YMM 9 Ay Stajımı Yaktı Ne Yapabilirim ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tarikcos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar merhaba,

Ekim 2011 den 30.06.2014 tarihine kadar YMM denetiminde çalıştım. Ekim 2012 ve Ekim 2013 dönemlerinde YMM den geçer not aldım. Ancak 30 haziran da işten ayrılırken YMM geçer not vermedi. Ekim 2013 den 30.06.2014 e kadar olan staj sürem yandı. YMM ile defalarca görüştüm ama ikna edemedim, edemiyorum. Stajımın bitmesine 3 ay kala 9 aylık staj dönemim yanmış oldu...

Sizce ne yapabilirim?

Yuhh...Büyük konuşmayım ama Allah nasip ederde ruhsatımı alırsamm,, stajyerim bana isterse çok saygısız olsun yine asla stajını yakmam bu nasıl bir zihniyettir yaa..Yakma sebebi ne acaba çok merak ettim..

valla ben bile merak ediyorum. YMM biraz problemli bi tip. adam taban puan olduğuna inandırmadım, ortalamadan geçersin dedi... Odayı ara bilgi al dedim. bilgiyi aldı , 1 yıldan bişi olmaz dedi.... YMM beni yılda 1-2 kez gören biri, yolda görse zor tanır yani.

bence tamamenn kompleksli bir insan.. neden böyle birşey yaparki anlam veremiyorum yazıkk yani emeklere yazık..

Hem YMM yanıda staj yapıyorsunuz hemde yılda 1-2 kez birbirinizi görüyorsunuz bu nasıl oluyor?

YMM stajınızı mı yaktı,
yoksa geçer not alaMAdığınız için stajınız yandı mı?
YMM her ne olursa olsun, her staj yapana geçer not vermek zorunda mı???

Forumda bugüne kadar rastlamadığımız bir üslup, hiç sevmedim. Anlaşamadığımız konularda sert yazışmalar olabilir ancak alenen hakaret hiç hoş değil. Suç olup olmamasını da önemsemem. Nezaket forum kuralları olmadan da uyulması gereken evrensel bir kuraldır.

sonuna kadar size katılıyorum isyanınızda haklısınız fakat bence küfür yazmayın..artık suç biliyorsuuz sosyal medyada hakaret küfür haklı iken haksız duruma düşmenizi inanın istemem...hemde biz yeni nesil smmm ler olacağız kalitemizi belli edelim öyle değilmi..
Arkadaşlar bu tarz durumlar da yorumun sol alt kısmındaki
mesajı moderatöre bildir ( !) işareti tuşuna basınız bazı kendi bilmez kişileri yöneticilerde bilsin ve gereğinide yapsın.
Not:Gereği yapılmıştır. :) Teşekkürler sayın yöneticiler.

hilalper Alıntı yaptığınız mesajı silermisiniz ?

hiçbirimiz birbirimizi tanımıyor görmüyor durumlarının ne olduğunu bilmiyoruz. burası forum ve herkes kendi görüşünü dile getirebilir. ama küfür yanlıştır lakin demekki o denli öfkelenmiş. gördüğümde ben de cevap yazayım ve 9 ayı heba olmuş arkadaşı teselli edeyim diye düşündüm ama cep telefonumdan yazmaya uğraşmak istemedim
yazıların tamamını , cevabı silinen kişinin de yazısını okudum. küfür etmek istemiş ama küfrü gizlemek de istemiş demekki o kadar dolmuş. bizler veya sizler staj notunu 95-100 olarak almış kişiler için ne kadar yanlış yapmış demek kolay olsa gerek. kendinizin 9 ayının gittiğini veya sitemkar üyenin anlattığına göre 4-5 yıllık emeğinin gitmesine sebep olabilir bu durumda bizler onların akıllarından geçen şeyleri ve yaşadığı öfkeyi bilemeyiz. bir çoğumuz 50 alıp geçerim derdinde iken onlara düşük not vermişler . adam geçer not vermemiş. anlamaya çalışın. geçer not vermemiş.!!
biz de onu değil de düşük not verdiği için küfredeni yargılıyoruz. düşük not veren veya geçer not vermeyen iş ahlakını yerine getirmiş mi oluyor. adilik yapmışlar. iki notu veren de adiliğinden yapmış bence de.

