Yeterlilik Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeterlilik Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler

yok genelı ıcın dıyor eğer arada kalırsan tesmerı ara onlar daha doğrusunu söyleyeceklerdır evet benımde dediğim 2009/4 genelgesiydi inşallah bende yanlış bilgilendirmem ama bu konu daha öncede açıldı girmediğin sınavlarda hakkın yanmıyor 2 sene içinde olmakla

Minik ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
Minik ' Alıntı:
Ben niye meslekten kaldım ya :(

oku oku bitmiyor. Daha hukuk var daha maliyet var :( :(

meslekten herkez kalmış,ben hariç :D

martta geçersin merak etme

maliyetten girecekmisin martta ? ben başvuru yaptım , girmessem hakkım yanıyor mu ?

Gelde bana sor. Senin tuzun kuru gari :D

Hakkın yanar tabi. Gir bence çalışamasanda. Olur da koaly sorarlar geçersin. Zaten ilginç sonuçlar çıkıyor. Yapan kalıyor yapamayan geçiyor :D

Çankayanın kitabı yok bende.

ee seninde tuzun kuru o halde sende 4 tane vermişsin pek fark yok aramızda ama ben mali tablolardan itiraz edicem.geçeceğimi düşünüyorum

HaCkHaN ' Alıntı:
Minik ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
Minik ' Alıntı:
Ben niye meslekten kaldım ya :(

oku oku bitmiyor. Daha hukuk var daha maliyet var :( :(

meslekten herkez kalmış,ben hariç :D

martta geçersin merak etme

maliyetten girecekmisin martta ? ben başvuru yaptım , girmessem hakkım yanıyor mu ?

Gelde bana sor. Senin tuzun kuru gari :D

Hakkın yanar tabi. Gir bence çalışamasanda. Olur da koaly sorarlar geçersin. Zaten ilginç sonuçlar çıkıyor. Yapan kalıyor yapamayan geçiyor :D

Çankayanın kitabı yok bende.

ee seninde tuzun kuru o halde sende 4 tane vermişsin pek fark yok aramızda ama ben mali tablolardan itiraz edicem.geçeceğimi düşünüyorum

inşallah olumlu olur

İtiraz et bakalım. Sende kardeşim ne diye yaptıklarını siliyorsun. soru sırasında yapmasan bırakacaklar mı sanki. Neyse hayırlısı olsun kardeşim.

Pufff.. Çalış Fidan çalış :(

merhaba arkadaşlar
sınav başvurusunda bulunup sınava girmediğimiz zaman sınav hakkımız yanıyormu ?
bu konuda net bilgisi olan varmı

tuğçe09 ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar
sınav başvurusunda bulunup sınava girmediğimiz zaman sınav hakkımız yanıyormu ?
bu konuda net bilgisi olan varmı

yeterlilik sınavlarına ilk kez gireceksen başvuru yapman 7 ders içinde zorunlu tutuluyor.
ama sınava girmezsen hakkın yanımıyor.

yeterliliğe ilk girişin değilse sınav başvurusunda bulunmadığın müddetçe hakkın yanmıyor. parayı yatırıp daha sonra sınava girmez isen hakkın yanar.

ilk girişim değil
şu an sadece parayı yatırdım fakat başvuruda bulunmadım yani ders seçimi yapmadım tereddütte kaldım acaba başvuru yapıp girmezsem hakkım yanarmı bilmiyorum arkadaşlar hakkımın yanmadığını söyledi emin olamadım tesmerden net bir cevap alabilirmiyim?

Parayı yatırmanız hakkınızın yandığı anlamına gelmez sadece paranız yanar :)

TESMER'in ONLİNE İŞLEMLER BÖLÜMÜNDEN ALINTIDIR.

Formdaki bilgileri eksik/yanlış girmeniz durumunda başvurunuz onay alamayacaktır.

Adaylar sınava başvurup girmemeleri halinde sınav için ödedikleri bedeller iade edilmeyecektir.

