Yüzyılın Komedisi FeneV'e Şaka Yaptık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tevfik Akgül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yüzyılın Komedisi FeneV'e Şaka Yaptık

Tabi canım GS bir gün olursa FB de olur onu merak etme sen. :) ;D
Yakın geçmişe bir bakalım istersen. Mesela hani o çok dalga geçtiğiniz geçen sen GS kaçıncı idi. ?
Haa tmam doğru ya geçen sen GS şampiyon olmuştu ben unuttum. Özür. >:(

Geçen sene mi :D Yine o komik anlar geldi aklıma :) Ben sıkıldım sizinle bu konuda dalga geçmekten ama siz hala o kara lekeyi üzerinizden atmamakta ısrarcısınız :) Valla sürekli dönüp dolaşıp aynı konuları konuştuğunuzdan forumdaki bu futbol konusu nedense artık ilgimi çekmiyor yeni şeylerle gelin artık yaa :)

Aynı konuyu dönüp dolaşıp ısıtı sıstıp getiren kimler acaba?
Başka bir kulp bulamadığı için tüm GS lıların azğında 3 tane sakız var işte dönüp dolaşıp onları getiriyorlar ;)
1-FB türkiye kupasını alamadı
2-Geçen sene yanlış anansa yapıldı
3-Biz milattan önce UEFa şampiyonu olmuştuk.

Dünya çok hızla değişiyor. Kimse geçmişe bakmıyor.
Bugün geçerli herşeyde . Malesef çok zalimce ama öyle. Dün diye birşey yok.
geçenlerde FB/GS maçlarının 10 yıllık tarihini gösteriyorlardı tv de. Bir dikkat ettim
Hem GS de hem de FB de o kadar çok oyuncu gelmiş geçmiş ki. O yabancılar adını bile unutmuşuz. yerlilerin çoğu da öyle. Birkaç isim kalmış sadece. ;D
Bugüne şu ana bakmamız lazım. :o

FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:
MyfateYou ' Alıntı:
Eziklerin bir samsunspor macı daha berabere bitti :)

Sn.FeaR Of DaRKNeSS gecen sayfalarda ben ve gamze için paylasmış olduğun resimde amacın ne bilmiyorum ama burda öyle bir resimler paylasırım ki sesini cıkartamazsın eğer yorum yapıcaksan resim paylasıcaksan insanlar üzerinden prim kazanmaya calışma takımı savunmaya calış savunamıyorsan sesini cıkarma 29-30 seneden beri kupa alamıyorsanız bunu kabullen kabullenemiyorsan git kendine maket kupa al onunla sevinc yaşa eğer bir daha ki konularda benim üzerimden yada sevdiğim insanlar üzerinden küçük düşerecek resimler paylaşırsan sana olan yaklaşımım bu şekilde olmaz emin ol

Eğer benimle sorunun varsa özelime gel ;)

Özele Niye Geliyorum Bayram ?
Bu Zamana Kadar Özeldenmi Yazıyordun ki Bana
Ne Yazacaksan Buraya Yaz ;)

Demek ki sana kahale almıyorum özeline yazmıyorum ama bir daha ki yapıcakların için sana olan yaklasımım daha farklı olucak ;)

MyfateYou ' Alıntı:
MyfateYou ' Alıntı:

Sn.FeaR Of DaRKNeSS gecen sayfalarda ben ve gamze için paylasmış olduğun resimde amacın ne bilmiyorum ama burda öyle bir resimler paylasırım ki sesini cıkartamazsın eğer yorum yapıcaksan resim paylasıcaksan insanlar üzerinden prim kazanmaya calışma takımı savunmaya calış savunamıyorsan sesini cıkarma 29-30 seneden beri kupa alamıyorsanız bunu kabullen kabullenemiyorsan git kendine maket kupa al onunla sevinc yaşa eğer bir daha ki konularda benim üzerimden yada sevdiğim insanlar üzerinden küçük düşerecek resimler paylaşırsan sana olan yaklaşımım bu şekilde olmaz emin ol

Demek ki sana kahale almıyorum özeline yazmıyorum ama bir daha ki yapıcakların için sana olan yaklasımım daha farklı olucak ;)

Kahale ne demek bayram bey :D :D :D
Türk Dil Kurumunun sayfasına baktım böyle bir kelime bulamadım
Kâle almak olmasın sakın o ;)

aman ne olur bana farklı yaklaşma lütfen bayramcığım yazdıklarından dolayı çok korktum ödüm patladı ayrıca dudağım uçukladı :p :p

Lütfen artık sınırlarınızı zorlamayın. Herşeyi tadında bıraksak nasıl olur. :)

MyfateYou ' Alıntı:
MyfateYou ' Alıntı:

Kahale ne demek bayram bey :D :D :D
Türk Dil Kurumunun sayfasına baktım böyle bir kelime bulamadım
Kâle almak olmasın sakın o ;)

aman ne olur bana farklı yaklaşma lütfen bayramcığım yazdıklarından dolayı çok korktum ödüm patladı ayrıca dudağım uçukladı :p :p

Sen kendini ancak bu şekilde savunursun işte bundan sonra sana hodri meydan diyorum görüşmek üzere ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...