Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
550-1000 ARASISÖZLEŞME 25 SMMM
400-500 ARASISÖZLEŞME 58 SMMM
300-400 ARASI SÖZLEŞME255 SMMM
200-300 ARASI SÖZLEŞME 1145 SMMM
100-200 ARASI SÖZLEŞME 7695 SMMM
100 SÖZLEŞME-7693 SMMM
istatistiğe gel 1000 defter ulen ne yaptın aşiretmi kurdun defterini vermeyenin ayağınamı sıktın bir tanesinin 1000 dende fazla defteri varmış adam ili toparlamış insaf yahu.
ilgili linkte konuşma mevcut ben şok oldum arkadaş bunun adı var bin defter.
Kuzuyu kurda teslim etmişler hiç bu adamlardan görüş istenirmi. Odalara aidatı düzgün veren zaten o defteri fazla olanlar ki hatta en fazla defteri olanlar zaten oda yönetiminde bulunanlar her iki şekildede oda yönetimindekiler hem kendilerini hemdedüzgün aidat verenlerini kollayacaktır . Bu işin standardı ne mükellef topla hopp sonra oda yönetimine gir,sonra ordan hopppp birlikte söz sahibi ol partilere yakınlar , sonrada becerebiliyorsan git milletvekili ol herşey bir basamak. Şimdi siz gideceksiniz elinde en fazla defteri olanlara basamağın ilk adımında kaç defter tutabilirsin diyeceksiniz, bir kere bu iş cüzdanla vicdan arasında kalmaktan öteye geçmez ve ne yazıkki cüzdan bu savaşta hep öndedir oda başkanına sorsanız benim meslekdaşım 1 LTD nin 1 yıllık işini 1 saatte halleder der sonrada maliye bakanlığına verilecek daha angarya yokmu bildirim müşavirleri dahada bildirim istiyor diyede istekte bulunur.
Şunuda söylemeden geçmeyeyim Maliye Bakanlığı güzel bir çalışma yapsa odaymış, birlikmiş, bunların dediklerini dikkate almayıp o elinde 200-300 defter tutanlara sigortalı ve adam gibi belirlenmiş bir ücretle SMMM çalıştırma zorunluluğu getirse yok ilkokul mezunlarını toplayıp efendim benim elemanım kıdemliymiş yok işi bilirmiş, ortaokullulardan ekip kurdum benim bürom işliyor, yok liseli ama işi biliyor gibi zevatları dikkate almayıp defter tutacaksan live ortaöğretim değil arkadaş şu kadar ücrete ve SSK sıda o ücretten yatacak SMMM çalıştıracaksın dese şu meslek bir yerlere gelirmi, evet gelir ancak kurumunda heleki son yıllarda smmm ler için yaptığı bir tane iyi ve yararlı bir şey yok varsa yoksa vurun abalıya.
550-1000 ARASISÖZLEŞME 25 SMMM
400-500 ARASISÖZLEŞME 58 SMMM
300-400 ARASI SÖZLEŞME255 SMMM
200-300 ARASI SÖZLEŞME 1145 SMMM
100-200 ARASI SÖZLEŞME 7695 SMMM
100 SÖZLEŞME-7693 SMMM
istatistiğe gel 1000 defter ulen ne yaptın aşiretmi kurdun defterini vermeyenin ayağınamı sıktın bir tanesinin 1000 dende fazla defteri varmış adam ili toparlamış insaf yahu.
REKLAM YASAKTIR. LÜTFEN VİDEO LİNKİNİ BURADA PAYLAŞIN (YOUTUBE)
ilgili linkte konuşma mevcut ben şok oldum arkadaş bunun adı var bin defter.