Yeni Sınav Yönetmeliği

Ynt: Yeni sınav yönetmeliği

Önce saygı, sonra paylaşım...

smmm ruhsatı,sınav hakları,mahkeme,ek sınav hakkı,yeni sınav yönetmeliği vs. sizlere birşey hatırlatır umarım.

yeni sınav yönetmeliği hakkında yeni bir bilgisi olan varsa yazsın..yoksa konu başlığını saptırmayalım lütfen..

Sayın Angel ve rapunzell arkadaşım...

Konu başlığı gereği hissiyatınızı anlıyorum. Fakat saldırıya maruz kalanların vermesi gereken cevabın yeri, saldırıda bulunulan yerdir.

Her söylenen söze ahlak sınırları içerisinde bir cevap verilmesi gerekliliğide unulutulmamalıdır... Hatırlatır ve eleştirilerin bu çerçevere yapılmasını rica ederim.

sayın kemalist, siz size yapılan sataşmalara karşı madem hadlerini bildiriyorsunuz, o zaman sizin sataşmalarınıza karşılıkta biz size haddinizi bildirdiğimizdede yazılarımızı kırparak veya tamamen sarsürlemeyiniz.
nede olsa sizler kemalist ve hoşgörülü insanlarsınız.

Sayın Üyeler,

Forumumuz mesleki konulara yöneliktir.

Mesleki konular dışındaki Kişisel görüşlerinizi hoşgörü ve saygı çerçevesinde Forum Kuralları na uygun tartışınız.. Aksi taktirde Forum'dan uzaklaştırılacaksınız...

dava açan arkadaşlardan bir gelişme yada sonuç elde eden var mı?

türmob başkan ve genel sekreterine sesleniyorum.Bizzat kendiniz bizlere yeni sınav yönetmeliğini telefonda söyleyerek umutlandırıp beklememizi tavsiye ettiniz.bizler size güvendik ve sonuç hüsran oldu.ey türmob, cahil cühelayı mali müşavir yapmak adına sergilediğiniz gayreti bu belgeyi yüz kere haketmiş olanlar içinde sergileyin. maliyet muhasebesini hayatında hiç görmeden, tanımadan binlerce kişi smmm oldu bu içinize siniyor mu? ya staj sınavı inanın ki tus sınavı kadar ciddi bir sınav.İnsanların onuruyla bu kadar oynanmaz.eğer oynarız diyorsanız bunun bedeli elbet sizden çıkar.

arkadaşlar az sayıda olduğumuzu düşünmüyorum , olsak bile hakkımızı aramak zorundayız.dereyi geçen arkasına bakmıyo,ilkokul mezunu ,ticaret lisesi mezunu arkadaşlarım özel smmm sınavı ile aldı belgeyi lisans olmuş tekdersten kalmış kimsenin umurunda değil.sınava girmek için en az lisans mezunu isteyeceksin öbür taraftan peynir ekmek gibi dağıtacaksın nerde burda hak eşitlik adalet ilkesi

efealper ' Alıntı:
arkadaşlar az sayıda olduğumuzu düşünmüyorum , olsak bile hakkımızı aramak zorundayız.dereyi geçen arkasına bakmıyo,ilkokul mezunu ,ticaret lisesi mezunu arkadaşlarım özel smmm sınavı ile aldı belgeyi lisans olmuş tekdersten kalmış kimsenin umurunda değil.sınava girmek için en az lisans mezunu isteyeceksin öbür taraftan peynir ekmek gibi dağıtacaksın nerde burda hak eşitlik adalet ilkesi
hakkımızı aramak zorundayız kesinlikle. bunun için bir imza kampanyası başlatıldı. ama burdan link vermek yasak oldugu için paylaşamıyorum. google'dan 'smmm sınav yönetmeliği için imza kampanyası' yazarak dilekçeye ulaşabilirsiniz. bu şekilde yazmak da yasak degildir umarım:)

tek dersten ek sınav hakkı bekleyen arkadaşlar acaba bu isteklerini GİB lığına hergün mesaj atarak hatırlatma yapıyorlarmı yapmıyorlarsa boşuna bu forumu takip etmesinler

ben hergün mail atıyorum. turmoba, gelir idaresine,smmm odalarına bile atıyorum. özellikle ek sınav konusunu yazıyorum. yönetmeliğin temmuzda çıkacagına dair söylenenler var ama ne kadar doğru bilmiyorum. sadece bekleme süresi 6 aya inecek ve yine 7 dersten sınava girilecekmiş. ek sınav konusunu maliye istemiyormuş. yani yönetmelik maliyenin istediği şekilde çıkacak. ama ek sınav hakkını turmob kendisi verebilir. bunun bu çıkacak yönetmelikle olması gerekmiyor. daha önce 2000 yılında sınav yönetmeliğine geçici madde koyarak ek sınav hakkı vermişler. mail atacak arkadaşlar özellikle bu konu üzerinde durun lütfen..

arkadaşlar yeni sınav yönetmeliği konusunda bu forumda başı çeken, konuşmasını, sorunlarımızı türmob ve maliye bakanlığına aktarabilecek, bizleri belirli bir gün ve saatte belirli bir yerde bir araya getirerek durumumuzu aktarabilecek bir arkadaşımız varsa lütfen bu işin üzerine düşelim. Bu konuda fikir ve bilgi paylaşımlarımızı eksik etmeyelim. Sizlerinde eğer tanıdığı bildiği bu konu üzerinde durabilecek bir devlet büyüğü varsa gidelim konuşalım.

smmm42 ' Alıntı:
arkadaşlar yeni sınav yönetmeliği konusunda bu forumda başı çeken, konuşmasını, sorunlarımızı türmob ve maliye bakanlığına aktarabilecek, bizleri belirli bir gün ve saatte belirli bir yerde bir araya getirerek durumumuzu aktarabilecek bir arkadaşımız varsa lütfen bu işin üzerine düşelim. Bu konuda fikir ve bilgi paylaşımlarımızı eksik etmeyelim. Sizlerinde eğer tanıdığı bildiği bu konu üzerinde durabilecek bir devlet büyüğü varsa gidelim konuşalım.

ankara dışında oturan biri olarak benim yapabildiğim sadece hergün gibe, maliyeye, turmoba mail atmaktan öte gitmiyor. turmob ve maliye ile birebir görüşme yapılması ve sorunların aktarılması için özellikle ankarada oturan birilerinin gönüllü olması lazım.

ne yönetmelikmiş bu anlamadım çıkamadı gitti. ben şahsen niye bu kadar kaldıgımız derslerden tekrar sınava girmemiz gerektiği konusuna takmışlar anlamadım. onca memleket meselesi dururken bir bizim ek sınav hakkımız nasıl oluyor da kabul görmüyor? turmob ve maliye arasındaki siyasi polemiklere kurban oluyoruz malesef. bu işin içinde başka bir iş var bence.

rapunzell bak açık konuşuyum sana da kızıyorum ister istemez. burda bir başlık açıp forum oluşturuyorsun ve oturduğun yerde milletten destek, laf bekliyorsunn. olmazz böyle.. ne dava açıyorsun ne başka bişey yapıyorsun zaman zaman da ümitsizlik dolu sözlerle milletin ümidini kırıp keyfini kaçırıyorsun. burda başlık açıp bişeyler yapmak isteyen insan önder olmalıdır. ama ne hikmetse önderliğini göremedik.