Yeterlilik sınav sonucuna itiraz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeterlilik sınav sonucuna itiraz

acaba itiraz edipte geçen oldumu....ben maliyetten yapmıştım.adamlar analizide işin içine katmışlar...yüklerken herhalde yanlışlık oldu :o

bende de aynı.Böyle bir rezil kurum görmedim hayatımda.Cevapları açıklamışlar bakıyorum hukuktan en az 60 almam gerekirken utanmadan aynı notu kopyala yapıştır yapmışlar.Çalışmaya başlamamız lazım artık.Meslekten tekrar bırakmışlar türmob başkanı siyasi parti başkanlığı yapabilir onlara herşey serbest yazsaydım 100 verirlerdi heralde ? ? ?

adamlar bize mesaj atmak istemiş heralde,boşa itiraz etmeyin der gibi.7 dersten girdim hepsine açıklama yapmışlar.2 dersten itiraz etmiştim bende şaşırdım başlamış finansal muhasebeden itiraz etmişsiniz filan.

hadi herkes şimdi bir bardak soğuk su içsin ve derslerinin başına otursun :) 8 haftanız var.

Bende maliyetten itiraz etmiştim, aynısı gelmiş. Ama dediğiniz gibi her ders için, itiraz başvurum varmış gibi.
ders ders yanıt vermişler. Şaşırmış bunlar.Bu kadar süreyi kağıtları okumaya değilde, bu işlemi yapmaya harcamışlar demek. itiraz olsun olmasın standartda bağlamış...
Bu komisyondaki maliyet hocası kim bilen yok mu ?

Bende Hukuktan itiraz etmiştim, aynısı gelmiş.Bu kadarda olmaz bari bir-iki puan değişiklik yapsınlarda, baktıklarını zannedelim....Hiç itirazı kabul edilen olacak mı? çok merak ediyorum....

ve notum değişmemiş:D boşa gitti paralarımız
geçen var mı cok merak ediyorum )))))))))

Üzülmeyin arkadaşlar herkes için hayırlısı. İnş aralık son olur. Hiç itiraz edip notu yükselen yok gibi. Bu da itirazın anlamsız olduğunu gösteriyor. Umarım inceliyorlardır. Yoksa aksi dalga geçmek gibi olur. Öyle değildir inş , olmamalı ???

evet benimde sonuç değişmedi >:(

kolay gelsin maliyetteki itirazına karşılık ne cevap vermişler arkadaşım. seninle epey kafa yormuştuk.

Bende maliyetten itiraz etmiştim, aynısı gelmiş. Ama dediğiniz gibi her ders için, itiraz başvurum varmış gibi.
ders ders yanıt vermişler. Şaşırmış bunlar.Bu kadar süreyi kağıtları okumaya değilde, bu işlemi yapmaya harcamışlar demek. itiraz olsun olmasın standartda bağlamış...
Bu komisyondaki maliyet hocası kim bilen yok mu ?
[/quote]

Uyanmış tesmer.Şimdi sadece itiraz ettiklerimiz görünüyor sistemde.Kopyala yapıştır yapmak 1 aydan fazla sürüyormuş demek.Neyse ne desek boş.Çalışmaya başlamak lazım

bende 3 dersten kaldım itiraz etmedim.. değişmeyeceğini bildiğim için.. ama itiraz eden arkadaşları tebrik ederim
hiç olmazsa koyun gibi her şeye razı olmadınız.. sesinizin çıkması yeter.. ileride hep beraber bazı odaların aldığı haksız ve çok yüksek; sözde oda gelirlerinin hesabını soracağız.. kurmuşlar bir düzen kimi kimi şikayet edicen ki odayı türmob a şikayet etsen ne yazar ikiside aynı ... çalışmaya devam