Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

Ynt: Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

aazakli ' Alıntı:
ben bu senaryoyu temmuz sınavından sonra da görmüştüm.Komisyon Mart 2010 da geldi süresi 2 yıldır, o adamın ben ayrılıp istifa edeceğine inanmıyorum, inşallah ben yanılırım.

sürenin 2 yıl olduğuna dair bana bir yazı gösterebilir misiniz ? ayrıca istifa etse ben soruları hazırlamıyorum dese kim ne diyebilir hocaya ?

kesin bilgi yetkili bi kişinin ağzından olabilir mesela resmi gazete olması gerekmez, ktü ye gidip hocaya soracak olan bi arkadaş vardı gidip sorabildi mi acaba , kesin bilgi edinemeyeceksek zaten neden burda ayrılıp ayrılmadığını merak ediyoruz

aazakli ' Alıntı:
esperado ' Alıntı:
arkadaşlar bu habere inanmayı çok istiyorum ama doğru olmama ihtimali aklıma geldikçe ne yapıcağımı bilmiyorum aramadığım yer kalmadı gibi bişey ama kimse bişey bilmiyo bunu kesin olarak öğrenebileceğimiz bi yer yok mu, ayrıldığını söyleyen arkadaşlar belki kızıyolar ama daha öncede defalarca böyle haberler çıkınca insan inanmak için çıldırsada bişey engel oluyo :) umarım ayrılmıştır ve kesin bilgi açıklanır biran önce

ben bu senaryoyu temmuz sınavından sonra da görmüştüm.Komisyon Mart 2010 da geldi süresi 2 yıldır, o adamın ben ayrılıp istifa edeceğine inanmıyorum, inşallah ben yanılırım.

komisyonun süresinin 2 yıl olduğu nerede yazıyor. bi yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar

esperado ' Alıntı:
kesin bilgi yetkili bi kişinin ağzından olabilir mesela resmi gazete olması gerekmez, ktü ye gidip hocaya soracak olan bi arkadaş vardı gidip sorabildi mi acaba , kesin bilgi edinemeyeceksek zaten neden burda ayrılıp ayrılmadığını merak ediyoruz

hocaya da sorsan, yetkili biri de söylese bu bilgi kesin değildir, her an inkar edilebilir, kesin bilgi resmi bir yerlerde bir bilginin yayınlanmasıdır, mesela türmobun sitesinde, o yüzden kesin bilgi beklemeyin derim ben...

Sınav Komisyonu

Madde 13 - Sınav Komisyonu, Kanunun 7 ve 10 uncu maddelerine göre oluşturulur.

Sınavların hangi illerde yapılacağı Birlikçe belirlenir. Bu illerde sınav, Birlik tarafından belirlenecek yetkililerin denetim ve gözetiminde yapılır.

Sınav komisyonu üyeleri, sınavdan önce bir araya gelerek sınav sorularını hazırlar ve soru kağıtlarını imzalar.

Sınav soruları üyelerin gözetiminde yeterince çoğaltılıp, her bir konuya ait mühürlü zarflara konularak saklanır ve mahalline yollanır.

Sınav komisyonu üyelerinin ücretleri Birlik Yönetim Kurulu tarafından her yıl Ocak ayında belirlenir.

Birlik, sınavların güvenlik içinde yapılması için gerekli önlemleri alır ve uygular.

komisyonun görev süresi yazmıyor....

2 yıl diye geçen , disiplin kurulu ,denetim kurulu filan onların görev süresi 2 yıl

komisyonun ayrıldığı atandığı bilgiler resmi bir yerden duyurulmaz o yüzden kimse resmi bir açıklama beklemesin sadece öğreneceklerimiz duyumdur ama ben zeyna78 nevermind arkadaşının söyledikleri sadece kulaktan duyma bir duyum değil birebir görüşmelerden aldıkları bilgi olduğuna inanıyorum.
birde geçen sınavlardan önce hep sadece küçük bir duyum oluyordu istifa ettiği yönünde ama bu sefer çok ciddi ve sadece bir iki kişi değil çok fazla kişiden bu bilgi geldiği için bence artık gitmiştir ve herkesin içini rahat tutmasını öneriyorum. ve bu dönem herkesin itiraz etmesini rica ediyorum ben kararsızdım açıkcası ama burda ne zaman toplu bişey yapılacak dendi de ben yapmadım ;D ;D

gencay07 ' Alıntı:
komisyonun ayrıldığı atandığı bilgiler resmi bir yerden duyurulmaz o yüzden kimse resmi bir açıklama beklemesin sadece öğreneceklerimiz duyumdur ama ben zeyna78 nevermind arkadaşının söyledikleri sadece kulaktan duyma bir duyum değil birebir görüşmelerden aldıkları bilgi olduğuna inanıyorum.
birde geçen sınavlardan önce hep sadece küçük bir duyum oluyordu istifa ettiği yönünde ama bu sefer çok ciddi ve sadece bir iki kişi değil çok fazla kişiden bu bilgi geldiği için bence artık gitmiştir ve herkesin içini rahat tutmasını öneriyorum. ve bu dönem herkesin itiraz etmesini rica ediyorum ben kararsızdım açıkcası ama burda ne zaman toplu bişey yapılacak dendi de ben yapmadım ;D ;D

yine onlar karlı olacak ama napalım :):)

battibalikyangider ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
esperado ' Alıntı:
arkadaşlar bu habere inanmayı çok istiyorum ama doğru olmama ihtimali aklıma geldikçe ne yapıcağımı bilmiyorum aramadığım yer kalmadı gibi bişey ama kimse bişey bilmiyo bunu kesin olarak öğrenebileceğimiz bi yer yok mu, ayrıldığını söyleyen arkadaşlar belki kızıyolar ama daha öncede defalarca böyle haberler çıkınca insan inanmak için çıldırsada bişey engel oluyo :) umarım ayrılmıştır ve kesin bilgi açıklanır biran önce

komisyonun süresinin 2 yıl olduğu nerede yazıyor. bi yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar

