personel maaş programı

YMM lere muafiyet tanındı

Ynt: YMM lere muafiyet tanındı

aazakli ' Alıntı:
şulem01 ' Alıntı:
hiç kimse yaptırım uygulayamaz.

herkes kabul edecek başka yolunuz yok.

ya mesleği bırakacaksınız yada kabulleneceksiniz.

Bunları mesleğin başında biri olarak sen mi yazıyorsun ymm'lin mi yazıyor arkadaş.Burada çoğu meslektaşlarım ve ben bu işin sınavla olmasını istiyor.Hani bir tabir var ya demirden korksaydık trene binmeyiz diye.

Peki o zaman bağlı bulunduğun odaya noterden ihtar çek yaptırımlarınızı kabul etmiyorum de yada türmoba ne cevap alacaksın gör :)

Ben yazılarımda saygı ve sevgi çerçevesinde yazarım.Hele ki bu konuda eleştiri yapmam ve böyle bir yasanın kabul edilemez olduğunu her platformda söylerim.

şulem01 ' Alıntı:

ettirin bakalım kabul ettirebiliyormusunuz

sen mi karar vericeksin ne işle uğraşacağımıza

bu mesleği sizin gibilerin bırakma zamanı geldi asıl

şulem01 ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
şulem01 ' Alıntı:

Bunları mesleğin başında biri olarak sen mi yazıyorsun ymm'lin mi yazıyor arkadaş.Burada çoğu meslektaşlarım ve ben bu işin sınavla olmasını istiyor.Hani bir tabir var ya demirden korksaydık trene binmeyiz diye.

Peki o zaman bağlı bulunduğun odaya noterden ihtar çek yaptırımlarınızı kabul etmiyorum de yada türmoba ne cevap alacaksın gör :)

gerekli işlemler ne gerekiyorsa yapıyorum sen merak etme senin hakkınıda savunuyoruz yarın sen de bizim yaşadıklarımızı yaşayacaksın.

Forumdaşım önce siz sözlerinizi bir geri alın . Sonra herkes kendisi ne yapacağını bilir.

sevgili guroy eleştiri kabul edemiyorsanız formdan silin o zaman

Eleştiri değil bu. beni birşeyle suçladınız. Bu iddianızı ispat etmeniz gerekiyor. Silmek kolay. Önemli olan sizin hatanızı anlayıp ona göre gerekeni yapmanızdır.

yazdığım mevzu bu olaylar 10 yıllık smmm mevzu sizin ekmeğinize kaymak mı sürüyor.Bu bir eleştiridir.Sizin yazdığınız cümle cumhurbaşkanı asla geri çevirmez boşunuza elinizi çenenizi yormayın cümlesi bak çarşamba ymm lere verdiler şimdi de 10 yıllık smmm leri birazda bastırırsak herkese sınavla verecekler.Ben bu işin sınavla olmasını istiyorum arkadaş.

Neyse bildiğin gibi devam et forumdaşım.
Benim hiç kimseden, hiç bir gruptan menfaatim yoktur. Ben denetçilik falan da yapmayı düşünmüyorum. Ne odayla, ne türmobla, ne de diğer gruplarla uzaktan yakından en ufak bir bağlantım yoktur.
Çoğu arkadaşımız gibi serbest de çalışmıyorum ki iş peşinde koşayım.
Bu nedenle benim ekmeğime yağ sürülmüyor. Sadece düşüncemi söylüyorum. hepsi budur.

bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı benim canımı çok fena yakıyor.

aazakli ' Alıntı:

Bu mantıkta olan birisi...bu kadar dertle uğraşır didinir mi, kaldı ki bende serbest çalışmıyorum bağımlıyım. Ancak şunu biliyorum meslek hepimizin bağımlı olsak ta olmasak ta...

