Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

Ynt: Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

ben 3 ay boyunca çalıştım, gece gündüz hafta sonu fin.muhasebe, 50 aldığıma şükrediyorum. dönem içi işlemlerde kursların cevaplarına göre 1 yanlış, dönem sonu işlemlerinde de 2 yanlışım vardı. sözelde yaptım, kebirleride kapatmıştım. gelir tablosu bilanço yoktu. tavsiyem şu olacak en son kapanış kaydını tutturanlar bilançoyu yapsın çünkü 10 puan, bir arkadaşım 67 almış, ona sormuşdum, bilançoyu yaptım, gelir tablosunu yapmadım demişti.

akseker ' Alıntı:
şahsen ben gitmediğini bizzat paladan öğrensem buraya yazmazdım milletin morelini bozarak okadar vebal altına girmezdim. inşallah gitmiştir karaktersiz adam.
ben buraya gittiğini yazmamda amaç insanların moralini bozmak değil belki son hakkı olupta
sınava girip girmemekte kararsız insanlar vardır yada ders çalışma yöntemini değiştirecek insanlar vardır
yardımcı olmak için yazdım ama herkes inandığı gibi davransın ona göre çalışsın.. Kimsenin vebalini almıyorum
öğrendiğim bilgiyi paylaştım herkesin kendi aklı ve hür iradesi vardır, Allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin
İnşallah herkes başarılı olur çünkü hepimizin çok emeği var

Hocaya mail attık, cevap yazarsa paylaşırız. Benim sahaflar çarşısındaki satıcılardan aldığım bilgiye göre hoca komisyondaymış.:) En çok hocanın kitabını satıyorlarmış. Kimsede bulamadım Cumartesi günü kitabı. Hepsi bugün 70 tane sattık, kalmadı v.b. cevaplar verdi. Ama en yetkili kaynak yine kendisidir, inşallah cevap verme nezaketinde bulunur.

Arkadaşlar daha önce girdiğimiz sınavlara itiraz hakkımız var mı?Mesela geçen seneki temmuz sınavına.Ondan 44 alıp itiraz etmemiştim ne yazık ki...Bu sınavda sınavı terke ettim ilk on dk içinde ismime 2 puan vermiş hazret.

Biraz saçma bi soru ama ne yaparsınız insan teselli olacak bişeyler arıyor.

arkadaşalr inanın bende hergün şu foruma bakmaktan yoruldum tek dersim muhassebe ve 2 hakkım kaldım,inşallah sürmen hoca gitmiştir diyorum... çünkü psikolojim bozulmaya başladı gitti mi gitmedi mi denmesinden ben geçen sabah tesmeri aradım kendi not durumum için laf arasında ve en son teli kapatırken muhasebe hocası değiştimi dedim evt dedi. ama ben tedibiri elden bırakmıyorum en kıl hesaplara bile alşıyorum,yapcak bişeyim yok çünkü Allah yardımcımız olsun...

ya arkadaşlar bu adam gittimi hala duruyormu Tesmerde tanıdığı olan yokmu net bişeler söyleyinde ona göre çalışalım.

kesin bir bilgi yok.Hoca ,okulunda kendi derslerinde de böyleymiş..

yusuf sürmenin öğrencilerinin yazıları;
boyu kısa ve bayağı kompleksli bir muhasebe profesörüdür. üniversitede ilk günümdü ilk haftanın perşembe günü ve ilk hafta sadece bu profesör ders yapar neyse derse girdik tabi ki üniversiteye gelmişiz hayaller var çok çalışacaksın edeceksin başka yelere vın diye kaçı vereceksin (bu karadeniz teknik üniversitesindeki herkese ait bir hayaldir) bu hoca geldi derse bir kağıt dağıttı derse 5 dk geç kalabilirsin sonrasında kesinlikle giremezsin gibi şeyler yazan kağıttı... fakülteye ilk girdiğimde tanıdıkların hangi bölüm sorusuna verdiğim işletme cevaplarına herkes ooo yusuf sürmen yakacak sizi cevaplarını alsamda çalışanın geçtiğini çalışmayanlarınsa geçemediğini vurguladım neyse derse girdim hoca şunları söyledi dikkat bunları söyleyen bir prof.
-çocuklar geçen sene bu dersi 300 kişi aldı sadece 8 kişi verdi bu senede öyle olacak zaten dönem sonu göreceksiniz...
demekki bu adam soruları 8 kişi geçecek şekilde hazırlıyor diyip ilk günden okuldan soğutan bir insandır sıkçada haktan hukuktan bahseder bu nasıl hak hukuk anlamak mümkün değildir...

