Yüzyılın Komedisi FeneV'e Şaka Yaptık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tevfik Akgül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yüzyılın Komedisi FeneV'e Şaka Yaptık

Sizin cevap vermeye hala yüzünüz olabiliyor mu :D

Biz Galatasaray'lıyız evet, bunu söylerken çekinmeden gurur duyarak söylüyoruz; ama şimdi Malatyaspor'un size yaşattığı o güzel anlardan dolayı keyif aldığımızı belirtmemiz Malatyaspor'u tuttuğumuz anlamına gelmez ki. :)

Bu arada Fenerlilere duyurulur : UNESCO heyeti almış olduğunuz son Türkiye kupasını kültürel miras olarak kayıtlara almak için ülkemize gelmek üzere yola çıkmışlardır. :D :D :D :D

gamze_ ' Alıntı:
Sizin cevap vermeye hala yüzünüz olabiliyor mu :D

Biz Galatasaray'lıyız evet, bunu söylerken çekinmeden gurur duyarak söylüyoruz; ama şimdi Malatyaspor'un size yaşattığı o güzel anlardan dolayı keyif aldığımızı belirtmemiz Malatyaspor'u tuttuğumuz anlamına gelmez ki. :)

Bu arada Fenerlilere duyurulur : UNESCO heyeti almış olduğunuz son Türkiye kupasını kültürel miras olarak kayıtlara almak için ülkemize gelmek üzere yola çıkmışlardır. :D :D :D :D

Cevap Vermeye Yüzünüzmü hahahahaha Bunu Bir :D :D :D Bir Galatasaylıyamı Yoksa Malatyasporlumu Söylüyor :D :D :D

Negüzel Söylediniz Başkasının Yaşattığı Keyifle Günü Kurtarıyorsunuz Anca :D :D

Şunu Unutmayın Bize Karşı Ezik Olduğunuz Sürece Başka Takımların Sevinçleriyle Yaşamaya Hep Mahkum OLACAKSINIZ... :D :D :D :D :D

Bu arada gözümden kaçmadı travma falan geçirmiyorsunuz değil mi :) Bu kadar sevinçli olmanız normal değil de :)

Zaten Fenerlilerin klasik tavrıdır hiç bişey olmamış gibi davranırlar (şimdiki gibi) Gerekli, gereksiz gülmeler :) Sanki kazanıpta şampiyon olmuş gibi sevinçler :) Tabii Sürekli gülümser vaziyette gezeceklerki çakılmasın vaziyet. :)
Biri ezik mi dedi Ezikbahçe :D

Fenerin değeri ile Yeni Malatya gibi 100 tane kulup hatta fazlasını da kurabilirsin bu kadar aralarındaki fark bununla bitmiyor bir guiza gibi oyuncu ile birden fazla da kulüp kuruluyor üzülmeyin fenerliler biraz daha kupa maketi ile idare edin seneye alırsınız umarım :)

GALATASARAYLI NEDEN EZIKTIR?

2cfw302.jpg

Eziklik psikolojisini anlayabilmek icin 13 ? 18 senelik basarisiz donemlerin taraftarlar uzerindeki etkilerine ve ?genlere? bakmak lazim.Bir ornekle aciklayalim.1967 dogumlu bir Galatasarayli oldugunuzu dusunun.Cocuksunuz sampiyonluk yok , bulug cagina geliyorsunuz yok, ilk kez asik oluyorsunuz ama hala sampiyonluk gorememissiniz , Ehliyet almissiniz, oy verme hakkina kavusmussunuz ama takiminizin bir sampiyonluk turuna hasret kalmissiniz.ayni kabusun beterini 1930-48 faciasini goren dedeniz ve babaniz da yasamis.Hatta babanizin ikinci ?buyuk bekleyisi? bu.Kolay degil 56 senelik bir periyoda sigdirilabilmis 31 kabus yil.Daha da acisi ve eziklik psikolojisinin sebebi ise Fenerbahcelilerin bu donemlerde hep basarili olmasi , okul hayatinda , is hayatinda hep Fenerlilerin alaylari altinda bir azinlik toplulugu gibi yasamak.Besiktas?i kardes kulup ilan ederek Fener?e karsi ?omuz omuza? mucadele vermek.