Kurs daki hocaların söylediği bir bilgi ve mart 2010 sınavında değişecek dedi ve değişti bütün derslerin geçmiş sınav soru tarzları bir anda değişti. yusuf sürmen efendiyle bu kadar insan soru tarzı ile tanıştı ve kitapları patladı gitti.
Yönetmelikte yazmıyor ona bakarsan adayın 2 yıl içinde her dersten 4 sınav hakkı olduğu yazıyor. Mart 2010 da sınava giren aday bütün sınavlara girdiyse bu mart son sınavı mantığı çıkıyor. Yani böyle muallak yönetmelik hazırlamaya ne gerek var mart 2010 da sınava giren mart 2012 süresi biter diye yazsa iş bitecek. Zaten yönetmeliği de değiştiriyor bakalım nasıl bir yönetmelik geliyor

sm³ ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:

sürenin 2 yıl olduğuna dair bana bir yazı gösterebilir misiniz ? ayrıca istifa etse ben soruları hazırlamıyorum dese kim ne diyebilir hocaya ?

Hocaya kimse bir şey demez.Soru mantığından belli olur.Komisyonda olup olmadığı Turmob yetkilileri bilir.çünkü bu adamların ocak ayında ücretleri belirleniyor

aazakli ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:

Hocaya kimse bir şey demez.Soru mantığından belli olur.Komisyonda olup olmadığı Turmob yetkilileri bilir.çünkü bu adamların ocak ayında ücretleri belirleniyor

yücel bey de türmob yetkilisi olduğuna göre demek ki sürmen gitmiş...adam neden yalan söylesin ya da neden bizleri şaşırtsın ki açık açık geçmiş dönem sorularına çalışın sınav kolay olcak gelen hoca birikmeyi erticek demiş..sadece sitanbulda 1300 kişi varmış kalan muhasebeden...

nevermind ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:

yücel bey de türmob yetkilisi olduğuna göre demek ki sürmen gitmiş...adam neden yalan söylesin ya da neden bizleri şaşırtsın ki açık açık geçmiş dönem sorularına çalışın sınav kolay olcak gelen hoca birikmeyi erticek demiş..sadece sitanbulda 1300 kişi varmış kalan muhasebeden...

İnşallah diyorum son iki hakkım kaldı ve tek ders

Ben inanıyorum ki burda bir çok arkadaşım hak etmediği sonucu aldı Yücel beyle konuşan arkadaşlara söylüyorum 1300 kişi yığılma var demiş ya itiraz edelim sonuca bari adam gibi okusunlarda eritsinler Sadece toplama yapacaklarsa hiç bir şey değişmez.Sadece tesmere ek kaynak yaratmış oluruz.

arkadaşlar aranızda bilgenin kursuna giden varmı arayıp bi sorsun hızlandırılmış finansal muh.kursu açmışlar konular nasıl anlatılacak onu öğrensin belki onlar bu durumdan haberdardır.ben gitmediğim için arayamıyorum. :(

sınav sonucu heyecanıyla yanlış okumuş olabilirim ama denetim hocasının da istifa etmiş olma ihtimali varmı, bu konuda bilgisi olan varmı :-\

dün bir arkadaş öğle vakti türmob tan yücel beyle telefonda görüştü..kendisi yusuf sürmenin komisyonu bıraktığını ve yeni gelecek haocanın birikmeyi eriteceğini söylemiş..arkadaşın hangi kaynaktan neye çalışcaz sorusuna ise eski yöntem devam geçmiş yıl sorularını standartında oturun çalışın demiş....
[/quote]

supersınnn ...cok guzel bı haber bu :)) kıl sorulardan kaldık acaba kolayı cozebılecemıyım :P

istifa edip gitiiğinden eminsiniz değilmi özlem hanım...

şimdi kolaya çalışıp da sınav sabahı tataaaaam :o :o :o ys usulü bir cevap kağıdı ile ys tarafından hazırlanan sorular gelirse, oracıkta bayılır kalırım herhalde. ys giderken soruları hazırlayıp da gittiyse vay halimize ki vayyy...

roumut ' Alıntı:
istifa edip gitiiğinden eminsiniz değilmi özlem hanım...

yorumlrı bastan okudum bende ole yazıodu o alıntı :) dorudur turmobdan alınmıs bılgıymıs

temmuz/2010 ilk girişimde 7/6 yapmıştım muhasebeden kalınca şok olmuştum neys dedim aralık/2010 da veririm sınavda çok iyi geçmişti 493 dışında başka hatam yoktu 380 hs.nı çalıştırmıştım sonuç yine benim için şok oldu 35 aldım parayı yatırdım itiraz edecem