Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

Ynt: Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

bir kız nette yazmış;
Aldığım son bilgiye göre SAYIN HOCAMIZ 3 DÖNEM DAHA Bu komisyonda .Bizzat kendi söylemiştir.

ALDIĞIM SON BİLGİYE GÖRE SAYIN HOCAMIZ 3 DÖNEM DAHA BU KOMİSYONDA.BİZZAT KENDİ SÖYLEMİŞTİR.

hocanın faceteki sitesinde bir bayan yazmış malesef tek tek yanacak dosyalar ne derece doğru bilemiyorum

birisi başkan söledi ayrıldı diyor birisi çıkıp bir kızın söylediklerine dayanıp gitmedi diyor bu iş iyice çğrından çıktı resmen lanet olsun bu mesleği seçtiğim güne

evet yaaa ne var sanki gitti ya da gitmedi demekte yaaa :(:( ders çalışasım gelmiyor.....:(:(:(

üffffffffffff bu işin iyice cılkı çıktı yahu.

bakın boşuna kimse kendini paralamasın eğer komisyonda bir kalma süresi varsa bu süre bitmeden ys ayrılmaz bildiğiniz gibi komisyonalrın süresi 2 yıldır ve bu komisyon bildiğim kadarıyla mart/2010 da geldi mart/2012 olmadan kimse yerinden kımıldamaz ama tabiiki gitmesini çok istiyorum

hakan_alt ' Alıntı:
bakın boşuna kimse kendini paralamasın eğer komisyonda bir kalma süresi varsa bu süre bitmeden ys ayrılmaz bildiğiniz gibi komisyonalrın süresi 2 yıldır ve bu komisyon bildiğim kadarıyla mart/2010 da geldi mart/2012 olmadan kimse yerinden kımıldamaz ama tabiiki gitmesini çok istiyorum

komisyon süresinin 2 yıl olduğuyle ilgili bir bilgi yok smmm kanununda ok baktım ama bulamadım..oda üyelerinin görev süresi 2 yıldır diye bir madde var..ayrıca komisyon üyelerinin ücretleri her sene ocak ayında belirlenir diye bir madde var.başka da komisyonla ilgli bilgi yok....

arkadaşlar siz gene de eşşeğinizi sağlam kazığa bağlayın, y.s.ye göre çalışın gitmişse ne ala gitmediyse zaten size göndereceğim notlara çalışırsanız % 51 geçersiniz, şimdi kim not istiyosa mail adresini özelden atsın toplu olarak göndereyim size, saygılar... mail adreslerinizi yazmayı unutmayın !!!

not: ben 50 aldım geçtim, darısı diğer arkadaşların başına ;)

Şu an ys nin gittiğine ve kaldığına dair net bir bilgi yok,,,kafalar karışık...umarım gitmiştir,yoksa bu puanlama sistemi ile geçmek zor.,,eskiden finansal muhasebe derece yapılan bir ders idi,şimdi ise geçmek zor..geçen arkadaşlar da hep sınırdan geçiyor....temmuz sınavından sonra da bu tür yorumlar yapıldı,sınav çok kolay olacak dendi,,yığılma eritilecek dendi ama malesef ys bu tepkilere daha büyük bir tepkiyle karşılık verdi,aralık finansal muhasebe sınavı soruları gerçekten de zordu.....Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Arkadaşlar, Özel SMMM son dönem muhasebe sınav sorusuna bakın,

?D? işletmesinde, gün sonu yapılan kasa sayımında; 250 TL noksanlık olduğu saptanmıştır. Yevmiye kaydını yapın.

Biz de burada YS gittimi kaldı mı onu tartışalım.

Böle soru mu olur yahu?

Ondan sonra bu meslek niye hakettiği prestiji ve saygıyı görmüyor diyolar ?

Siz böyle sorular sormaya devam edin.

zamanında yönlendien olsaydı ticaret lisesinden sonra staja başlardım, şimdiye kadar çoktan özel smmm olmuştum,böyle sürmendi falan uğrraşmazdım.

BİLGE EĞİTİM KURUMARI FACEBBOK SAYFASINDAN ALINTI: Komisyondan ayrılmak istediğini dilekçe ile bildirdiğini fakat kendisine henüz olumlu ya da olumsuz bir yanıt verilmediğini yardımcısından öğrendik. Bir gelişme olduğunda sizleri bilgilendiricez.
9 saat önce ·

Arkadaşlar, Özel SMMM son dönem muhasebe sınav sorusuna bakın,

?D? işletmesinde, gün sonu yapılan kasa sayımında; 250 TL noksanlık olduğu saptanmıştır. Yevmiye kaydını yapın.

Biz de burada YS gittimi kaldı mı onu tartışalım.

valla arkadaşlar
2010 3. özel smmm sınavı sorusunda mal satışıyla ilgili nakliye ücretini paz.sat.dağ. hs atmış
ama ys göre diğer indirimler hs kayıt edilmesi gerekiyordu acaba ys gitmiş olabilir mi?

y o r u m l a r . .. .. ..

özel smmyi o mu hazırlıyor??

arkadaşlar finansal muhasebeden ne yazıkki son hakkım şu an da mart sınavına girsem mi girmesem mi kararsızım riske atmak istemiyorum sizden bi akıl istiyorum sizce ne yapmalıyım :-[

f_kara ' Alıntı:
arkadaşlar finansal muhasebeden ne yazıkki son hakkım şu an da mart sınavına girsem mi girmesem mi kararsızım riske atmak istemiyorum sizden bi akıl istiyorum sizce ne yapmalıyım :-[

benim de son hakkım ama ben girmek zorundayım :( 2 yıl sürem bitti :(

f_kara ' Alıntı:

yeni yönetmelik çıkınca zaten dosya yakmak ortadan kalkıyor. Yönetmelik ne zaman çıkacak dersen maliye bakanlığında bekliyor.sınav ücretini yatır.konulara çalışmaya ve soru çözmeye devam et. Sınava girmek istemediğini hissedersen bu dönem pas geçersin.

nevermind ' Alıntı:
f_kara ' Alıntı:

benim de son hakkım ama ben girmek zorundayım :( 2 yıl sürem bitti :(

peki bi dersten kaç defa girmeme hakkın var ?