Yeni Sınav Yönetmeliği

Ynt: Yeni sınav yönetmeliği

arkadaşlar benim imeil atacak başka kimse kalmadı ki ker kuruma 2 şer defa imeil attım gelen cevaplar aynı
üzrinde çalışıyoruz en kısa zamanda yayınlayacağız dendi
o gün 15 gün önce yücel beyle görüştüm tatlı bir dille birazdaha sabredin sonuçlandıracağız dedi
halen bekliyorum ama beklemek zor
ümit vermeseydiler 2 yıl daha çabuk geçerdi
lütfen bir görüşme yaparsanız bildirin çünki 2011 in engeç kasım 15 inde bu yönetmelik çıkmazza daha çıkmasın
bir şeye yaramaz ALLAH İNSAF VERSİN DİYORUM İNŞALLAH MERHAMET EDERLER.

KORKMAZ5 ' Alıntı:
arkadaşlar benim imeil atacak başka kimse kalmadı ki ker kuruma 2 şer defa imeil attım gelen cevaplar aynı
üzrinde çalışıyoruz en kısa zamanda yayınlayacağız dendi
o gün 15 gün önce yücel beyle görüştüm tatlı bir dille birazdaha sabredin sonuçlandıracağız dedi
halen bekliyorum ama beklemek zor
ümit vermeseydiler 2 yıl daha çabuk geçerdi
lütfen bir görüşme yaparsanız bildirin çünki 2011 in engeç kasım 15 inde bu yönetmelik çıkmazza daha çıkmasın
bir şeye yaramaz ALLAH İNSAF VERSİN DİYORUM İNŞALLAH MERHAMET EDERLER.
kasım 15 den sonra çıkarsa neden bir işe yaramayacak ?

benim için öyle sizler için başka iyi sonuçlar doğrur inşalllah

günaydın arkadaşlar az önce yücel beyi aradım malesef yerinde yoktu asistanıda yoktu telefon numarasını yazıyorum lütfen herkez arasın ( 03122325060 )

ses yokmu arkadaşlar anladıgım kadarıyla biz daha çok ayın 24 lerini bekleriz

bu numara türmob,aradım ve bana böyle bir bilgi olmadığını sölediler,tesmeri arayabilirsiniz dediler...Yücel beyle konuştuğunu idda edenler şu sıralarda nerdeler merak ediyorum ve artık insanların yazdığı çoğu şeyi samimi bulmamaya başladımmm...

arkadaşlar
tüm türmob yöneticileri yurt dışında
ben bugün yücel beyin sekreteri ile görüştüm
ayın 24 dündeki toplantı gerçeklemiş ama sonuç hakkında bilgisi olmadığını söyledi
ama yarın genel başkan yardımcısı ülkü sönmezi aramamı tavsiye etti sekreteri şule hanım dan ülkü beye ulaşabilirmişiz ve konu hakkında bilgisi varmış
herkes ararsa olumlu olur lütfen görüşenler bizlerede iletsinler

aynı numaeayı arayın ve başkanlık katını bağlatın

ülkü bey deprem bölgesinde van'daymış yarın 9'dan sonra makamında olur dedi şule hanım.aradığında ülkü beye ulaşan olursa lütfen sonucu paylaşsın.

KORKMAZ5 ' Alıntı:
arkadaşlar
tüm türmob yöneticileri yurt dışında
ben bugün yücel beyin sekreteri ile görüştüm
ayın 24 dündeki toplantı gerçeklemiş ama sonuç hakkında bilgisi olmadığını söyledi
ama yarın genel başkan yardımcısı ülkü sönmezi aramamı tavsiye etti sekreteri şule hanım dan ülkü beye ulaşabilirmişiz ve konu hakkında bilgisi varmış
herkes ararsa olumlu olur lütfen görüşenler bizlerede iletsinler

aynı numaeayı arayın ve başkanlık katını bağlatın
bende aradım banada aynı şeyi söylediler yarın tekrar arayacağım

az önce türmobu yine aradım yücel bey yurtdışında olduğu için ülkü beyle görüşmek istedim henüz gelmemiş asistanı telefonumu aldı beni arıyacaklar yarım saate kadar gelir dedi arkadaşlar üşenmeyin herkez arasın telefonu ( 03122325060 ülkü beyle görüşmek istediğinizi söyleyin bağlıyorlar

