aazakli ' Alıntı:şulem01 ' Alıntı:hiç kimse yaptırım uygulayamaz.
herkes kabul edecek başka yolunuz yok.
ya mesleği bırakacaksınız yada kabulleneceksiniz.
Bunları mesleğin başında biri olarak sen mi yazıyorsun ymm'lin mi yazıyor arkadaş.Burada çoğu meslektaşlarım ve ben bu işin sınavla olmasını istiyor.Hani bir tabir var ya demirden korksaydık trene binmeyiz diye.
şulem01 ' Alıntı:hiç kimse yaptırım uygulayamaz.
şulem01 ' Alıntı:aazakli ' Alıntı:şulem01 ' Alıntı:hiç kimse yaptırım uygulayamaz.
Bunları mesleğin başında biri olarak sen mi yazıyorsun ymm'lin mi yazıyor arkadaş.Burada çoğu meslektaşlarım ve ben bu işin sınavla olmasını istiyor.Hani bir tabir var ya demirden korksaydık trene binmeyiz diye.
Peki o zaman bağlı bulunduğun odaya noterden ihtar çek yaptırımlarınızı kabul etmiyorum de yada türmoba ne cevap alacaksın gör![]()
aazakli ' Alıntı:bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı benim canımı çok fena yakıyor.
deeper_blue ' Alıntı:aazakli ' Alıntı:bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı benim canımı çok fena yakıyor.
Bu mantıkta olan birisi...bu kadar dertle uğraşır didinir mi, kaldı ki bende serbest çalışmıyorum bağımlıyım. Ancak şunu biliyorum meslek hepimizin bağımlı olsak ta olmasak ta...
Sn. aazaklı lütfen burdan olaylara bakın.......
aazakli ' Alıntı:deeper_blue ' Alıntı:aazakli ' Alıntı:bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı benim canımı çok fena yakıyor.
Bu mantıkta olan birisi...bu kadar dertle uğraşır didinir mi, kaldı ki bende serbest çalışmıyorum bağımlıyım. Ancak şunu biliyorum meslek hepimizin bağımlı olsak ta olmasak ta...
ben yazımı kime atıfta bulunarak yazdığımı bakmanı istiyorum herhalde olay bağımlı yada bağımsız değil, lütfen okumadan yazmayın...
deeper_blue ' Alıntı:aazakli ' Alıntı:deeper_blue ' Alıntı:aazakli ' Alıntı:bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı benim canımı çok fena yakıyor.
ben yazımı kime atıfta bulunarak yazdığımı bakmanı istiyorum herhalde olay bağımlı yada bağımsız değil, lütfen okumadan yazmayın...
Önce tanıştığımızı ve samimi olduğumuzu sanmıyorum. bu bağlamda bana sen den ziyade siz diye hitap edin.
Sonrasında ise yazışmalarınız silsile halinde devam ettiğinden okunduğunda muhattabınız nguroy gibi gözüküyor.