Arkadaşlar Merhaba,
Bende Kasım 2007 döneminde 7 de 7 yaptım...
Çalışma yöntemim şöyleydi :
Öncelikle 1 dönem önce kursa gittim. (Nisan-Temmuz 2007 tarihleri arası ismmmo nun kursuna gittim..)..Kursa gitmeden önce çıkmış soru bankasında yalnızca sözel konuları okudum...Kurstayken düzenli ders çalıştım..(O hafta hangi konu işlendiyse akşamları tekrar ettim..Günde 1 saat)..1 Temmuz-15 Ağustos arası kitabın yüzünü bile açmadım..(Tatil yaptım..)15 Ağustos-1 Ekim arası yalnızca günde 1-1,5 saat ders çalıştım..1 Ekim-27 Kasım arası haftaiçi 2 saat haftasonu 3 saat ders çalıştım..
Muhasebe : Çıkmış Soru Bankası + Ercan Beyazıtlı'nın çözümlü örnekleri kitabı (Muhakkak yazarak çalışın..)
Maliyet : Çıkmış Soru Bankası + Yurdakul Çaldağ (Kursun faydası büyük..Yakup Selvi bence on numara..)
Mali Analiz : Çıkmış Soru Bankası + Nalan Akdoğan'nın kitabında konu başlıkları önemli..
Hukuk : Çıkmış Soru Bankası + Arif kocaman'da bazı yerler..(indeks'e bakın...Orada konu başlıklarına göre tercih edin..)
Meslek Hukuku : Çıkmış Soru Bankası + Oda'dan verilen kitap (kitabın sonunda bulunan 51 soru-cevap)
Denetim : Çıkmış Soru Bankası + Ömer Duman (Bulabiliyorsanız özet notları..)
Vergi : Çıkmış Soru Bankası + Kanun (Ateş Oktar'dan dersi aldım..Dersi çok verimliydi..)
Not : Sınavı geçtikten sonra tüm notlarımı kazanamayan arkadaşlara verdim..
Hepinize Başarılar...