Adaylar sınava başvurup girmediklerinde sınav hakları yanmayacak, sınav süreleri devam edecektir.

Ancak sınav sürelerinin bitiminde sınav hakları olsa dahi sınava giremeyeceklerdir.

Başvurunuzun kabul edilip edilmediğini ana menüdeki "Başvuru Durumu Görüntüleme" seçeneğini kullanarak görebilirsiniz.

Sizinle daha sağlıklı haberleşebilmemiz için iletişim bilgileri güncelleme formunu kullanarak bilgilerinizi güncelleyiniz.

cevapladığınız için teşekkür ederim hasan bey sağolun.

vergi dersi için uygulama sorularına nasıl çalışmak gerekir, uygulama sorularını nerden bulabilirim.
maalesef hiç yapamıyorum .bir de sadece sözel kısmıyla bu dersten geçilebilirmi?

tuğçe09 ' Alıntı:
vergi dersi için uygulama sorularına nasıl çalışmak gerekir, uygulama sorularını nerden bulabilirim.
maalesef hiç yapamıyorum .bir de sadece sözel kısmıyla bu dersten geçilebilirmi?

sadece sözel kısımdan geçtim ben de 52 aldım ama...

nevermind ' Alıntı:
tuğçe09 ' Alıntı:

sadece sözel kısımdan geçtim ben de 52 aldım ama...

bende sadece sözel kısıma çalışmaya başladım yapabilirmiyim bilmiyorum
52 aldın ama?

sözel kısımdan başlamak en doğrusu kanunu ezberlemeden direk uygulamaya gitmek zaten olmaz...gerçi ben hem kanun hem uygulama çalıştım ama 6183 ve kdv oranları sordular inş.sizin şansınıza çıkmaz böyle sorular...

tesmeri aradım şimdi , sınav ücreti yanıyor ama hakkımız yanmıyormuş..yanlız 2 yıllık sınav süresi işliyormuş..duyurulur..shatz sen tekrar başvuru yapmayı düşünüyormusun :D

HaCkHaN ' Alıntı:
tesmeri aradım şimdi , sınav ücreti yanıyor ama hakkımız yanmıyormuş..yanlız 2 yıllık sınav süresi işliyormuş..duyurulur..shatz sen tekrar başvuru yapmayı düşünüyormusun :D

katılıyorum

HaCkHaN ' Alıntı:

yok hakkımı sana devrediyorum yerime bol bol gir sınava canın sağolsun senin :D

shatz ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:

yok hakkımı sana devrediyorum yerime bol bol gir sınava canın sağolsun senin :D

:D :D ayıpsın,tabi girerim ama kalırsam sorumluluk sana ait :D

shatz maliyete nasıl çalıştın ?

shatz ' Alıntı:
sözel kısımdan başlamak en doğrusu kanunu ezberlemeden direk uygulamaya gitmek zaten olmaz...gerçi ben hem kanun hem uygulama çalıştım ama 6183 ve kdv oranları sordular inş.sizin şansınıza çıkmaz böyle sorular...

shatz, kanun maddeleri malum çok fazla hepsi nasıl ezberlenir? cevaplarda kanun maddesini tam mı yazmak gerekiyo yoksa belli tanım cümlelerini kabul ediyorlarmı kafam çok karışık ???
shatz vergiye nasıl çalıştın ve tavsiyelerini bekliyorum
hackhan sen vergiye nasıl çalıştın??

valla tuğçe eray mercanın kitabını yuttum resmen ama hergün düzenli çalışıyordum sınavda beklemediğimiz kanunlardan çıktı sorular ama 4 kanunuda ezberlemiştim.hatta güncel konulardan soru çıkar diye sel felaketinden tut varlık barışımıdır nedir oralara kadar ezberledim.çok iyi geçmemişti sınavım yani kritikti yinede şükür geçtim.bence korkmaman gerekiyor bir başladınmı çalışmaya devamı geliyor zaten inşallah geçersin...