Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

Ynt: Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

arkadaşlar bu soru için yeni bi başlık açmak istemedim, ys den inşallah kurtulmuşsunuzdur, peki denetim hocası hakkında da böyle bi duyum alan varmı, onun da istifa etmiş olma ihtimali varmı, bilgisi olanlar cvp yazarsa çok sevinirim :(

inşallah doğru bir haberdir yoksa bu dersten dosyalar yanacak zaten sınava girince anlarız doğruluğunu. bu arada herkesin mevlid kandilini tebrik ederim.

arkadaşlar gazi üniversitesi hocalarından halim ergem ismi geçmektedir. tanıdıklarınız varsa üniversiteden araştırırmısınız

ayrılmış ayrılmamış falan.hep miş-muş kullanılıyor.bende saglam kaynaktan bılgı aldım yusuf sürmen ayrılmamış.ee nolacak şimdi?

ya rüyamda gördüm gece.ys değişmiş işte sınava giriyorum dağ tepe dere sormuşlar.o kadar kötü oluyorumki ama diyorum yevmiye kaydı bile yok sonra yardımcı oluolar falan rüyanın sonu güzel yani geçiorum.artık ne kadar bunaldıysam rüyada bile saçmalamaya başladım.

herkes bişiler söylüyo ve kesin dio..ne işşş

OZZYY ' Alıntı:
arkadaşlar gazi üniversitesi hocalarından halim ergem ismi geçmektedir. tanıdıklarınız varsa üniversiteden araştırırmısınız

bu bilgiyi nerden edindiniz acaba???

halim ergen yusuf sürmeni çok arattıracak çokk gelen gideni hesabı

phoboss ' Alıntı:
ayrılmış ayrılmamış falan.hep miş-muş kullanılıyor.bende saglam kaynaktan bılgı aldım yusuf sürmen ayrılmamış.ee nolacak şimdi?

ayrılamış oldugu kesin mi?

bende bu işe sinir oluyorum. biri çıkıyo yerine şu geldi diyo sonra o giden geleni aratacak diyo nerden alıyorsunuz bu bilgileri arkadaşlar madem birşey yazıyorsunuz buraya aldığınız bilgilerin kaynağını da yazın da bi işe yarasın sonuçta bir sürü adam bu forumu takip ediyo.

yeni smmm olan bir kız da,' gaziden bir hoca komisyona seçilmiş ve şeker gibiymiş', diyor.
gazi ve şeker gibi hoca!!!!

arkadaşlar netten edindiğim bilgiye göre gerçekten halim ergem hoca çok şakacı şeker gibi bir hocaymış.nette videosu bile var.ama gel gelellim öğrencilerinin yazdığına göre final soruları kazıkmış.çok zor soruyormuş.dönemsonu muhasebe ilgi alanı imiiş.

kartaanesi ' Alıntı:
arkadaşlar netten edindiğim bilgiye göre gerçekten halim ergem hoca çok şakacı şeker gibi bir hocaymış.nette videosu bile var.ama gel gelellim öğrencilerinin yazdığına göre final soruları kazıkmış.çok zor soruyormuş.dönemsonu muhasebe ilgi alanı imiiş.

şimdi onun kitabı patlama yapar.yusuf sürmen kitapları satış rekoru kırdı .Birazda yeni komisyon üyesi hoca kazanır .Gazinin ,muhasebe bölümü hocaları SINAVLAR da kolay sormazlar. Belli de olmaz tabii!!
maliyenin tutumu da belirleyici faktör olacaktır.

md83 ' Alıntı:
arkadaşlar bu soru için yeni bi başlık açmak istemedim, ys den inşallah kurtulmuşsunuzdur, peki denetim hocası hakkında da böyle bi duyum alan varmı, onun da istifa etmiş olma ihtimali varmı, bilgisi olanlar cvp yazarsa çok sevinirim :(

neden kimse benim soruma cevap yazmıyor :'(

finansal sınavına girip soruları görünceye kadar ys.nin gittiğine inanmam çünkü her dönem bu söylentiler çıkıyo ve sonuç hayal kırıklığı....

mrb arkadaşlar bu sürmen papatya falına döndü iyice gitsede kurtulsak, gitti mi gitmedimi derken bizim dosyalar güme gidecek... kitabını aldık kitapta bir çok konu eksik, ek kitap alalım dedik 10 hoca bi soruya aynı cevabı verirken bizim sürmen hoca farklı cevap vermiş..maalesef adam öğrenci bırakmasıyla reyting yapmış birisi, komisyondan istifa etmesi onun yararına olur birisi başına dert olmadan...

şimdi yusuf hoca gitti mi gitmedi mi?

haktan ' Alıntı:
şimdi yusuf hoca gitti mi gitmedi mi?

bende bu soruyu günlerdir soruyorum herkes şu gitti bu geldi diyor ama gördüğün üzere kimse net bi cevap vermiyor. o yüzden hem sürmence tarzına hemde sürmenden önce çıkan sorulara çalışmanı tavsiye ederim. zaten sınav zamanı soru tarzından bu iyice anlaşıılacak. sürmen gidene kadar sınava girmeyim diyordum ama bu mart sınavına da girip şansımı deneyeceğim. inşallah gitmiştir demekten başka söyleyeceğimiz birşey yok.

Arkadaşlar ben sırf bu konuyla ilgili görüşmek için haftasonu d... dershanesine gittim. ordaki muhasebe hocasıyla birebir görüştüm. Bana ys nin istifa dilekçesini verdiğini ama henüz onaylanmadığını söyledi. Ama % 90 onaylanır çok şikayet var dedi. 1 hafta içerisinde belli olacakmış. Ayrıca mart sınavı için ys nin soruları hazırlayıp gitmiş olma ihtimali var mıdır diye sorduğumda daha erken hazırlamamışlardır soruları dedi umarım öyledir :-\

idealist ' Alıntı:
Arkadaşlar ben sırf bu konuyla ilgili görüşmek için haftasonu d... dershanesine gittim. ordaki muhasebe hocasıyla birebir görüştüm. Bana ys nin istifa dilekçesini verdiğini ama henüz onaylanmadığını söyledi. Ama % 90 onaylanır çok şikayet var dedi. 1 hafta içerisinde belli olacakmış. Ayrıca mart sınavı için ys nin soruları hazırlayıp gitmiş olma ihtimali var mıdır diye sorduğumda daha erken hazırlamamışlardır soruları dedi umarım öyledir :-\

belli olduğunda buraya yazmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.