naztuğ ' Alıntı:bir soru da benden:
bankadaki mevduat hesabımızın, yatırım fonu hesabına alınması durumunda hangi hesaba borç kaydı yapılır ???
kdv hesaplanmıyor mu acaba. 2004 kasım sınav sorusu . ???neslihanak ' Alıntı:birincide 610 satıştan iade yusuf sürmene göre 612 de olabilir.2.kısımda da hurdacıya satışta da 649 diğer olağan gelir ve karlar hesabı kullanılır diye düşünüyorum.
stajyerzade ' Alıntı:bu arada yeni komisyon üyesinin' halim ergen' olduğu kesinleşti.
sen dersine çalış yeter.çok da şaşırma![]()
naztuğ ' Alıntı:kdv hesaplanmıyor mu acaba. 2004 kasım sınav sorusu . ???neslihanak ' Alıntı:birincide 610 satıştan iade yusuf sürmene göre 612 de olabilir.2.kısımda da hurdacıya satışta da 649 diğer olağan gelir ve karlar hesabı kullanılır diye düşünüyorum.
ben dersime çalışırım- çalışmam seni bağlamaz bu durum. herkes kendi işine baksın. kimin ne için didindiğinin herkes farkında. ortalığı karıştırmak isteyen insanlara laf yetiştirecek kadar değersiz değil vaktim, o yüzden bir daha yazdıklarına cevap vermeyeceğim.stajyerzade ' Alıntı:bu arada yeni komisyon üyesinin' halim ergen' olduğu kesinleşti.
sen dersine çalış yeter.çok da şaşırma![]()