Sn. aazaklı lütfen burdan olaylara bakın.......

deeper_blue ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:

Bu mantıkta olan birisi...bu kadar dertle uğraşır didinir mi, kaldı ki bende serbest çalışmıyorum bağımlıyım. Ancak şunu biliyorum meslek hepimizin bağımlı olsak ta olmasak ta...

ben yazımı kime atıfta bulunarak yazdığımı bakmanı istiyorum herhalde olay bağımlı yada bağımsız değil, lütfen okumadan yazmayın...

verilen yeni önerge ne alemde meclis tv yi izleyen yada haberdar olan yokmu

ya bu 10.yılı neye göre belirlemişler adam belgeyi almıştır 10.yıl önce bağımlı çalışmıştır, yada hiç belgeyi
kullanmamıştır. ya da tecrübesi 10 yıldan fazladır ama belgeyi geç almıştır falan falan

bağımsız denetim için sınav yapılmalı ve sınavda başarılı olan arkadaşlar bu işi yapmalı..sm den smmm ye geçen , mesleğinin 40. yılını kutlayan (istisnalar hariç) ballı smmm ler yine yaşadı..biz yeterlilik sınavını vermek için anamız ağladı,neler yaşadık..ismmmo yu kınıyorum.üyelerinin %80 ni meslekte 40 yıllık olduğu için onlara kıyak yaptı.mecliste kıyak emeklilik vardı odada da kıyak denetçilik.utanmadan mesaj atıyorlar.ne yapalım 1-9 yıllık smmmler alkışlayalım mı . bunu mu bekliyorsunuz.yazıklar olsun hepinize.

Ofis olarak sayın Cumhurbaşkanımız, TÜRMOB, Hayatı Yazıcı, Yasa teklifine kaynak yaparak bu pimi çekilmiş bombayı kucağımıza bırakan değerli Üstadımız Nurettin Canikli ve birkaç yere mail yada faks ile gönderdiğimiz yazı ektedir.

Tepkisiz kalmayalım, Sonuna kadar mücadele etmeye devam edelim.

425002_3820907335281_1138096027_n.jpg

aazakli ' Alıntı:
deeper_blue ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:

ben yazımı kime atıfta bulunarak yazdığımı bakmanı istiyorum herhalde olay bağımlı yada bağımsız değil, lütfen okumadan yazmayın...

Önce tanıştığımızı ve samimi olduğumuzu sanmıyorum. bu bağlamda bana sen den ziyade siz diye hitap edin.

Sonrasında ise yazışmalarınız silsile halinde devam ettiğinden okunduğunda muhattabınız nguroy gibi gözüküyor.

deeper_blue ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
deeper_blue ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:

Önce tanıştığımızı ve samimi olduğumuzu sanmıyorum. bu bağlamda bana sen den ziyade siz diye hitap edin.

Sonrasında ise yazışmalarınız silsile halinde devam ettiğinden okunduğunda muhattabınız nguroy gibi gözüküyor.

sn.deep hangi cümlede sen kelimesi geçiyor.formuda kişileştirmeye gerek yok..

İstanbul oda sekreteri İhsan Bey sabahtan beri telefonlarıma çıkmıyor...

Odada konuşacak muhatap yok...

Yarın denetim eğitimim vardı artık gitmenin bi manası yok...

Yahya Arıkan Timsah gözyaşları döktü TV'de...Olayın takipçisi olacaz dedi ama alakası yok eşi ve kendisi aldı bağımsız denetim yetkisini...Nasıl olsa bürosuda var mükellefinde işleri tıkır tıkır işliyor.....eee seçimlerde seçtik başımıza lüks makam arabası verdik lük makam odası verdik...
yakında seminer ayağına şürekanla birlikte yine güney sahillerine de akarsınız...
Biz enayilerde eşek gibi sınavlar verelim ruhsat paraları bayılalım tesmere kurs paraları ödeyelim denetim yetkisi sizin olsun bizde piyasa iş bulabilmek için üç beş ymm dinazorun ağzının içine bakalım...

Ben böyle adaletin ta .............!