Iste bunca acili onyillardan sonra elde edilen ilk sampiyonluklarda prim olarak verilen arabalar, kolayca yumurtlayan rakip kaleciler, 0-8?lik muhtesem zaferler damaklarda kekremsi bir tat birakmis ama ?kazanmak icin her yol mubahtir? dusuncesini de sari-kirmizi beyinlere kazimistir.Tam da ?kolayca koseyi donme? yillarina denk gelen bu kazanimlar 80?li yillarin atmosferine ?cuk? oturmustur.

80?lerde ilk sinyallerini veren , 90?li yillarda tavan yapan ?Fenerbahe?nin kara-Galatasaray?in altin donemi ? medyanin ve bilgisayar caginin zirve yaptigi bir donemde yasanmasi sebebiyle olumlu ve olumsuz etkilerini misliyle artirmistir.Bu donem Galatasaray icin inanilmaz bir reklam Fenerbahce icin de bir o kadar olumsuz etkiler yaratmistir.Sonucta 4 sene ustuste sampiyon olan ve UEFA Kupasini muzesine tasiyan Galatasaray, hele ki sonuncusunu Fenerbahce?nin Pendik?e elendigi sene yasamasina ragmen bir turlu Fener?in yarattigi toplumsal etkiyi yapamamis, bilakis Fenerbahce?nin son sampiyonlugunun adeta toplumsal bir histeriye donusmesini inanmaz gozlerle seyretmek zorunda kalmistir.

İste yazinin basinda belirttigim cok kuvvetli tarihsel temel, babadan cocuga gecen genler , olumlu-olumsuz tum psikolojiyi sonraki nesillere tasimistir.13 sene sampiyonluk gormemis ve Fenerlilerce horlanmis bir adamin gec yaslarinda gelen buyuk zaferleri uzerinde cok dogal ve kontrolsuz bir ?zincirinden bosanma? etkisi yaratmakta, bu his babadan ogula gecmektedir.?Gormemisin cocugu olmus tutmus p****** koparmis? misali UEFA kupasi meclise tasinmis, her tartismaya ?biz avrupa sampiyonuyuz ?diye girilmistir.Ancak genler babadan ogula dogru gecmeye sinsice devam etmistir. Ayni olayin ters etkisi Fenerlilerde de yasanmis, daimi basarilara aliskin babalar, gercek efendinin kim oldugunu iyi bilmenin vakari icerisinde (ki onlara da bu duygu babalarindan mirastir) yasanan zor gunleri atlatilacak kisa sureli buhranlar olarak gorup bu maneviyati bilerek ya da bilmeyerek evlatlarina vermislerdir.Bu yuzdendir ki 10 yasindaki cocuklar bile Fener?in buyuklugunden suphe etmez ve tum olumsuzluklara ragmen 82. dakikada atilan gole cok da fazla sasirmaz

İnanın ben artık Türkiye Kupası ile ilgili Fenerbahçe'ye takılmak istemiyorum ama son zamanlarda malum bazı olaylar oldu dünya'da, herkes neler oluyor falan demeye başladı...

Arkansas'daki kuş ölümleri, balıkların toplu intiharı, nehirlerin renk değiştirmesi derken Sabri'nin uzaktan golü ve Servet'in rövaşatası kafaları iyice karıştırdı! Ki FENERBAHÇE'nin dün kupadan elenmesiyle hayat tekrar normale döndü...

Tevfik Akgül ' Alıntı:
İnanın ben artık Türkiye Kupası ile ilgili Fenerbahçe'ye takılmak istemiyorum ama son zamanlarda malum bazı olaylar oldu dünya'da, herkes neler oluyor falan demeye başladı...

Arkansas'daki kuş ölümleri, balıkların toplu intiharı, nehirlerin renk değiştirmesi derken Sabri'nin uzaktan golü ve Servet'in rövaşatası kafaları iyice karıştırdı! Ki FENERBAHÇE'nin dün kupadan elenmesiyle hayat tekrar normale döndü...

