Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

Ynt: Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

stajer34 ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
f_kara ' Alıntı:
arkadaşlar finansal muhasebeden ne yazıkki son hakkım şu an da mart sınavına girsem mi girmesem mi kararsızım riske atmak istemiyorum sizden bi akıl istiyorum sizce ne yapmalıyım :-[

benim de son hakkım ama ben girmek zorundayım :( 2 yıl sürem bitti :(

peki bi dersten kaç defa girmeme hakkın var ?

2 yıl içinde toplamda 5 kere girme hakkın var...
3 kere girmeme hakkın var...yani ben de öyle oldu yanlış da bilgilendirmek istemem ama birinde parayı yatırdım sınava gidemedim ama hakkım gitmedi tabi..

Komisyon üyelerinin adları gizli olmalı. Adları ortaya döküldü.
Komisyon üyelerinin adlarını bile saklayamadılar.Şaibeli birçok durum olabilir.

stajer34 ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
f_kara ' Alıntı:
arkadaşlar finansal muhasebeden ne yazıkki son hakkım şu an da mart sınavına girsem mi girmesem mi kararsızım riske atmak istemiyorum sizden bi akıl istiyorum sizce ne yapmalıyım :-[

normal sınav dönemlerinde girdim ve tek ders finansal 2 tane pas geçme hakkım varmış ama hadi bu dönem temizllerlerse diye korkuyorum

sm³ ' Alıntı:
arkadaşlar siz gene de eşşeğinizi sağlam kazığa bağlayın, y.s.ye göre çalışın gitmişse ne ala gitmediyse zaten size göndereceğim notlara çalışırsanız % 51 geçersiniz, şimdi kim not istiyosa mail adresini özelden atsın toplu olarak göndereyim size, saygılar... mail adreslerinizi yazmayı unutmayın !!!

not: ben 50 aldım geçtim, darısı diğer arkadaşların başına ;)

merhaba ;banada finansal muhasebe notlarınızı gönderebilirmisiniz.eğer varsa vergi hukukundan uyğulamalarla ilgili soru ve çözümleri de teşekkürler..

f_kara ' Alıntı:
stajer34 ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
f_kara ' Alıntı:

normal sınav dönemlerinde girdim ve tek ders finansal 2 tane pas geçme hakkım varmış ama hadi bu dönem temizllerlerse diye korkuyorum

acaba nasıl öğrenebilirliz bi temizlik olacağını?yücel beyin ismi geçiyordu forumlarda temizlik olcak falan denmiş galiba

Komisyonun değiştiğini en az 10 kişi yazdı nedense kimse inanmıyor. Ama 1 kişi çıkıpta değişmedi dediği zaman herkez inanıyor.Ben bundan bir şey anlamadım. Son hakkı olup ta pas geçme imkanın mı yok. Tek ders finansal muhasebe mi kaldı. O zaman komisyonun gidip gitmemesi seni bağlamaz. Sana tavsiyem Tesmerin sitesinde 2008-2009 F.muhasebe sınavlarını indir monografileri çöz. Gelir Tablosunu ezberle son olarakta sınava girerken cetvel al. Son sınavın ama pas geçme hakkın mı var .O zaman bekle arkadaşım, kumar oynama, bekle bakalım nasıl sorular sorulacak. Sonra diğer sınava girersin. Temizlik yapılacak veya yapılmayacak onu bilemeyiz belki gelen gideni aratacak.Ayrıca sen Marta giripte başarısız olursan dosyan yanacak.Tutki Seçimlerden 1 hafta önce yeni yönetmelik açıklandı ve şuan dosyası yanmayanlar, sınav hakkı devam edenler diye madde koydular ne yapacaksın. Ben olsam son hakkımda kumar oynamam beklerim görürüm.