11:54 de bende aradım şule hanımla görüştüm.Ülkü beyi bağlayamadı meşgul olduğu için ama yönetmelikle ilgili mi konuşacaktınız dedi evet deyince; Ülkü bey konunun Maliye Bakanlığında karara bağlanmadığını bi karara bağlandığında bilgi vereceklerini söyledi sekreteri.Bilginiz olsun arkadaşlar.

Bekle bekle sonuç yok ne yönetmelik miş be uzaya sanki üs kurucaz bizim odadamı sorun maliye bakanlıgımı bizi ciddiye almıyor anlamadım

allah herkesin belasını versin sanki lozan antlaşmasının maddelerini görşüyorlar altı üstü olur yada olmaz

Bela okumaktan nefret ederim ama benimde içimden aynı duygular geçiyor hergün umutsuzluk dahada yerleşiyor aralık ayından beri nerdeyse konuşuyoruz bekliyoruz ama ugelişme yok ben bu ay sonuna kadar kesin çıkar diyordum anladıgım kadarıyla daha çok bekliycez benim zaten nerdeyse 10 ayım bitti Aralıktaki sınava girerim diye düşünüyordum onada giremiycem artık anlaşıldı bu odanın bu kadar kişiyi magdur etmeye ne hakkı var muallakta bir gün

Lozan andlaşması görüşmeleri sadece 8 ay sürmüştü. Ne yönetmelikmiş 2 yıldır görüşüyorlar. daha sonuç yok yok...

böyle basiretsiz bir yönetim olursa daha çok bekleriz oda suçu maliye bakanlığına atıyor ama malesef söyledikleri yalan çünkü maliye bakanı stajerlerden yanaymış oda bazı şeyleri kabul etmiyormuş nedenide rant meselesi gelirleri azalıyormuş ek sınavda hayal olacak yeni yönetmelikte sadece bizleri uyutuyorlar bunlar birgün ben mali müşavir olursam bana oy istemeye gelirlerse yemin ediyorum hepsini kovacam emek hırsızlarını

ben daha farklı şeyler duydum
mesala şu geçen seçimde türmob başkanlığına aday olan ARIKAN ismini unuttum
ymm sınavından 45 le kalmış eyer bu yönetmelik çıkarsa o adamda faydalanacakmış
dolayısıyla bu yönetimle o adamın arası açık onun için geçiktiriyorlarmış

bence biz farklı şeyler yapmalıyız direk başka yerlere konuyu aktarmalıyız başbakana cumhur başkanına
müsteşarlara falan bilmem ne dersiniz.

bunlar ne biçim bir stk yav insan kendi yaptığı işe sahip çıkmaz mı? maliye bakanlığıda maliye bakanlığı başka bir şey bilmezler,yiyim maliye bakanlığını çık adam gibi karşısına çıkacak mı çıkmayacak mı kardeşim.Paraları almaya gelince, önüne gelene belge vermeye gelince 2 günde hallediyorsunuz.arakadaşlar ben türmobu ve tesmeri arayıp basıyorum hakareti.sizde aynısını yapın.Eğer bu yönetmelik çıkmassa kötü şeyler olabilir.Bu iş bu kadar ucuz değil.Milleti belge manyağı yaptınız.Ulan millet maliyet muhasebesinin yanından bile geçmeden smmm oldu, bize çektirdiklerine bak.yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.

arkadaşlar cumhurbaşkanına ve başbakana mektup yazalım ek sınavı konusunda herkes yazarsa mutlaka kasım 15 ine kadar yönetmelik çıkar gelin birlik olalım mektup yazalım

Yönetmeliğin çıkması şahsi meseleleremi kaldı bizi düşünen yokmu diyorsunuz ???