gamze_ ' Alıntı:Bugün baya eğlendim..Bir dahaki Fener yenilgisine kadar bu kadarlık eğlence yeter
Bakarsınız Fener yine bi rezillik yaparda yine eğlenme fırsatımız olur![]()
Tevfik Akgül ' Alıntı:Aslında bu konuyu açarken biraz eğlenelim diye düşünmüştüm ama ben baya bi eğlendim.
Bu forum 2 hafta daha böyle gitsin ya ''Diğer'' bölümü kaldırılır, Ya da ayrı taraftar bölümü açılır![]()
MyfateYou ' Alıntı:FeaR Of DaRKNeSS bana akıl verme zaten ben kendimim rahat ol bak keyfine
kalisper_a ' Alıntı:Tevfik Akgül ' Alıntı:Aslında bu konuyu açarken biraz eğlenelim diye düşünmüştüm ama ben baya bi eğlendim.
Bu forum 2 hafta daha böyle gitsin ya ''Diğer'' bölümü kaldırılır, Ya da ayrı taraftar bölümü açılır![]()
Siz Eğleniyorsunuz Doğrudur Ama Malatyaspor Adına, Pendik Spor Adına Bende İsterdimki Kendi Takımınız Adına Eğlenmenizi Umarım O Günleri Görürsünüz Burda Onun İçin Bir Bölüm Açarsınız![]()
gamze_ ' Alıntı:SON DAKİKA!!!
Ve Aykut Kocaman istifa etmiş....![]()
gamze_ ' Alıntı:Yanlış anonstu![]()
nguroy ' Alıntı:... Bütün camia olarak bu takımı yüceltmek zorundayız."
nguroy ' Alıntı:
Evet çaresizliği gösteren süper bir örnek. Yazık anca bunlarla oyalanıyorlar. ???
kbrs16 ' Alıntı:nguroy ' Alıntı:... Bütün camia olarak bu takımı yüceltmek zorundayız."
Yerlerde süründüğünüzü nasılda itiraf etmişsiniz.![]()
![]()
Kumda oynayan ben değil sizlersiniz. Kafanızı kuma gömmüşsünüz herşey güllük gülüstanlık sanıyorsunuz.FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:kbrs16 ' Alıntı:Fenerbostanlılar yazdığımın işinize gelen tarafını alıp nasılda kıvırıyorsunuz.![]()
kendi çapında şeyler yap kbrs16 mesela git kumda oyna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()