:D :D

Sürekli dejavu olmaktan sıkılmıyor bu Ezikbahçe :) Dün Aykut Kocaman'ın hali neydi öyle :) Anlaşılan, Vedat İnceefe iyi bir ders vermiş kendisine :)

Bu arada Ezikbahçe yöneticileri açıklama yapmış "Seneye takımımızı 2. Lig takımlarını bile yenecek hale getireceğiz"
:D

çok iyisiniz ya:)

gamze_ ' Alıntı:
Tevfik Akgül ' Alıntı:

:D :D

Sürekli dejavu olmaktan sıkılmıyor bu Ezikbahçe :) Dün Aykut Kocaman'ın hali neydi öyle :) Anlaşılan, Vedat İnceefe iyi bir ders vermiş kendisine :)

Bu arada Ezikbahçe yöneticileri açıklama yapmış "Seneye takımımızı 2. Lig takımlarını bile yenecek hale getireceğiz"
:D

Söz Veripte Tutmayan Camialar Utansın Gamze Hn, Senin Bir Suçun Yok
Suçun Sadece 6s yi Tutmak.

295pbvl.jpg

Farkındaysanız, Galatasaray Fenerbahçeyi yenemediği için, Fenerbahçeyi hangi takım yenerse bundan sevinç duyuyorlar.. Bu kadar eziklik olmaz yani.. İşte Adnan Polatında galatasarayı getirdiği yerde burası.. Galatasaraylılar Fenerin kaybetmesiyle ancak sevinebiliyorlar Türkiye Cumhuriyetinde artık.. biz galatasarayı her türlü platformda şamar oğlana döndürmüşüz. Öyle oluncada ancak başkası bizi yenerse ona sevinebiliyorsunuz.. İŞte eziklik budur.. :D

Yani sizler, galatasaraylılar.. bir galatasaraylı olarak sevinmek için fenerin kaybetmesine, yenilmesine muhtaçsanız niye takım tutuyosunuz? Sporun manası ne?

benim için hiç bir anlam ifade etmiyor Türkiye kupası, her yerdede söylüyorum bunu.. alınsa ne oluyor alınmasa ne oluyor.. Bu kupanın bir tek amacı var oda avrupada oynamak..

İrem Hn. 6alatasaray - Tromsø Maçından Dakika Ve Skor Alabilirmiyiz Lütfen

;D ;D ;D ;D

hahahaha.. :D :D

Trömsö faciası.... :D

eski günlerdeki gibi :D

Veeee bu arada kuzey kutuplarındaki buz daglarının erime sebebi derin araştırmalar sonucunda ortaya çıktı sayın seyirciler..

Kuzey kutuplarindaki çokta uzak olmayan Tromsø kentinden gelen futbol toplarının? kimliği belirsiz ama sırtında 55 yazan ve çok çekici bir saç stiliyle ortalıkta zıplayan bir kişi tarafından çekilen şutlar sonucu buz dağlarını parçaladığı ve buzları erittiıi açıklandı.

Böylece küresel ısınma nın ana sebebide tescillenmiş oldu..

sabri rakibinden sıyrıldı

bir çalım daha oovvv sabri den güzel bir topuk hareketi

sabri üçüncü çalımıda attı sürratle ilerliyor

sabri gidiyor

sabrii sabrii sabriiiii sabriiiiiiiiiiiiiiiiiii

ve penaltı sayın seyircilerr 6alatasaray penaltı kazanıyor

topun başına sabri geliyor

Sarbiiii.....Sarbiiii...... Sarbiiii

Vuruyooorrr

ve ...Taç

;D ;D ;D ;D

Ne komedi ne tiyatro ne eğlence nede alemde bir gece en büyük eğlence GALATASARAY ;D

Ezikbahçe'lilerin kendilerini teselli etme yöntemi de budur :) İrem ama çok eğlenceli gerçekten dünkü Malatya faciası :D hem ben çok eskiye gitmiyorum çok yakın bir tarihten söz ediyorum :) Tarih 13.01.2011 2.ligde küme düşme mücadelesi veren Malatyaspor Ezikbahçe'yi mağlup etti :) Pendik Faciasından sonra birde Malatya Faciası :D Ama ben diyorum Fener 82'de lanetlenmiş bu lanetle kupayı alması zor :)