not: staj notumu yukarıda yazdığım gibi 95-100 almış biri değilim.
düşük not verdi hemen her dersten 58-60 civarında not almam gereken bir not aldım. işimde mi kötüyüm. hayır kendisine kötülüğüm mü dokundu hayır. bu sadece fesatlıktan içten pazarlılıktan adilikten, insanların emeğini hiçe saymaktan başka bir amacı olmayan küçük beyinlinin yapacağı birşey. bence haketmişler küfrü de dayağı da . ben olsam bir de ıslak odunla döverdim. (henüz dövmedim herşeyin bir zamanı var)

Son düzenleme:
hiçbirimiz birbirimizi tanımıyor görmüyor durumlarının ne olduğunu bilmiyoruz. burası forum ve herkes kendi görüşünü dile getirebilir. ama küfür yanlıştır lakin demekki o denli öfkelenmiş. gördüğümde ben de cevap yazayım ve 9 ayı heba olmuş arkadaşı teselli edeyim diye düşündüm ama cep telefonumdan yazmaya uğraşmak istemedim
yazıların tamamını , cevabı silinen kişinin de yazısını okudum. küfür etmek istemiş ama küfrü gizlemek de istemiş demekki o kadar dolmuş. bizler veya sizler staj notunu 95-100 olarak almış kişiler için ne kadar yanlış yapmış demek kolay olsa gerek. kendinizin 9 ayının gittiğini veya sitemkar üyenin anlattığına göre 4-5 yıllık emeğinin gitmesine sebep olabilir bu durumda bizler onların akıllarından geçen şeyleri ve yaşadığı öfkeyi bilemeyiz. bir çoğumuz 50 alıp geçerim derdinde iken onlara düşük not vermişler . adam geçer not vermemiş. anlamaya çalışın. geçer not vermemiş.!!
biz de onu değil de düşük not verdiği için küfredeni yargılıyoruz. düşük not veren veya geçer not vermeyen iş ahlakını yerine getirmiş mi oluyor. adilik yapmışlar. iki notu veren de adiliğinden yapmış bence de.

not: staj notumu yukarıda yazdığım gibi 95-100 almış biri değilim.
düşük not verdi hemen her dersten 58-60 civarında not almam gereken bir not aldım. işimde mi kötüyüm. hayır kendisine kötülüğüm mü dokundu hayır. bu sadece fesatlıktan içten pazarlılıktan adilikten, insanların emeğini hiçe saymaktan başka bir amacı olmayan küçük beyinlinin yapacağı birşey. bence haketmişler küfrü de dayağı da . ben olsam bir de ıslak odunla döverdim. (henüz dövmedim herşeyin bir zamanı var)

Ne diyorsun arkadaşım sen?

bu başlık kadar üslubu sorunlu başka bir başlık görmedim. yaz günü başınıza güneş mi geçti? şimdi bunu yazdım diye biri de benle kavga eder :D :D

arkadaşım yeminlinin yaptığı resmen kolluk bende kıllık bende durumu. hakkını sonuna kadar ara. Allah yardımcın olsun.

anlatmaya çalıştığım şey mağdur olanların sizin forumda istediğiniz gibi sakin ve düzgün bir üslub ile içindeki öfkeyi izah etmesi zordur demek istediğim bu .
bu ymm nin ve mali müşavirlerin düşük not verme fantazisinden mağdur olmayanların anlaması zor diyorum.
aşağıdaki arkadaş durumu daha mizahi ele almış kolluk bende kıllık bende diye işte o durumdan bahsediyorum insanların çabalarını hiçe sayar gibi dalga geçer gibi düşük not vermek nedir. neyin fantazisidir anlamış değilim. daha değişik durumdan ben de muzdaribim. bir adam hevesini alacak diye sana düşük not verse. etik açıdan doğru olurmu sence. usulen uygun bir not verirsin 100 verme de 85 ver hadi oldu da 80 ver. geçer not vermemek nedir değilmi ama küfür eder gibi. notunu 100 almış kişi bu başlığa dikkat bile etmez ki durumu anlasın.

Son düzenleme:
bu başlık kadar üslubu sorunlu başka bir başlık görmedim. yaz günü başınıza güneş mi geçti? şimdi bunu yazdım diye biri de benle kavga eder :D :D

arkadaşım yeminlinin yaptığı resmen kolluk bende kıllık bende durumu. hakkını sonuna kadar ara. Allah yardımcın olsun.

işte budur. bu yaklaşım gerekli ama yazdığınız gibi kolluk kimde ise kral o oluyor maalesef. oda da birşey yapmaz. başka biryer de yapmaz. sözlü notu düşük veren hocayı şikayet edebilirmisiniz. edemezsiniz. yazılı sınav olsa itiraz var ama o nota itiraz yok işte elini kolunu bağlıyor insanın