unutun bu adamı artık gitti adam mart sınavına girecez ve bu sefer geçmeyi hakedenler geçeçek belkide itarazda olumlu sonuç gelecek sınava bile girmeyecez herşeyin hayırlısı

Hakan kardeş Allah konuşturuyor seni inşallah dediğin gibi olur artık rezil olmak istemiyorum :( 6 dersi ver basit bir dersten kal bu ne ya :(

Bence Türmob, Tesmer ve meşhur komisyon üyesi; bilinçli olarak, itiraz sonuçlarına kadar bu olaya netlik kazandırmıyor.

İtiraz sonuçları açıklanınca, her şey netlik kazanacaktır diye düşünüyorum. Mağlum, itirazların sonucu veya kitap satışları, buna en büyük etken olabilir.

atellia ' Alıntı:
Bence Türmob, Tesmer ve meşhur komisyon üyesi; bilinçli olarak, itiraz sonuçlarına kadar bu olaya netlik kazandırmıyor.

İtiraz sonuçları açıklanınca, her şey netlik kazanacaktır diye düşünüyorum. Mağlum, itirazların sonucu veya kitap satışları, buna en büyük etken olabilir.

itirazları hoca okumuyor daha doğrusu sınav kağıtları okunmuyor sadece toplamlarda hata var mı ona bakıyorlar

yusuf hoca için formda kimileri gitmiş diyor kimileri halen görevde diyorlar, benim gibi son iki hakkı kalan bu sınava girmesinler riske atmaya gerek yok mart sınavından sonra herşey belli olur.

dersane hocamıızın söylediğine göre yusuf sürmen istifa etmiş olup mart sınavında ki soruları da kendi hazırlamayacak.
sürmen öncesi soruları çözmeye başladık.bilginize...

Burada yapılacak tek şey kalıyor arkadaşlar.Eğer bu muterem zat gitmediyse tüm stajyer arkadaşlar(Bu konudaki tüm mağdurlar)toplanıp ilgili yere dilekçe vs ne gerekiyorsa verip gönderilmesini sağlamak.Buradaki adaletsiliği hukuki yollardan çözmeye çalışsak sonuç vereceğini düşünüyorum ama para ve zaman meselesi??Sanırım herikisinden de bolca harcamak gerekir böyle bir aşamada?

CENGİZ YÜKSEL ' Alıntı:
dersane hocamıızın söylediğine göre yusuf sürmen istifa etmiş olup mart sınavında ki soruları da kendi hazırlamayacak.
sürmen öncesi soruları çözmeye başladık.bilginize...

eğer bu haber doğuysa senden ve dershane hocandan Allah razı olsun dostum inşallah gitmiştir.

Daha öncede buraya yazmıştım,dersanede eski komisyonun sorularını çözmeye başladık diye, dün de kursta aynen devam ettik,ayrıca yusuf sürmene ilişkin tüm tuttutuğum notları atmamızı istedi hoca, yeniden bize eski komisyona göre notlar dağıttı ve eski komisyona göre sorular çözmeye devam ettik.. İlgilenenlere duyrulur..

doğru mu arkadaşlar bizde çalışmayalım mı ys göre

gerçekten ys notlarını attırdıysalar bunların bi bildikleri vardır.inş. bu dönem hepimiz kurtuluruz.

Derste yaşananları yazıyorum artık benim içinde bunun gerçek olduğuna inanmak 2 haftadır zor oldu,fakat artık bir tercih yapmalıyım ya ys ye göre çalışıcam ya tüm sınıfın ve hocanın yaptığı ve yaptırdığı gibi eski komisyona göre.. İkisine birden baksam kafam karışıcak, ben hocanın dediğine göre çalışıcam, Sınıf 40 küsür kişi o kadar kişinin vebalini emin olmadan alamazlar.. Ben ys notlarına göre çalışmıyorum arkadaş.

özel dersanenin yaptığı çok riskli. İstanbul odasının kursuna gidenler yusuf sürmen tarzında soru çözdü mü?