Hem canım futbol oynamanın amacı ne kupayı almak hiç duydunuz mu Fenerbahçe çok iyi oynuyor ( böyle bir şeyi duymak zor ama neyse) ama kupayı alamıyor yıllardır duyduğumuz nedir: Fenerbahçenin kupayı alamaması :) Hem Avrupa diyorsun ama biz Avrupalarada el attık, merak etme :)

Fenerbahçe'nin başına gelen en büyük fiyasko Guiza zannetmiştim. Ondan sonra KOCAMAN bir fiyasko çıktı.

Birçok ülkede meydana gelen toplu kus ölümlerine bir yenisi Malatya?da rastlandı. Çok sayıda kanarya Malatya Stadı?nda yere serili olarak bulundu.

En eğlencelisi de buymuş :)

Kafiyeli olmamış En büyük eğlence Ezikbahçe :D Bu daha güzel oturdu :D

Biraz daha eğlenelim :D

"Bence Fenerbahçe'nin 29 Yıllık hasretini film yapmalılar... Ya da dur dur masal yapsınlar... "Türkiye Kupası ve 11 cüceler" diye :D :D

"Bazen hüzün bazen şenlik, bazen Malatya bazen Pendik... 29 sene oldu Fenerbahçe bu ne rezillik :D :D :D

Fenerbahçe, Türkiye Kupası C Grubu maçında TFF 2. Lig ekiplerinden Yeni
Malatyaspor'a 2-1 yenilerek gruptan çıkamadan kupaya veda etti. Bu veda ile
Fenerbahçe'nin kupa hasreti de 28 yıla yükseldi. İnternette de geyikler çok
zaman geçmeden dolaşmaya başladı.

İşte o geyiklerden bazıları:

- Artık yeter ya, federasyon veya kupayı kazanan gönüllü bir kulüp kupayı
Fenerbahçe'ye vermeli. Ölmeden şu kupayı Fener'de görelim.

- FB yöneticileri açıklama yapmış "Seneye takımımızı 2. Lig ekiplerini bile
yenecek hale getireceğiz"

- Yeni Malatya, Fener'in rakibi değil ki ciddiye alsınlar.. Yoksa Barcelona
futbolu oynayan Fener 10 tane atmıştı Malatya'ya. Nice 30 senelere inşallah

- Sabri'nin müthiş müzesi, Servet'in rövaşatası ile "dünyanın sonu mu geldi
acaba" derken, Fener'in Türkiye Kupası'ndan elenmesiyle hayat tekrar normale
döndü

- Fenerbahçe, Mümkünlü Kasabası'nın takımı olsa da Türkiye Kupası'nı alması
mümkün değil...

- Büyük derbi Malatyaspor'un..

- Fenerbahçe'nin başına gelen en büyük fiyasko Guiza zannetmiştim. Ondan
sonra KOCAMAN bir fiyasko çıktı.

- Birçok ülkede meydana gelen toplu kus ölümlerine bir yenisi Malatya'da
rastlandı. Çok sayıda kanarya Malatya Stadı'nda yere serili olarak bulundu.

- Eski Malatya olsa fener kesin yenerdi ama yenildiği takım Yeni Malatya
takımı yeni olunca Fener ne yapsın adı üstünde yeni bir de sarı -kırmızı
hep sıfır tam sıfır her yerde sıfır sıfıra sıfır elde var Fener

- YENİ Malatya 2 eski Fenerbahçe 1

- Her Fenerlinin rüyası Ziraat Türkiye Kupası

- Aziz Yıldırım'ın klasikleşmiş "3 kupaya da talibiz" açıklamasındaki üçüncü
kupayı merak ettiren durumdur.
- 3 kupaya da talibiz.
- Hangi kupalar başkanım?
- Lig kupası, Şampiyonlar Ligi kupası birde... eee...
- Evet başkanım?
- ...eee... Dünya Kupası.

