Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

Ynt: Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

her kafadan bir ses çıkıyor inş.gitmiştir, ben hem eski usul hem de sürmöen tarzında çalışıyorum yapcak bişey yok

Sakın YS istifa etmiş gözüyle bakıp, onun yöntemine göre çalışmayı bırakmayın. Benden söylemesi. YÜksek ihtimal istifa etmedi. Bu iddaa sınav sonuçlarının açıklandığı gün bilinçli olarak ortaya atılan sahte bir iddaa olduğunu düşünüyorum.

Siz yine YS tarzında çalışın, hadi diyelim soruları başka bir yeni üye hazırladı. Zaten YS'nin istediği tarz da soruları yanıtlayan ve busistemler sınava çalışan adylar, hayli hayli başarılı olacaktır.

istifa edip etmeme meselesi değil zaten komisyon değişiyor oda gitmiştir

HAyırlısı bakalım.. Ben bir arayıp sorayım bakayım...

evet arkadaslar bende duydum gercekten ayrılmıs komısyondan gazı unv bır hoca bu donem soruları hazırlayacak ve gecme oranı cok dusuk oldugu ıcın bı sınavda temızleyeceklermıs dıye duyum aldım. Umarım bu sınavda kurtuluruz su derstenherkese basarılar.....

kursa gidiyorum, kursdakı hoca, yusuf surmen ayrıldıgın dogruladı ve hatta, eskı komısyon tarzı sorular cozdu..

fıstık ' Alıntı:
kursa gidiyorum, kursdakı hoca, yusuf surmen ayrıldıgın dogruladı ve hatta, eskı komısyon tarzı sorular cozdu..

kurstaki hocalarda eski tarz soru çözdüyse kesin gitmiştir o zaman,hangi kurs?

günaydın herkese.....inş gitmiştir de bitmiştir bu işkence..

Evet fıstık söylermisin hangi kurs bu ve dayanaklar ne imiş?
Ortada çok söylenti dolaşıyor, sınava az zaman kaldı ve
bu durum kafalarımızın karışmasından başka bir işe yaramıyor

!!! Yusuf Sürmenin İstifa Etmesi İçin Yapılanlar ve Yapılacaklar !!!

Merhabalar arkadaşlar

Yusuf hocanın ıstıfa ettiği soylenıyor fakat kesın bır bılgıye ulasamadım

Kesın ulastıgım bılgı sudur arkadaslar

Bizler istersek komısyondakı her hocenın değiştirilmesini talep edebiliyoruz

Hocanın değişmesi için son donemde Maliye Bakanlığına 4700 kusur tane dilekçe gönderilmiş

Maliye Bakanlığının komısyondaki görevi sınavın sağlıklı işleyebilmesi için gözetim yapmaktır, kalıtesını bellı bir sevıyede tutmaktır.

Herkes Yusuf Hocanın sorunlu bir hoca olduğunu anladı.

Sizlerden isteğim ricam dilekçe gondermeyenler Yusuf hocanın değiştirilmesi için Türmob Tesmer ve Maliye Bakanlığına Taahhutlu Mektup Olarak Dılekçe gondermesıdır.

Sınavı veren vermeyen arkadaşlardan rica ediyorum

arkadaşlar bilinen ve sözü geçen bir kurstan d.. alınan habere göre ve kesin olarak yusuf sürmenle birlikte komisyon değişmiştir yerine geçici bir komisyon geliyor,en sonunda kurtulduk...!!!

kadıkoy bılge

ayrıca bazı arkadaslarda yucel aydemırı arayıp konusmuslar o da oyle soylemıs.. fakat ben bana soylenenı sınıfta konusulanı soyluyorum sıze.. kendım kulaklarımla yucel aydemır den duymadım.

Peki bu Dershaneler sınavın hangi tarzda olacağı hakkında bilgi verdiler mi?

Eski sistemde cevap kağıtlarının nasıl olduğu bilmiyorum.Ama duyduğum kadarıyla Gelir Tablosu ve Bilanço hazır değil.Biz yapıyoruz. Ayrıca yevmiye kayıtları için özel hazırlanmış bir cevap kağıdı yok Bu durumda sınavın eski sistemde olacağını da varsayarak Gelir Tablosunu ezberlemek ve yanımızda cetvel bulundurmak gerekirmi?

