aycaturk ' Alıntı:
biliyorum çok geniş bir soru oldu ama..bütün derslerden bahsediyorum.
o zaman şöyle özetleyelim;
finansal muhasebe: mutlaka bir çok kaynaktan çalışmışsınızdır bugüne kadar. kendinize 3 saatlik kesintisiz boş zamanlar hazırlayın. en azından 7-8 adet geçmiş soruyu çözün. sonra cevapları kontrol edin. ben islam çankayanın kitabından çalıştım. tavsiye ederim.
analiz: formülleri özümseyin. geçmiş soruları çözün, inceleyin. tesmerin geçmiş sorular kitabındaki cevapları mutlaka okuyun.
maliyet: piyasada bulunan 4-5 kitaptan herhangi birini iyi çalışın. geçmiş sorulara bakın
denetim: ömer dumanın kitabını en az 3-4 kere iyice okuyun. eski sorulara bakın. vaktiniz varsa tebliğide bir kere okuyun
hukuk arif kocamanın kitabını en az 3-4 kere okuyun. eski sorulara bakın. varsa zaman iş hukukundaki son 2 yıllık değişiklikleri okuyun. işsizlik sigortası vb.
meslek: en kolayı bu. kanunu ve staj, snav, çaue, disiplin, etik yönetmeliklerini en az 3 kere okuyun. hepsi 50 sayfayı geçmez.
vergi hukuku: gelir, vuk, kurumlar ve kdv kanunları geçmiş yıllar soruları ışığında okuyun. ayrıca bu ders için finansal muhasebe bilginizde gerekecektir.
ayrıca muhasebenin temel kavramları ve mali tablo ilkelerini öğrenin. (okumakla olmuyor, özümsemek gerekiyor.)
kendi tecrübelerim ışığında bilgi vermeye çalıştım. başarılar.
verdiğiniz bilgiler için gerçekten çok teşekkür ederim.en azından kaynak ismi var artık elimde.bu belirsizlik çok kötüydü.tekrar teşekkür ederim.