Yeterlilik sınav sonucuna itiraz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeterlilik sınav sonucuna itiraz

sedabaransel ' Alıntı:
ay verse ölürler sankim
valla çalışmaya baslayamadım henüs :D
suclu tesmer )))))))))
bekledigimize deger umarım yahu
sanırım hepimiz aynı durumdayız... acıklanıncaya kadar kitap kapağı kaldıramıcam gibi geliyor... bana da bugün acıklanacak gibi geliyor :)...hadi hayırlısı ,unarım bekleyişlerimiz boşa cıkmaz...

bugün de sonuç açıklanmayacak anlaşılan :(

maliyetten itiraz edip geçmeyi bekleyenler için şunu sormak istiyorum, şimdi ilk sorunun çözümü için çok itiraz edildi ve diyelim bu itirazda da haklıyız, peki itiraz edenler geçirilirse, itiraz etmeyip de aynı durumda olanlar (ki sayıca itiraz edenlerden kat ve kat daha fazladır) ne olacak?

onlar için haksızlık olmuş olacak, o nedenle o sorunun iptal edilmesi daha mantıklı olur kanatimce

Mohican ' Alıntı:
onlar için haksızlık olmuş olacak, o nedenle o sorunun iptal edilmesi daha mantıklı olur kanatimce

Tesmer hiç bir zaman bunu düşünmez,itiraz edeni geçirir etmeyende etseydi der.Etmeyen pişman olur.Soru iptal edemezler,ederlerse tek soru 100 puan olur ki, 2.soruda sadece ilk dağıtıma kadar yapanlar en az 50 almış olur.İnşallah itiraz edenler geçer ama benim görüşüm maliyetten itiraz edenlerden hiç bir sonuç çıkmayacak.

ya da en iyisi ilk soruyu doğru yapan herkesin puanını tekrar hesaplasınlar ve notunu ona göre versinler.

Eğer dediğin şekilde bu itirazdan hiçbir sonuç çıkmazsa maalesef artık sınav komisyonundakilere hiçbir şekilde güvenim kalmayacak. Doğru yaptığım bir sorunun cevabını yanlış gibi değerlendirip not vermeyen insanlara ne kadar güvenilebilir ki. Bu tamamen haksızlık.

yeterlilik ' Alıntı:
Mohican ' Alıntı:

Tesmer hiç bir zaman bunu düşünmez,itiraz edeni geçirir etmeyende etseydi der.Etmeyen pişman olur.Soru iptal edemezler,ederlerse tek soru 100 puan olur ki, 2.soruda sadece ilk dağıtıma kadar yapanlar en az 50 almış olur.İnşallah itiraz edenler geçer ama benim görüşüm maliyetten itiraz edenlerden hiç bir sonuç çıkmayacak.

ben zaten güvenmiyorum ki,o kadar örnek var ki çevremde.Neyse Allahın izni ile en geç aralıkta bitiririz inşallah.

yeterlilik ' Alıntı:
Mohican ' Alıntı:

bende şunu sormak istiyorum... eger iptal edilirse 1, soruya elini bile sürmeyip zaman ayırmadan 2 soruyu (yeterlilik arkadaşımızın dediği gibi )yarım yada bol vakit ayırıp tam yapanlar ile 1, soruda zamn harcayanlar arasında haksızlık olmuyacakmı.... zira ben 1, soruda hem günün son sınavı olması sebebiyle hemde çelişki içermesi sebebiyle oldukca zaman harcadım.... hatta ilk yarım saatimde yaptıgım 1, soruyu silip yeni baştan tekrra cözdüm.... 2, soruya az bir vakit kaldı ve ben 1, dağıtımı ancak yaptım ve 2, dağıtımı ise zamn darlığı sebebiylede panikleyip toparlayamadım.... sizce tamamen iptal olması haksızlık olmazmı......
itiraz etmeyenlerin durumu ise kabulleniştir.... kendilerini haklı görselerdi itiraz ederlerdi yada aldıkları puanları geçtikleri için yeterli gördüler.... bir söz vardır hak verilmez alınır.... biz haklı olduğumuzu düşündüğümüz için hakkımızı almaya çalışıyoruz....zira olumlu sonuç çıkmaz ise ozaman cidden bir haksızlık olacak....ortadaki tek haksızlıkta bu olur kanaatindeyim....

İptal olmaz.Eğer iptal olursa onlarda başlarına geleceğini bilir.İptal olursa sadece boş kağıt verenler kalır 2.soruda ilk dağıtımı yapan geçer 2.soruya dokunmayan kalır.Onun için ben maliyet itiraz sonuçlarını çok merak ediyorum.

Bu itiraz sonuçlarından bizlerden birilerine olumlu gelecek gibi bir his var bende :D.Bu kadar uzattılarsa kesin bir şeyler dönüyordur diyorum.

Hala mı açıklanmadı :( Bu nedir ya

geçen haftadan beri,bugün bekliyoruz bugün bekliyoruz başka bir söz yok.Bizede bahane lazım çalışmamak için zaten :( zaman daralıyor.

Ben de merak ettim itiraz sonuçlarını bi bakayım dedim :)
Çok oldu ama ya. Hayırlısı hepiniz için..

evet arkadaşlar itiraz sonuçları açıklandı.ben pek umutlu değildim.bekledim gibi geldi.maliyetten 25 almıştım tekrar aynısını vermişler.fakat anlamadığım konu şu ben finansal tabloyu daha önce vermiştim.ve bu derse itiraz etmedim.adamlar maliyetle birlikte onuda okumuşlar ve eski notum olan 50 puanı onada vermişler yanılmıyorsam adamlar bunu okumadan kopyala yapıştır mantığıyla yapıyorlar ve bunu yapınca şehven analizide göndermişler buda bunu gösteriyor.bu adamlar çıldırmış.....inşallah siznkiler farklıdır.

şimdi çalışmaya başlıycam ve 6 aralıkta 100 puanlık kağıtta versem.sancım şubatta açıklanana kadar devam eder.tek dersim kaldı ama inanın ne geçmeye inanç kaldı. nede çalışacak heves kaldı.daha mesleğe başlamadan .pskolojik sorunlar başladı.temmuzda iki dersim kalmıştı analız ve maliyet kaldığımı öğrenince ben analiz diye düşünmüştüm fakat adamlar analizden saçma sapan yazdıklarıma 50 vermişler ikinci soruyu yani 60 puanlık soruyu tam yapmama rağmen 25 geldi.nasıl değerlendiriyorlar anlamış değilim.eyer hakkım yenildiyse ki ben öyle görüyorum hepsine zıkkım olsun .yıllardır almadıkları para kalmadı soyup soğana çevirdiler.bir çok arkadaşımız 3 yıılık sigortalarını çeplerinden ödüyorlar.bir çok meslekle kıyaslıyorum bizim odalar kadar para göz olmuş stajerleri para kaynağı olarak kullanan başka odaya raslamadım.......

Ben iki dersten itiraz etmiştim, beş dersin hepsine itiraz etmişim gibi hepsine ''aynı notu aldınız'' yazmışlar... Bir yanlışlık mı var acaba? (inşallah :) )