uyumsoft

yetti yeterlilik var mı yedide yedi yetiren?

gursoyorman

Katkı Sunan Üye
yedide yedi yaptım diyen var mı merak ediyorum hatta sadece vergiyi yapan var mı onu da merak ediyorum ? Ama olan bişiy söyleyim hatalı ve iptal edilen bir soru ve o soru için harcanan zaman ve daha önemlisi verdiği stres acaba bunu nası telafi edicekler merak ediyorum????

Ynt: yetti yeterlilik var mı yedide yedi yetiren?

Ben ilk seferde 7 de 6 yaptım. O kaldığım ders de 45 ti.

Büromuzda staj yapan bir arkadaş vardı,kursada gitmişti.ilk girişte 7 de 7 yaptı..

ben bu sınavda yaptım diyen var mı diye sordum 2008 mart önceki yapanları değil

gursoyorman ' Alıntı:
ben bu sınavda yaptım diyen var mı diye sordum 2008 mart önceki yapanları değil

sınav açıklanmadan bunu kim bilebilir.veya kim iddia edebilir

yapan çıkacağını pek zannetmiyorum

turgay20 ' Alıntı:

Belli olmaz turgay kardeş, Allah gördümü bir kişinin işini mermere geçirir dişini
Allah görmedimi bir kişinin işini muhallebi yerken kırar dişini

onun için hiç belli olmaz.........

ailecek denetim ve mali müşavirlikle ilgilenen birileri yaparsa yapar gerisinin bayaa bi zor

tura ' Alıntı:
turgay20 ' Alıntı:

Belli olmaz turgay kardeş, Allah gördümü bir kişinin işini mermere geçirir dişini

:)

tura ' Alıntı:
turgay20 ' Alıntı:

doğru :)

merhaba 7 de 7 veya 7 de 6 yapmış olsa da sınav için büyük başarıdır. sınavın kapsamı, soruların cinsi ve ezbere dayalı olması sınavı zorlaştırıyor. ben ilk girişti bu kadar yüksek ders vermiş olan arkadaşların çalışma stratejileri nasıl merak ediyorum. rica etsek bizede yardımcı olurlar mı? hangi kaynaktan çalıştınız mesela??nasıl çalıştınız. hep ezbere dayalı..

Benim şu anda beraber çalıştığım arkadaşım 7/7 verdi ilk girişinde

Nasıl çalıştığını yazıyorum şimdi

odanın kursuna gitti arkadaş her gün işten sonra üç saat , sonra gelip evde tekrar etti Bu böyle üç ay sürdü hafta sonlarıda genel tekrar yaptı

sonra sınava üç ay kala işten ayrıldı Sabah 8,30 AKşam 17,30 ders çalıştı ama saati saatine dakikası dakikasına

2006 temmuz sınavında girdi yeterliliğe hepsini verdi

Ama 50 tane sınava girse hepsini verirdi bu çalışmayla

Bizde sınavdan üç gün önce çalışmaya başlıyoruz sınav aralarında bir şey ler okuyoruz sonra sınava girip geçmeyi bekliyoruz.

Ama böyle çalışmak için 1-bekar olmak lazım 2-Maddi sıkıntın olmayacak 3-işle ilgili sorumluluğun olmayacak bırakıp gidebileceksin

Arkadaşlar Merhaba,

Bende Kasım 2007 döneminde 7 de 7 yaptım...

Çalışma yöntemim şöyleydi :

Öncelikle 1 dönem önce kursa gittim. (Nisan-Temmuz 2007 tarihleri arası ismmmo nun kursuna gittim..)..Kursa gitmeden önce çıkmış soru bankasında yalnızca sözel konuları okudum...Kurstayken düzenli ders çalıştım..(O hafta hangi konu işlendiyse akşamları tekrar ettim..Günde 1 saat)..1 Temmuz-15 Ağustos arası kitabın yüzünü bile açmadım..(Tatil yaptım..)15 Ağustos-1 Ekim arası yalnızca günde 1-1,5 saat ders çalıştım..1 Ekim-27 Kasım arası haftaiçi 2 saat haftasonu 3 saat ders çalıştım..

Muhasebe : Çıkmış Soru Bankası + Ercan Beyazıtlı'nın çözümlü örnekleri kitabı (Muhakkak yazarak çalışın..)
Maliyet : Çıkmış Soru Bankası + Yurdakul Çaldağ (Kursun faydası büyük..Yakup Selvi bence on numara..)
Mali Analiz : Çıkmış Soru Bankası + Nalan Akdoğan'nın kitabında konu başlıkları önemli..
Hukuk : Çıkmış Soru Bankası + Arif kocaman'da bazı yerler..(indeks'e bakın...Orada konu başlıklarına göre tercih edin..)
Meslek Hukuku : Çıkmış Soru Bankası + Oda'dan verilen kitap (kitabın sonunda bulunan 51 soru-cevap)
Denetim : Çıkmış Soru Bankası + Ömer Duman (Bulabiliyorsanız özet notları..)
Vergi : Çıkmış Soru Bankası + Kanun (Ateş Oktar'dan dersi aldım..Dersi çok verimliydi..)

Not : Sınavı geçtikten sonra tüm notlarımı kazanamayan arkadaşlara verdim..

Hepinize Başarılar...

Evet, Ateş Bey vergide çok iyi ...

must_ ' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba,

Bende Kasım 2007 döneminde 7 de 7 yaptım...

Çalışma yöntemim şöyleydi :

Öncelikle 1 dönem önce kursa gittim. (Nisan-Temmuz 2007 tarihleri arası ismmmo nun kursuna gittim..)..Kursa gitmeden önce çıkmış soru bankasında yalnızca sözel konuları okudum...Kurstayken düzenli ders çalıştım..(O hafta hangi konu işlendiyse akşamları tekrar ettim..Günde 1 saat)..1 Temmuz-15 Ağustos arası kitabın yüzünü bile açmadım..(Tatil yaptım..)15 Ağustos-1 Ekim arası yalnızca günde 1-1,5 saat ders çalıştım..1 Ekim-27 Kasım arası haftaiçi 2 saat haftasonu 3 saat ders çalıştım..

Muhasebe : Çıkmış Soru Bankası + Ercan Beyazıtlı'nın çözümlü örnekleri kitabı (Muhakkak yazarak çalışın..)
Maliyet : Çıkmış Soru Bankası + Yurdakul Çaldağ (Kursun faydası büyük..Yakup Selvi bence on numara..)
Mali Analiz : Çıkmış Soru Bankası + Nalan Akdoğan'nın kitabında konu başlıkları önemli..
Hukuk : Çıkmış Soru Bankası + Arif kocaman'da bazı yerler..(indeks'e bakın...Orada konu başlıklarına göre tercih edin..)
Meslek Hukuku : Çıkmış Soru Bankası + Oda'dan verilen kitap (kitabın sonunda bulunan 51 soru-cevap)
Denetim : Çıkmış Soru Bankası + Ömer Duman (Bulabiliyorsanız özet notları..)
Vergi : Çıkmış Soru Bankası + Kanun (Ateş Oktar'dan dersi aldım..Dersi çok verimliydi..)

Not : Sınavı geçtikten sonra tüm notlarımı kazanamayan arkadaşlara verdim..

Hepinize Başarılar...

hocam yeterince çalışmışsın hatmetmişin daha ne olsun:) şaka bir yana darısı banada hocam