Ynt: Yeni sınav yönetmeliği
önder olmaktan sayılırmı bilmem ama şu ana kadar 442 kisinin imzaladıgı bir imza kampanyası başlattım. ve bu imza kampanyası ile sesimizi duyurmaya calışıyorum. hergün onlarca yetkiliye bu imza kampanyasını mail olarak atıyorum. imza kampanyasının dışında smmm adaylarını yaşadıgı onlarca sorunu hergün ama hergün yazıyorum yetkililere.(bircok smmm adayının ankara dışından gelip otel parası olmadıgı için arabalarda parklarda uyudugundan bile bahsediyorum) inanın ankara da olsaydım tüm adayları toplar turmoba da yürürdüm gerekirse. ankara dışında olmam sebebiyle sadece internet üzerinden sesimizi duyurmaya çalışıyorum.dava acmadım daha dogrusu acamadım. nedenini de gerekirse özelden yazarım size. bana birşey yapmıyorsun demeyin lütfensmmm42 ' Alıntı:rapunzell bak açık konuşuyum sana da kızıyorum ister istemez. burda bir başlık açıp forum oluşturuyorsun ve oturduğun yerde milletten destek, laf bekliyorsunn. olmazz böyle.. ne dava açıyorsun ne başka bişey yapıyorsun zaman zaman da ümitsizlik dolu sözlerle milletin ümidini kırıp keyfini kaçırıyorsun. burda başlık açıp bişeyler yapmak isteyen insan önder olmalıdır. ama ne hikmetse önderliğini göremedik.