Yeterlilik sınav sonucuna itiraz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeterlilik sınav sonucuna itiraz

Tesmeri aradım, büyük ihtimalle bu hafta içerisnde açıklanacakmış ve interneti takip edin dedi bakalım hayırlısı artık inşallah hep beraber geçeriz

Bende aradım. Bu hafta açıklanır diyor.
Artık, açıklamaları gerektiğini, yasal sürelerinin bittiğini söyledim. Komsiyona iletin lütfen dedim. Biraz sert çıktım arayan ne kadar çok olursa o kadar iyi.

sonucunda bir şey çıkmaz ama yine de umut güzel bir şey tabi.

tek veya iki dersi olup da 40 ve üzeri alanlar için umut hakikaten umut ama, onu da belirtmek isterim.

yasal süre bitti mi ? sınavlar açıklandıktan sonra 15 gün içinde itiraz edilir 1 ay içersinde açıklanır maddesine göre 15 günlük süreden sonra 1 ay değil mi ? yanlış mıyım?

ben iki dersten itiraz ettim 1 tanesinden geçeyim başka bir şey istemem.(ikiside 40 )

ben tek dersten itiraz ettim 35 le maliyet :D

yeterlilik ' Alıntı:
yasal süre bitti mi ? sınavlar açıklandıktan sonra 15 gün içinde itiraz edilir 1 ay içersinde açıklanır maddesine göre 15 günlük süreden sonra 1 ay değil mi ? yanlış mıyım?

kanun maddesinden anlaşıldığı üzere sınavlar açıklandıktan 1 ay sonra açıklanmalı. yani 15 gün + 1 ay değil. Eğer öyle olsaydı ... 15 gün içinde itiraz edilir ve itirazın son gününden 1 ay sonra ... denmesi gerekirdi. zaten geçen sınavlarda da itiraz sonuçları sınavların açıklanmasından 4 hafta sonra açıklanmıştı. bu hafta açıklanır merak etmeyin. 40 ve üzeri alanlar, bir de en fazla 2 dersleri kaldıysa geçme ihtimalleri var.

35 le maliyetten itiraz ettim gecemes miyim :)
2 dersim vardı vergiden itiraz etmedim calısmadım kaldım :D

ölmez21 ' Alıntı:
Tesmeri arayan var mı? ya ne zaman açıklayacaklar bi sonucumuzu görsek ona göre çalışsak birazda bizi düşünseler ve geçirseler ne olur yani :)
ömrümü yedi bu tesmer :) bu haftada böle ders çalışamadan geçer ....

yeterlilik ' Alıntı:
Bende ders çalışamıyorum.Çok zor geliyor çalışmak.

şöyle düşünün arkadaşlar, 2 ihtimal var, ya kaldık ya geçtik. geçtiysek problem yok ama kaldıysak bu çalışmadan boş geçirilen haftaları hem ilerde ararız hem de üzülürüz o haftaları neden boş geçirdik diye. işte bu üzüntüyü yaşamamak için bence sonuçların açıklanmasını beklemeden çalışmakta fayda var.

bu sınav bence çarşamba açıklanır,aldığım bir bilgi yok içimden geçen bu :)

yeni gün yeni umut :D

Az önce tesmerle konuştum bu hafta içi açıklancakmışmışmış....

tekrar yeni gün yeni umut :D

bu bekleyişin sonu hüzünle biterse,aralık sınavından sonraki ilk günden itibaren telefonu otomotiğe alıp 24 saat rahatsız edeceğim tesmeri :D

şimdi aradım tesmeri,bugün açıklanır mı dedim.Bugün çin bekliyoruz ama kesin söz vermiyorum dedi.

ay verse ölürler sankim
valla çalışmaya baslayamadım henüs :D
suclu tesmer )))))))))
bekledigimize deger umarım yahu