Benim tahminime göre ise yeni sistem değişmeyecektir.Çünkü cevap kağıtları çoktan matbaada bastırılmıştır. Sistemi değiştirseler bile bu kağıtları Mart sınavında kullanıp bitirmek isteyeceklerdir. Bu durumda bizi yine sözel soruların bekleme ihtimali var..

Nasıl yavaş yavaş komisyonun değiştiği bilgisi netleşiyorsa, bu sorularda cumaya kadar netleşir umarım..

Tamam belki bu kadar abartmaya gerek yok diyeceksiniz, Y.S. hazırlamadığı bir sınavdan güle oynaya geçeriz diyeceksiniz ama, Mart ta ne ile karşılacağımızı bilmek te hakkımız değil mi? Hem sözel sorular yoksa boşu boşuna ezber yapmayalım değil mi?

Biz dün kursta gelir tablosu ve bilançoyu kendimiz hazırladık, hoca mutlaka yanınızda cetvel bulundurun dedi.Yeni komısyonla bırlıkte sozel soru gelmeyecegını, kebirlere puan verılmeyecegını 80 puan yevmıye/20 puan gelır tablosu ve bılaco olacagını, kdv nın harıc %20 verılecegını,16 ıle 17 arası soru sorulacagını,ucret tahakkuku ıslemının mutlaka sorulacagını ve muhtemelen ıssızlık paylarının ıhmal edılecegını, (5/10n 30) acıklamalı 1 sorunun olabılecegını soyledı.. Bakalım kısmet.

fıstık ' Alıntı:
Biz dün kursta gelir tablosu ve bilançoyu kendimiz hazırladık, hoca mutlaka yanınızda cetvel bulundurun dedi.Yeni komısyonla bırlıkte sozel soru gelmeyecegını, kebirlere puan verılmeyecegını 80 puan yevmıye/20 puan gelır tablosu ve bılaco olacagını, kdv nın harıc %20 verılecegını,16 ıle 17 arası soru sorulacagını,ucret tahakkuku ıslemının mutlaka sorulacagını ve muhtemelen ıssızlık paylarının ıhmal edılecegını, (5/10n 30) acıklamalı 1 sorunun olabılecegını soyledı.. Bakalım kısmet.

koskoca dersane gittiğine inanıp bu tarz sorular çözdürerek kendisini riske atmaz sanırım..yoksa olur da sürmen soruları çıkarsa sınavda vay dersanenin haline....demek ki eminler kendilerinden

Şurda yanılmayın arkadaşlar, ben 1 aydan fazla suredır kursa gıdıyorum, yusuf surmen tarzı sorular cozduk,ayrıca hoca yenı komısyonun sorularını cozerkende surmende nasıldı dıyıp surmendekı hesap karsılıklarını da soyluyor, yanı ısın ozu kursun rıske attıgı bısey yok.Ikisini de veriyorlar..

yahu inşallah gitmiştir de eski usul çözeriz soruları dersaneler bile eski sisteme döndüyse bu hoca gitmiştir gibi geliyo ateş olmayan yerden duman çıkmaz geçen dönemde gitti dediler ama bu kadar net söylemiyodu kimse galiba en güzeli mart ayında sınava girip soruları görmek hayırlısı olsun.

Ben de dün kaynak edinmek için Sahaflar çarşısına gittim. Y.S nin kitabı var mı diye sordum. Satıcı, sırf haftasonu 70 tane sattım dedi. Diğer kitabevlerinde de bulamadım. Ben de Cengiz Erdamar aldım :S

koskoca dersane gittiğine inanıp bu tarz sorular çözdürerek kendisini riske atmaz sanırım..yoksa olur da sürmen soruları çıkarsa sınavda vay dersanenin haline....demek ki eminler kendilerinden

[/quote]

koskoca dersane mi ,
dersaneleri bu kadar abartmayın. ayrıntılarına kadar inip şu hesap çıkacak diyen dersanelere de inanmayın.dersane taktiğidir.

yusuf sürmenden önce çıkmış bütün soruları çözerek işe başlayacağım sonrada yusuf sürmenin sorularını çözeceğim ama kendi adıma konuşayım yusuf sürmenden önceki sorulara daha ağırlık vereceğm. gittiğini düşünüyorum yada öye istiyorum...