Benden söylemesi..

biraz önce teyyid ettirdim ayrılmış bende inanmıyordum ama gerçekten ayrılmış kime sordun diye sormayın benim de sizin gibi şüphelerim vardı önceki mesajlarıma bakarsanız görürsünüz hatta ayrılma ihtimalinin çok düşük olduğunu bile savundum ama gerçekten ayrılmış temmuz sınavında 7/6 yapmıştım bu ders benim için gerçekten hayal kırıklığı olmuştu en azında şundan eminim yaptığımız doğru cevaplara en azından doğru dürüst bir puan vereceklerdir ve hakeden geçecektir.

arkadaslar yusuf sürmenın ayrılıp ayrılmadıgını mart sınavında görücez.fakat tavsiyem durumu benım gıbı olanlar yani tek dersı fınansal muhasebe olan ve sınav süresi dolmayanlar bu mart dönemını es gecsınler.gıderse zaten temmuz sınavında nasıl soru gorecegımızı anlarız en azından

arkadaşlar ilk sınavıma2009temmuzda girdim son hakkım ne zaman yardımcı olur musunuz 4tezgirdim 1boş gectım

phoboss ' Alıntı:
arkadaslar yusuf sürmenın ayrılıp ayrılmadıgını mart sınavında görücez.fakat tavsiyem durumu benım gıbı olanlar yani tek dersı fınansal muhasebe olan ve sınav süresi dolmayanlar bu mart dönemını es gecsınler.gıderse zaten temmuz sınavında nasıl soru gorecegımızı anlarız en azından

Peki gittiyse ve bu sınav yığılmayı önlemek için kolay sorular çıkarsa o zaman treni kaçırmış olmaz mıyız?

valla bu adamın gittiğine inanmak istiyorum arkadaşlar bu dönem sınava girip anlayacağız artık en iyi yol bu olacak galiba benim üçüncü girişim olacak. tek hakkı kalanların ve erteleme hakkı olanın sınava girmemesi yada sürmen efendiyi de gözardı etmemeleri gerek diye düşünüyorum.

zeynepankara ' Alıntı:
arkadaşlar ilk sınavıma2009temmuzda girdim son hakkım ne zaman yardımcı olur musunuz 4tezgirdim 1boş gectım

0- TEMMUZ 2009
1.HAK -aralık 2009
2.hak-mart 2010
3.hak-temmuz 2010
aralık 2010 u boş geçtin dersek
4.hak.mart 2011 -son hakkın

zeynepankara ' Alıntı:
0 312 475 53 00 (Pbx) -nolu telefondan Tesmeri ara. Staj bölümünü iste.Telefona çıkana sor. Kesin net bilgiyi oradan alırsın.Ayrıca konuştuğun kişinin ismini de almayı unutma...
Stajer no nu sorabilirler. Hazırlıklı ol. Buradan aldığın cevaplarla hareket etmekten se yetkili birinden alacağın cevap daha sağlıklı olur..

zeynepankara ' Alıntı:

son hakkın 2 -3 temmuz 2011 olabilir.Tesmeri ara en doğru bilgiyi oradan alabilirsin.

İtiraz edilen kağıtları sizce yeni komisyon mı okur yada eski komisyon mu? Eğer yeni ise az da olsa geçme ihtimalimiz yok mu? Bu durumda itiraz sonuçlanana kadar Mart sınav parasını yatırmamak gerekir diye düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam itiraz edenlerin sınav başvuru sürelerini uzatıyorlar dı..

erkan212 ' Alıntı:
İtiraz edilen kağıtları sizce yeni komisyon mı okur yada eski komisyon mu? Eğer yeni ise az da olsa geçme ihtimalimiz yok mu? Bu durumda itiraz sonuçlanana kadar Mart sınav parasını yatırmamak gerekir diye düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam itiraz edenlerin sınav başvuru sürelerini uzatıyorlar dı..

meslektaşım itirazınız sonucunda kağıtlarınız yeniden okunmuyor sadece puanlar toplanıyor. geçme ihtimaliniz ise var. arkadaşım 2 dersine itiraz etti 35 almıştı ikisindende geçirildi
ilal kağıdımı okusunlar diyosan itirazını yapman gereken mercii İstanbul mahkemeleri...