- Yeter artık verin şu kupayı Fenerbahçe'ye...

-Fenerbahçe'nin 1983'de aldığı kupa çok değerli, çünkü şu an ANTİKA...

- Aykut Kocaman, sen kovma ben istifa ediyorum...

-Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne
başvuracak...

-Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir? (Bana
Türkiye Kupası'nı anlatsana dede...)

-Türkiye Kupası'nı kazandıklarını görmüş iki Fenerli yan yana gelince ne
yapılır? (Aralarına girip dilek tutulur,fotoğraf çektirilir.)

-Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupası'nın rengini gri olarak
hatırlıyor? (Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah
beyazdı...)

-Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı?
Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini...

MyfateYou ' Alıntı:
Fenerbahçe, Türkiye Kupası C Grubu maçında TFF 2. Lig ekiplerinden Yeni
Malatyaspor'a 2-1 yenilerek gruptan çıkamadan kupaya veda etti. Bu veda ile
Fenerbahçe'nin kupa hasreti de 28 yıla yükseldi. İnternette de geyikler çok
zaman geçmeden dolaşmaya başladı.

İşte o geyiklerden bazıları:

- Artık yeter ya, federasyon veya kupayı kazanan gönüllü bir kulüp kupayı
Fenerbahçe'ye vermeli. Ölmeden şu kupayı Fener'de görelim.

- FB yöneticileri açıklama yapmış "Seneye takımımızı 2. Lig ekiplerini bile
yenecek hale getireceğiz"

- Yeni Malatya, Fener'in rakibi değil ki ciddiye alsınlar.. Yoksa Barcelona
futbolu oynayan Fener 10 tane atmıştı Malatya'ya. Nice 30 senelere inşallah

- Sabri'nin müthiş müzesi, Servet'in rövaşatası ile "dünyanın sonu mu geldi
acaba" derken, Fener'in Türkiye Kupası'ndan elenmesiyle hayat tekrar normale
döndü

- Fenerbahçe, Mümkünlü Kasabası'nın takımı olsa da Türkiye Kupası'nı alması
mümkün değil...

- Büyük derbi Malatyaspor'un..

- Fenerbahçe'nin başına gelen en büyük fiyasko Guiza zannetmiştim. Ondan
sonra KOCAMAN bir fiyasko çıktı.

- Birçok ülkede meydana gelen toplu kus ölümlerine bir yenisi Malatya'da
rastlandı. Çok sayıda kanarya Malatya Stadı'nda yere serili olarak bulundu.

- Eski Malatya olsa fener kesin yenerdi ama yenildiği takım Yeni Malatya
takımı yeni olunca Fener ne yapsın adı üstünde yeni bir de sarı -kırmızı
hep sıfır tam sıfır her yerde sıfır sıfıra sıfır elde var Fener

- YENİ Malatya 2 eski Fenerbahçe 1

- Her Fenerlinin rüyası Ziraat Türkiye Kupası

- Aziz Yıldırım'ın klasikleşmiş "3 kupaya da talibiz" açıklamasındaki üçüncü
kupayı merak ettiren durumdur.
- 3 kupaya da talibiz.
- Hangi kupalar başkanım?
- Lig kupası, Şampiyonlar Ligi kupası birde... eee...
- Evet başkanım?
- ...eee... Dünya Kupası.

- Yeter artık verin şu kupayı Fenerbahçe'ye...

-Fenerbahçe'nin 1983'de aldığı kupa çok değerli, çünkü şu an ANTİKA...

- Aykut Kocaman, sen kovma ben istifa ediyorum...

-Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne
başvuracak...

-Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir? (Bana
Türkiye Kupası'nı anlatsana dede...)

-Türkiye Kupası'nı kazandıklarını görmüş iki Fenerli yan yana gelince ne
yapılır? (Aralarına girip dilek tutulur,fotoğraf çektirilir.)

-Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupası'nın rengini gri olarak
hatırlıyor? (Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah
beyazdı...)

-Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı?
Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini...

Bayram +1000 :) Rezil olduklarından haberleri bile yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...