar olmak ile birlikte, rapor bitiş tarihinden sonra gözükenler de oluyor, direkt bitmeden gözükenlerde.Hastanenin girdikten sonra, onaya kalmış olanlar da oluyormuş.
Bu cezai işlemin uygulaması için bir süre var mıdır?

e-posta zorunluluğu devreye girinceye kadar (şimdilik 31/12/2012) eski usul devam. E-posta sonrasında ne olursa olsun rapor bitim tarihinden itibaren 5 gün içinde girmez iseniz otomatik ipc kesilecek.