erkan212 ' Alıntı:

Ben itiraz ettim ama sınav başvuru parasını da yatırdım. Eğer itirazdan geçersem sadakam olsun :)

denetimzede ' Alıntı:
erkan212 ' Alıntı:

meslektaşım itirazınız sonucunda kağıtlarınız yeniden okunmuyor sadece puanlar toplanıyor. geçme ihtimaliniz ise var. arkadaşım 2 dersine itiraz etti 35 almıştı ikisindende geçirildi
ilal kağıdımı okusunlar diyosan itirazını yapman gereken mercii İstanbul mahkemeleri...

Sevgili meslektaşım

Bende biliyorum puanların toplandığını da.Ancak bu sınav komisyonu görev süresinden önce fesh edildi.Sadece fikir telakkisi yapıyoruz. Düşün siz yeni komisyon üyesisiniz ve size biriken Muhasebe den kalan adayları geçirin talimatı geldi. İtiraz edenlerin notlarını 50 ye tamamlayıp bir daha aynı adamlarla Mart ta karşılaşmak istermisiniz. Şahsen ben olsam öyle yaparım.Hem zaten bizler muhasebeden neden kaldık epi topu 4 madde bilemedin 5 maddeyi yanlış yapmaktan eğer eski sistemde bir sınav olacaksa bu kağıtlar eski sistemde okunacak anlamında değil mi. E o zaman kağıtlarımız farklı okunacaktır.
Benimkisi sadece umut. Ne yapacaksın umut fakirin ekmeği işte..:)

erkan212 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
erkan212 ' Alıntı:

Sevgili meslektaşım

Bende biliyorum puanların toplandığını da.Ancak bu sınav komisyonu görev süresinden önce fesh edildi.Sadece fikir telakkisi yapıyoruz. Düşün siz yeni komisyon üyesisiniz ve size biriken Muhasebe den kalan adayları geçirin talimatı geldi. İtiraz edenlerin notlarını 50 ye tamamlayıp bir daha aynı adamlarla Mart ta karşılaşmak istermisiniz. Şahsen ben olsam öyle yaparım.Hem zaten bizler muhasebeden neden kaldık epi topu 4 madde bilemedin 5 maddeyi yanlış yapmaktan eğer eski sistemde bir sınav olacaksa bu kağıtlar eski sistemde okunacak anlamında değil mi. E o zaman kağıtlarımız farklı okunacaktır.
Benimkisi sadece umut. Ne yapacaksın umut fakirin ekmeği işte..:)

birde şöyle düşün ys yi herne kadar sevmesekte ys komisyonun saygı duyduğu hocalrdan bir tanesi ys nin okuduğu kağıtları al ys bu kağıtları okumayı beceremedi kimseyi geçirmedi birde sen oku diye kimseye vermezler ama 50 ye tamamlayıp geçirme çok olabilir. o yüzden yine kağıtlar okunmayacaktır ama itirazcıların notunu tamamlayarak geçme ihtimali yksek inşallah geçersiniz.

oztemiz80 ' Alıntı:
erkan212 ' Alıntı:

Ben itiraz ettim ama sınav başvuru parasını da yatırdım. Eğer itirazdan geçersem sadakam olsun :)

ahanda benden bir tane daha özdemir hocam bende aynısını yaptım ama geçersem bunlara noterden ihtar çekicem verin ulen paramı diycem yedim ulen sizi diycem vermezlerse haciz memuru göndericem ;D ;D ;D
Tabi şaka şaka ulen bir geçeyim şu itirazdan 70 TL küpekleri olsun ben buldum ben buldum tesmeride ben buldum bir gün hanımla oturiydikk bir düşündün len dedim fosmer hanım dedi o tesmer olmasın haha dedim tesmerrrrrrr baktım sonra patladı gitti beyaaaa